ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

3.sezon 2.bölümü izledim. Bölüm tam bir hayal kırıklığıydı benim için. Halbuki sezona çok güzel bir giriş yapmıştı dizi. Bir soğukluk vardı bu bölümde anlamadım. Çok gereksiz diyaloglar vardı. Daha 50 dk.yı bile çıkaramıyorlar adamlar. Türk dizilerini görüp örnek alsınlar az. :F Sonu da hiç heyecanlı ve merak ettirecek şekilde bitmedi. Neyse haftaya bakacaz artık.

3.sezon 2.bölümü izledim. Bölüm tam bir hayal kırıklığıydı benim için. Halbuki sezona çok güzel bir giriş yapmıştı dizi. Bir soğukluk vardı bu bölümde anlamadım. Çok gereksiz diyaloglar vardı. Daha 50 dk.yı bile çıkaramıyorlar adamlar. Türk dizilerini görüp örnek alsınlar az. :F Sonu da hiç heyecanlı ve merak ettirecek şekilde bitmedi. Neyse haftaya bakacaz artık.
vicky yeterli lo50 dk için :F

On numara beş yıldız bir bölümdü. Nasıl bir finaldi öyle? 😱Bu arada Aiden reyiz her şeye rağmen Emily'nin yanındaymış ya la. 😱

vışşhhh ne bölümdü 😱 aiden beklendiği gibi emily ile işbirliğinde yine
vicky son sahnelerde mahalle karısı gibiydi :F @Forumdash
bu peder olayını bizde nasıl çevirecekler bilmiyorum yağmur, babam kurandan ayetler mi okuyordu diyecek bizde çok gülünç olur :F @Bully
sondaki olayı kim yaptı acep (b)

vışşhhh ne bölümdü 😱 aiden beklendiği gibi emily ile işbirliğinde yine
vicky son sahnelerde mahalle karısı gibiydi :F @Forumdash
bu peder olayını bizde nasıl çevirecekler bilmiyorum yağmur, babam kurandan ayetler mi okuyordu diyecek bizde çok gülünç olur :F @Bully
sondaki olayı kim yaptı acep (b)
Boşver iyi tanıtım yaptılar mı muhafazakar kesimden reyting gelir belki. :F Şu arabayı patlatan köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın inşallah. :F Böyle diyorduk dimi? :F

3. bölüm idare ederdi.:)

Sonundaki sahneler beklediğim gibiydi özellikle Aiden sahnesi çok klişe şaşırtmalar.Artık şaşırmıyorum.:(

Ama Conrad'ın son sahnesi süperdi.Victoria ile ilgili çıkarsa çok şaşırırım.Ama Emily ne yapacak asıl sorun o.:bilmem:

3. bölüm idare ederdi.:)

Sonundaki sahneler beklediğim gibiydi özellikle Aiden sahnesi çok klişe şaşırtmalar.Artık şaşırmıyorum.:(

Ama Conrad'ın son sahnesi süperdi.Victoria ile ilgili çıkarsa çok şaşırırım.Ama Emily ne yapacak asıl sorun o.:bilmem:
conrad şeytanla işbiliği yaptı sanırsam araba patlamış adam alevlerin içniden geldi :F

3x4 bitti :) süper bir bölüm olmuş :oley:
vicky tam istediğim gibi yıkıp geçiyor ortalığı
aiden ın amacını çözemedim bir türlü çok kafasına göre takılıyor bu arada takeda yı aiden ın öldürdüğünü emily bilmiyor dimi (b) @Forumdash @sokak sanati
bölümün adı olan mercy nin nolan-patrick sahnesinde geçmesi güldürdü :F

3x03

Bende yorum yapmamaişim :X Aiden Emily ile birlikte planlar peşinde ama Vicky kendi tarafına çektiğini sanıyor:X O öyle sanarken beklediğim "hatalı" sahneler gelebilir:F Ama Emily'nin Takeda'nın öldüğü olay mahaline gelmişti (sanırım(b)) @xemrexxx

Bölümün bombası Nolan ve Patrick :F Kesin bunlar çıkacaklar. Nolan bu sezon pek bi gay:F @xemrexxx 'in beklediği Nolan vs Patrick sahnelerini görebilirz :F:F

Edit: Hani sormuştun ya @xemrexxx ayet mi okunacak bizde diye:F Bizde atasözü yaparlar onu merak etme o konuda:F

saçma olur yine de haldun varsa işin içnide :F bnm beklediğim sahneler patrick-charlotte arasındaydı :( nolan zaten sorunlu birini bulacaktı yine adam paratoner gibi :F @Forumdash

İzledim.Harbiden çok iyi bölümdü.Hiç sıkılmadım ve bitsin istemediğim bir bölümdü.:D

Patrick ve Nolan'ın bir sonraki sahnesi yataktan kalkarken çekilir.:F
Patrick Tyler gibi kurnazlık peşinde bence.Nolan'ı kullanacak gibi.:(Ve Emily'nin gazabından kaçınılmaz bir son Patrick2i bekliyor olacak.:F
Bölümün en iyisi Victoria'ydı.Süper bir dönüş yaptı.Ağzım açık gülerek izledim.Condrad ile olan laf dalaşıda her zamanki gibi süperdi.Bayıla bayıla izledim.:D

Bölmün sürprizi Jack'ti.Şimdi aklım vurulma sahnesine gitt.Jack vuracak diye tahmin ediyorum ama şuan Jack Emily'nin yanında.Süper ikili oldular.Birde bu ikiliyi yatakta görsek süper olur.:D

En şaşırdığım sahne ise son sahne.Aiden yine kafasına göre hareket ediyor.

Geçen bölümden daha kötü bir bölümdü. :T: Ama sonu iyiydi. Aiden'in ne yapacağı hiç belli olmuyor. :D Vicky yine entrikalarıyla göz doldurdu. 😎 Bu arada belli oldu. İntikam'da Şahika'nın oğlu değil kızı çıkacak ortaya. :F

S03B04 izledim

öff biliyorduk Patrick ile Nolan'ın olacağini:X Adam bide evlenmiş:F Nolan tam kendisine göre birini buldu. Arada çeşit olsun diye kadınlarla da çıkarlar:F Bu dizinin "sex" anlayişi harbiden beni çok güldürüyor:F

Bu arada Aiden'in Jack'e suç atması demek Emily'i kimseyle paylaşamıyor demek. Bu da ne demek Aiden'ın Emily'i vurabilir sorusunu akla getiriyor. Bölüm genel olarak Vicky'nin saçma hamlesiyle geçsede Aiden'in son sahnelerde önde olması iyiydi. Aiden adamım vur Emily'i aşkın için :F Bizdeki Ali gibi neydü belürsüz "ayıvari Ali" gibi olma :bağır: Go for Aiden go for Aiden:gangnam::gangnam::gangnam: @xemrexxx