ben yatak ile arkadaşı kastettim sadece arkadaşım yatak- yatak arkadaşım şeklinde iç dış olayı @Reytinger e ait
Konuyu faazla sapıtmayalım.
pas.
ben yatak ile arkadaşı kastettim sadece arkadaşım yatak- yatak arkadaşım şeklinde iç dış olayı @Reytinger e ait
aiden ile birlikte olup da nasıl inikam olacak evin dışındaykeneBen öyle bişey demem. Emily ♥ Aiden tv tarihinin en iyi ikili olurlar. Eğer olucaklarsa Ama basit düz mantıkla Daniel ve Emily yaptılar. sırf @xemrexxx kafasindakiler yüzünden. @sokak sanati
Ben öyle bişey demem. Emily ♥ Aiden tv tarihinin en iyi ikili olurlar. Eğer olucaklarsa Ama basit düz mantıkla Daniel ve Emily yaptılar. sırf @xemrexxx kafasindakiler yüzünden. @sokak sanati
ben daniel-emily diyorm gerçkte de sevgililer daha gerçekçi olurSona geldi rahat ol.
bende Jack ile emily diyorum
ben daniel-emily diyorm gerçkte de sevgililer daha gerçekçi olur
forumkaş göğsün ön tarafı ile bacakalrın üst tarafı ile ilgili
@xemrexxx gerçekcilik düşünüyor.
anatomy'niz 0Waow biraz çaktırmadan konuş adamı ifşa etme.
pedagojimiz ve nörolojimiz - lerde@xemrexxx gerçekcilik düşünüyor.
ben oyunculuk olarak düşünüyorum
sen fanlık yapıyorsun
anatomy'niz 0
@xemrexxx gerçekcilik düşünüyor.
ben oyunculuk olarak düşünüyorum
sen fanlık yapıyorsun
anatomy'niz 0
pedagojimiz ve nörolojimiz - lerde
Aiden-Emily candır gerisi patlıcandır lo. Gıcık Jack ile sevimsiz Daniel'i ne diye yakıştırırsınız Emily'e?
Dizide demiştim ben. Ne yapayım özel hayatı? Aiden'in aksanı yeter tamam mı.
@Forumdash da aksan demiyordur herhaldeDizide demiştim ben. Ne yapayım özel hayatı? Aiden'in aksanı yeter tamam mı.
Diğer bölüm Emily-Aiden öpüşme var galiba. Fotoları paylaşmıştın. Çatla da patla emi.@Forumdash da aksan demiyordur herhalde
emily jack hariç diğer ikisiyle yatağa girdi zaten yakında conrad ya da nolan a da kancayı atar benceDiğer bölüm Emily-Aiden öpüşme var galiba. Fotoları paylaşmıştın. Çatla da patla emi.
S03B04 izledim
öff biliyorduk Patrick ile Nolan'ın olacağini Adam bide evlenmiş Nolan tam kendisine göre birini buldu. Arada çeşit olsun diye kadınlarla da çıkarlar Bu dizinin "sex" anlayişi harbiden beni çok güldürüyor
@xemrexxx
İntikam yolunda her şey mubahtır. Daha Patrick var. Ayrıca Conrad dedin de Beren'le Haldun'u hayal edemedim şimdi. 😱 😕emily jack hariç diğer ikisiyle yatağa girdi zaten yakında conrad ya da nolan a da kancayı atar bence