neden olmasın al sana reyting kaynağı işteİntikam yolunda her şey mubahtır. Daha Patrick var. Ayrıca Conrad dedin de Beren'le Haldun'u hayal edemedim şimdi. 😱 😕
neden olmasın al sana reyting kaynağı işteİntikam yolunda her şey mubahtır. Daha Patrick var. Ayrıca Conrad dedin de Beren'le Haldun'u hayal edemedim şimdi. 😱 😕
Kim çatlasın, patlasın?Diğer bölüm Emily-Aiden öpüşme var galiba. Fotoları paylaşmıştın. Çatla da patla emi.
Benim yoruma mı tepki yoksa dizinin senaryosuna mıohaaa , inanamıyorum 😱
senin yorumlarını beğeniyorumKim çatlasın, patlasın?
Benim yoruma mı tepki yoksa dizinin senaryosuna mı
@xemrexxx 'in hayal dünyasına kapılma Çok kötü bi yer orası😕İntikam yolunda her şey mubahtır. Daha Patrick var. Ayrıca Conrad dedin de Beren'le Haldun'u hayal edemedim şimdi. 😱 😕
Bence Türk halkı soğuk bulur böyle bir şeyi. Duygu az gelir duygu.neden olmasın al sana reyting kaynağı işte
Evet öyleydi Benden alıntı yapınca sandım bana@xemrexxx. Daniel'cı değil miydi kendisi yanlış mı anladım?
evet mesela glee deki tina ile revengedeki helen crowley bir de fatmagülün yengesi birlşip forumdash a tecavüz ediyorlar@xemrexxx 'in hayal dünyasına kapılma Çok kötü bi yer orası😕
haldun a bir şehvet duygusu gelir ki o an o da reytingi patlatırBence Türk halkı soğuk bulur böyle bir şeyi. Duygu az gelir duygu.
Yok şimdi söyle oldu. ben x'li Emre'den alıntı yaptım ama o alıntıda senden de bahsediyordu. Öyle durumlarda sana da bildirim geliyor.Evet öyleydi Benden alıntı yapınca sandım bana
Beni hayal etme,, hayal kırıklıgına ugrarsınevet mesela glee deki tina ile revengedeki helen crowley bir de fatmagülün yengesi birlşip forumdash a tecavüz ediyorlar
Lan gece gece ne güldürdün. Beren'i görüp şehveti kapılmamak mümkün mü. Şahika'dan yüz bulamıyor zaten şehvetin dibine vurur.evet mesela glee deki tina ile revengedeki helen crowley bir de fatmagülün yengesi birlşip forumdash a tecavüz ediyorlar
haldun a bir şehvet duygusu gelir ki o an o da reytingi patlatır
bence de tina bile senin için uğraşmazBeni hayal etme,, hayal kırıklıgına ugrarsın
Jack'i Emily'e nasıl yakıştırırsın anlamıyorum ya. Tamam bir aralar bende Jack'çiydim ama sonra o gıcıklığına,iticiliğine daha fazla tahammül edemedeim. Forever Emily-Aiden. Anla bunu artık Umut. @sokak sanati
hiç yakışmamış jack çok itici sümbül ağa olsa daha uyumlu olurdu @sokak sanati