NBC Revolution 2. Sezon Yorumları

2x21 i izledim
ah nano ah

nano aaron ile rachel ı esir aldı

monroe nun oğlu babasına karşı çıktı 😱 hiç beklemezdim
neville artık ölsün ne yapsa boşa gidiyor monroe ile işbirliğ iyaptı yine olmadı

finali izledim :

nano kafayı yedi
maşallah kaç kişiyi ele geçirdi

monroe miles a aşık mı ne
ne dese yapıyor
oğunu da sattı
vatanseverlere iyi oldu hepsinin kökü kazınmalı

1x17 deyim

dizi güzel gidiyor , aksiyon hiç eksik olmuyor o açıdan iyi

sorun senaryo her bölüm ya birisi kaçırlıyor yada kurtarılıyor

inş başka kanal devam eder , en en azından 1.sezonu bitireceğim

@Forumdash @xemrexxx

Karakterler kişisel görüsüm - 1x17 ye kadar

charlie yalnızca ayak bağısın yemin ederim. bu sefer kesin ölür dedim, ama sen o göçük altından bile yardımsız çıkmayı başardın.

nora sen de az dik başlı değilsin hani, otur oturduğun yerde ne vardı gereksiz atraksiyonlara. böyle milletin ayağının önüne atılırsın işte.

rachel favori karakterimsin. biraz acımasızdın son bölüm ama idealist yaklaşımın güzel, başarılarının devamını dilerim
.

aaron iyice duygusal ergene bağladın dostum, silkelen ve kendine gel.

miles sana ne diyeyim bilmiyorum. her şekilde karizmatik olduğun kesin.

@Forumdash @BesaleT

-----------------------------------

@xemrexxx dizi final oldu ama Başka kanalda çok küçükde olsa devam etme şansı var
[HASHTAG]#relocaterevolution[/HASHTAG] nbc ye gönderebilirsin

Başlamaz bence yeniden hep böyle söylentiler olur bitirilince ama fos çıkar. Dizinin 2.sezon finali yani finali de nanolara bağlayacaklardı hiç cazip gelmiyordu bana zaten şu nano işi.

Başlamaz bence yeniden hep böyle söylentiler olur bitirilince ama fos çıkar. Dizinin 2.sezon finali yani finali de nanolara bağlayacaklardı hiç cazip gelmiyordu bana zaten şu nano işi.
yinede bir ümit

karakterler hakkında yorumun ne ? bana katılıyor musun ?

yinede bir ümit

karakterler hakkında yorumun ne ? bana katılıyor musun ?
Aaron çok sulu göz çok narin.
Ama zeki.

Miles ise harbi adam gibi adam.

Monroe'nun Miles zaafı var ama çok burnunun dikine gidiyor.

Rachel: Bu kadının yürüyüşünü hiç beğenmiyorum bazen çok saflıklar yapabiliyor ama özünde zeki biriymiş.

Charlie: Dizi boyunca seven yok sanırım.

ben başta Charlie seviyordum ama sonraları çekilmez oldu bence amcasına filan çok karışıyor , 2.sezonda rachel başrol olması lazım bence , o daha iyi bundan , hem lost dizisinde kendisini çok severdim

O zaafi bi türlü öğrenemedik

ben başta Charlie seviyordum ama sonraları çekilmez oldu bence amcasına filan çok karışıyor , 2.sezonda rachel başrol olması lazım bence , o daha iyi bundan , hem lost dizisinde kendisini çok severdim
2.sezon hiç sevmezsin o zaman Charlie'yi.
Rachel biraz daha ön planda 2.sezonda.

Sanırım bu diziyle yayın hayatıma başlamıştım.

Flashforward ve TWD ilk olsada bu diziyle beraber yaygınlaşmıştım sanırım.

Güzel bir konu nasıl berbat edilirin çok iyi örneğiydi bu dizi. Anca 10 bölüm falan dayanabilmiştim sanırım.

Bende bu diziyi ancak 20 bölüm filan dayanabilmistim
güzel konuyu iyi kullanamadilar malesef biz elektrik hakkında bilgi istiyoruz adamlar o zamanlar saçma sapan başka konularla ilgileniyordu

Neyse CNBC-e güzel bir paylaşım yapmış