- Reaksiyon puanı
- 12,019
- Puanı
- 710
Belli oluyor yaptığın müzik listenden.Bu kötü klibiyle bile bu şarkı konudakinden daha iyi emin ol.Mero'nun alman şarkılarını tercih ediyorum, bunu değil.
Belli oluyor yaptığın müzik listenden.Bu kötü klibiyle bile bu şarkı konudakinden daha iyi emin ol.Mero'nun alman şarkılarını tercih ediyorum, bunu değil.
İlk cümlen ve 2. cümlen arasındaki 7 farkı bul.Youtuberlara karşı duyulan bu önyargıdan bıktım artık.Enes Batur dışındıkilerle sorunum yok
100 bin mi sen yanlış görmüşsündür sanki en az 1 milyon vardı.@dreamy o liste bu liste demişin ama hani nerde rakamlarNeye göre birinci mesela? Spotify'da ben baktiğimda ilk gün 100bin filandı
Nolur internet devlet kontroluyle verilsinKücücük zihinler nasıl zehirleniyor
Youtuberlara karşı duyulan bu önyargıdan bıktım artık.Enes Batur dışındıkilerle sorunum yok
Ben youtuberlerin ünlü seviyesine gelmesine karşıyım ünlülerle ünsüzlerin o çizgizini sildiler herkes ünlü olmaya basladı çivide orada çıkmaya basladıya zatenİlk cümlen ve 2. cümlen arasındaki 7 farkı bul.@Çiğdem
Youtuber'lara karşı bir önyargım yok ama Yotuber'lar da kendi işini yapsın. Müzik sektörünün kalitesini düşürmeye hakları yok.
Bu cümlene katılıyorum işte, Youtuber'ların gereksiz egosu niye anlamadım? Halk prim vermese böyle şeyler olmayacak zaten. Yotube silinsin en iyisi.Ben youtuberlerin ünlü seviyesine gelmesine karşıyım ünlülerle ünsüzlerin o çizgizini sildiler herkes ünlü olmaya basladı çivide orada çıkmaya basladıya zaten
Hele bugün şunu yaptım diyor çoğu videolar öyle ve ünlü sınıfına koyuluyor o çizgiyi tekrar çizmek lazım
Hafızana hayran kaldım...Finalde senin bana vermediğin oya rağmen birinci oldum hatırlatayım.@Çiğdem
Ya aslında benim de aktif olarak izlediğim hiç Youtuber yok şu anda. Önceden Orkun’u falan izliyordum.Ben youtuberlerin ünlü seviyesine gelmesine karşıyım ünlülerle ünsüzlerin o çizgizini sildiler herkes ünlü olmaya basladı çivide orada çıkmaya basladıya zaten
Hele bugün şunu yaptım diyor çoğu videolar öyle ve ünlü sınıfına koyuluyor o çizgiyi tekrar çizmek lazım
Sizin televizyonda altın kelebekte ödül almakla işiniz neBu cümlene katılıyorum işte, Youtuber'ların gereksiz egosu niye anlamadım? Halk prim vermese böyle şeyler olmayacak zaten. Yotube silinsin en iyisi.
Şu Enes Batırmudur nedir ne haltsa artık herşeyin başı oYa aslında benim de aktif olarak izlediğim hiç Youtuber yok şu anda. Önceden Orkun’u falan izliyordum.Onun da albümü çıktı ama pek sarmadı
Hafızana hayran kaldım...
Hhahaha Aaaa işte Survivor sonucta herşey unutulur bunlar unutulmazFinalde senin bana vermediğin oya rağmen birinci oldum hatırlatayım.@Çiğdem
Onu hiç izlemedim Allah korusun.Şu Enes Batırmudur nedir ne haltsa artık herşeyin başı o@kerem
Birisi vursun diyemiyorum da birisi kaçırsada dahada getirmese
Rtük gitsin anca şortlu küçük çocuklar çıkardı diye onlara ceza versin.Sizin televizyonda altın kelebekte ödül almakla işiniz ne@dreamy
Bir sınır çizilmeli artık rtük herşeye el atıyorda ben olsam youtuberleri tek tek kaldırırım evet ama televizyona çağırıp ödül veriyorlar
Aaa iyi bari oradan kurtulmussunOnu hiç izlemedim Allah korusun.Söylemiştim zaten sevmediğimi.
Orası en gıcık olan kısmı zatenRtük gitsin anca şortlu küçük çocuklar çıkardı diye onlara oy versin.
Bence Youtuber'lar TV'ye çıkmamalı. Adı üstünde "Youtuber" TV'de ne işi var bunların?
Bu youtuberlerin yılan başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?