ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

Sezonun ilk bölümünü izledim:X
Sonunda izledim:X Vicky'e bu sene genç birilerini yamayacaklar:X Oğlunu öperken bile öpüşür gibi gösterdiler arkadan ya :F Aİden ile neden olmasın? Bu arada Charlotte şimdi daha güzel olmuş.Bizdeki kızda bu dizinin ilk sezonundan beridir bu havalardaydı.Bizde 3.sezona gelirlerse ancak oturur karakter ve daha iyi olur.

Vicky'nin oğlu iyimiş ona birini bulmak lazım:X Elimizde boşta tek Nolan var zaar:F Diziden bi G.o.T'luk beklesek mi hani Charlot ve Patrick:F Hani otel odasındaki sahne hiç fena değildi:F
Edit:Vicky'nin oğluna baktim Süperman(smallville)'deki oğlanmiş:X Bende diyorum nerden tanıyorum:X Çok esmer olmuş.
Conrad hastayıp bana hala bişey olmuyor diyip öyle köşede bekleyecek mi ne (b) Adamın rolü ilk bölümden azaldı gibi:X Kadınlar arası dönen entrika - aşk ve sex dizisi gibi oldu çıktı😱

Bu arada ilk sahneye döneyim Emily'i vuran Jack:( Niye çıkmamişsa diziden:bağır:

Ben Daniel olduğunu düşünüyorum.Neden olmasın.:)

3.sezon ilk bölümünü şimdi izleyip yorumlarımı yapacağım. :D

ohhaaaaa 😵😵
türk versiyonunda işbirliği yaparlar ama bir ilişki durumu olmaz bence
olmasında zaten şahika çok yaşlı 🙂

Çok güzel bir 3.sezon açılışıydı bence. Bu sezon en güzel sezon olabilir. Aiden nerde derken sonda çıkması güzeldi. Jack Emily'i fena bozdu. :D Yalnız şunu anlamadım Emily Conrad'ı gerçekten hasta mı etti? Yoksa öyle olduğuna mı inandırdı? @xemrexxx? :D

Çok güzel bir 3.sezon açılışıydı bence. Bu sezon en güzel sezon olabilir. Aiden nerde derken sonda çıkması güzeldi. Jack Emily'i fena bozdu. :D Yalnız şunu anlamadım Emily Conrad'ı gerçekten hasta mı etti? Yoksa öyle olduğuna mı inandırdı? @xemrexxx? :D
orasını ben de anlamadım :F bir zehir vb. şeyle hastalık nasıl başlıyor ki hem de nörolojik (b)

süperdi :F vicky-aiden konusunda @Forumdash ın beklediği sahneler olmadı ama :F nolan artık o işleri para ile hallediyor duygusal bağ yok :A daniel saf gerçekten aşık emily e margaux u reddetti gerçi kızın bacakalrı çarpıktı :D bu arada peder paul bizde imam osman olur mu acep (b) @sokak sanati

İzledim.Eh bi bölümdü ne iyi nede kötü. Aiden ile Vick o sahnelere az kaldı önce bi güven bağı kurulsun aralarinda😉 @xemrexxx Nolan artık tek geceliklerle :F Hakan'i da öyle yapsalardi ya:F Charlotte iyice zıvanadan cıktı:T: "Benden anne bile olmazdı" bu ne yaa :F Neyse ki sebebi varmişta öyle dedirttiler:X Bizdeki adamı heralde "Belediye Görevlisi yada organizatör" filan yaparlar:X İmam benimde aklıma geldi ama Yağmur'un önce imam nikahı kıyması lazım :F:F Kanal D imamlı dizi yapmayacağina göre kafadan gitti bu olay.Belli mi olur diziyi Totale sevdirmek için yapar mı yapar😡

İzledim.Eh bi bölümdü ne iyi nede kötü. Aiden ile Vick o sahnelere az kaldı önce bi güven bağı kurulsun aralarinda😉 @xemrexxx Nolan artık tek geceliklerle :F Hakan'i da öyle yapsalardi ya:F Charlotte iyice zıvanadan cıktı:T: "Benden anne bile olmazdı" bu ne yaa :F Neyse ki sebebi varmişta öyle dedirttiler:X Bizdeki adamı heralde "Belediye Görevlisi yada organizatör" filan yaparlar:X İmam benimde aklıma geldi ama Yağmur'un önce imam nikahı kıyması lazım :F:F Kanal D imamlı dizi yapmayacağina göre kafadan gitti bu olay.Belli mi olur diziyi Totale sevdirmek için yapar mı yapar😡
bir ilki gerçekleştirirler sosyetede :F
charlotte ın rolünü artırmak için saçma şeyler yazıyorlar gibi
bu arada patrick ya charlotte a ya nolan a kalacak gibi :F