"Revenge" Bir Kez Daha Uyarlanacak!

Evet ben de düşündüm onu ama İgor çok az görünüyor dizide. Ben daha çok olmak istiyorum.
Yağmur Hakan Ben üçlüsü olalım.

dizi kolikle yaptığımız görüşmeler sonucu teklifi kabul ettim diziye irrite olsam da ismi değişeceği için sorun yok

- - - Ekleme - - -

bana öyle bi sahne hazırla ki herkes yerle bir olsun dağılsınlar revanı işkenceyle öldüreyim falan filan

Ben de istiyorum.Ama rol kalmadı galiba

Evet ben de düşündüm onu ama İgor çok az görünüyor dizide. Ben daha çok olmak istiyorum.
Yağmur Hakan Ben üçlüsü olalım.
İgor'u olayların içinedaha fazla katabilirim ama yeni bir karakter yaratmayayım ben sana. İgor'un üzerinden çalışalım. İgor kadar az göründürmem seni, o konuda bana güven. 😉

Sen dizide önemli kişileri ödlürüyorsun zaten. RevaN'ı rahat bırakabilirsin.

Ben de istiyorum.Ama rol kalmadı galiba
Rol fazlasıyla var, teşekkür ederim diziye katıldığın için.

Tamam sana güveniyorum.

İgor da çok soğuk bir rol ama.
Adam falan öldürüyo.

revana işkence yapıp öldürt bana mesajı aldın sen

Tamam sana güveniyorum.

İgor da çok soğuk bir rol ama.
Adam falan öldürüyo.
Ama Yağmur'a baya bir yardımda ediyor yani, Derin'i o kurtardı mesela tabii bir ara Yağmur'la dövüştüler ama olsun ya ben İgor'u çok iyi uyarlarım.

revana işkence yapıp öldürt bana mesajı aldın sen
RevaN'ı boş ver, sen önemli kişileri öldüreceksin zaten. RevaN'la düüşman bile olmayacaksınız yani birbirinizi bile tanımayacaksınız tabii ama belki orada da bir değişiklik yapabilirim bilmiyorum. Kafamda güzel şeyler var ama uygulamak lazım. Bekleyip görelim en iyisi.

Ben teşekkür ederim
😉

yani revan benim düşmanım bile olamayacak kadar önemsiz bi karakter mi olacak tmm o zaman beni muhattap etme

Tamam güzel rol yazacağından eminim.

Almila yani Hilal "Victoria" karakteri ile "Revenge" dizisinde! @Almila

Bakalım "Derin Çelik" yani "Amanda Clarke" karakterini kim canlandıracak?

yani revan benim düşmanım bile olamayacak kadar önemsiz bi karakter mi olacak tmm o zaman beni muhattap etme
Önemli bir rolü var RevaN'ın ama siz düşman değilsiniz.

Tamam güzel rol yazacağından eminim.
Güzel olacak İnş.

charming yani Hande'de "Revenge" dizisinde! @charming

Hande "Amanda Clarke" yani "Derin Çelik" karakteri gibi bir role sahip dizide.

Son düzenleme:
Dizinin tanitim fragmanlari da "Dizi Kolik Yapim" ve "R Productions" ortak yapimiyla cok yakinda yayinlanmaya baslayacak!

Son düzenleme: