ben uyarımı yaptımGece izleyeceğim lo.Aşağıdaki yorumlarını görmemeye çalışmaya çalıştım.Bir de mentionlıyor.
ben uyarımı yaptımGece izleyeceğim lo.Aşağıdaki yorumlarını görmemeye çalışmaya çalıştım.Bir de mentionlıyor.
Gece izleyeceğim lo.Aşağıdaki yorumlarını görmemeye çalışmaya çalıştım.Bir de mentionlıyor.
tüh keşke spoi çizgisi koymasaydımAynen bende tam bakacaktım ama son anda izlemediğimi hatırladım.
tüh keşke spoi çizgisi koymasaydım
Nolan ve Patrick evlensin. Boy boy çocukları olsun istiyorum
espriye bakın 😱 @Bully @sokak sanati
senarsitler her sene en bomba karakteri (dış görünüş olarak) nolan a yazıyorlar geçen sezon padma şimdi patrickRapor ederdim.
Espri kötüymiş be.Ama çözümü var.Ricky martin Yaptı Nolan'ın neyi eksik.😱
senarsitler her sene en bomba karakteri (dış görünüş olarak) nolan a yazıyorlar geçen sezon padma şimdi patrick
Dislike yok diye yapma şöyle şeyler.tüh keşke spoi çizgisi koymasaydım
Nolan ve Patrick evlensin. Boy boy çocukları olsun istiyorum
espriye bakın 😱 @Bully @sokak sanati
o ne öyle kara kuru çinli bişi uzaktan görsem kadın mı erkek mi ayırt edemem gerçi nolan için ikisi de makbul ama olsunYa şu bilgisayar manyağı ile ilişki yaşayacak deniliyordu.
o ne öyle kara kuru çinli bişi uzaktan görsem kadın mı erkek mi ayırt edemem gerçi nolan için ikisi de makbul ama olsun
çocukları hangisi doğuracak ben oraya takıldımOovv çok sert, çok fena bölümdü. İşte görmek istediğimiz ikili. Emily- Aiden!Patrick niye Conrad'ı öldürmek istesin ki lo? Vicky'i kıskandı herhalde. Ben olsam ben de kıskanırım.Charlotte müthiş rol yaptı bu arada. Nasıl manyak bir aile ya bu Graysonlar? Conrad da hemen affetti Charlotte'ı. Üstüne üstlük teşekkür ediyor.Nolan - Patrick'ten de en az 5 tane boy boy çocuklar istiyoruz.
Nolan doğurur büyük ihtimal.çocukları hangisi doğuracak ben oraya takıldım
ben onu bunu bilmem emily aiden ı böyle ateşli öpmek içni jack in o erkekten bozma kızı öpmesini bekledi nedenseİzledim hiçte iyi bölüm değildiSon 6-7 dk'sı hariç
Neyse bende spoi butonsuz yorum yapacam
Vicky'nin hamlesi iyiydi.Charlotte Jack'i koruyorum sanıyor yazııığğğkBu arada @xemrexxx Jack'le o kızımsı erkek öpüşmesiydi Emily Aiden'i öpmzdin diyorsun ama öpüş öyle bi öpüştüyküydü bir elmanın iki yarisi gibiydilerBu arada siz hala Emily'i Jack'e yok Deniel'e yamayın.Hikaye genelide Emily ile Aiden birbirlerini tamamlıyorlar(Bu arada Emily'i vuran Aiden hala israr ediyorum)
Ve gelelim en fenomen yeni çiftimizePatrick'in bu kadar Spartacus'ten azman bi gay olacaği aklıma gelmezdiSmallVille 'de neydi burda ne? Ben onu hiç öpüşmez sanıyordum maşallah bölüm sonu hali Emily Aiden öpüşmesine bile taş çıkarttiÇocuk kim yapar bilemem ama "kadın flörü" kim takıyorsa o doğursun
Nesi yakışıyor lo bunların.Victoria: "Dışarı çık ve bu ampulu taktıktan sonra herkese buranın artık benim galerim olduğunu söyle."
asalet-ül vicky
bir de yakışmıyor diyonuz@sokak sanati @Bully
ben onu bunu bilmem emily aiden ı böyle ateşli öpmek içni jack in o erkekten bozma kızı öpmesini bekledi nedense
nolan zaten vicky ile bile yakışıyorNesi yakışıyor lo bunların.Aiden candır. 😎 Nolan ile Emily bile daha çok yakışıyor .
Ben uyum falan göremiyom panpa.nolan zaten vicky ile bile yakışıyorayrıca uyumu görmüyon mu
8 numaare gözlük tavsiye edilir ss..Ben uyum falan göremiyom panpa.
dizide aksiyon oldu mu , bu sezon8 numaare gözlük tavsiye edilir ss..
ohoh istemediğin kadardizide aksiyon oldu mu , bu sezon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?