sen ve asalet😱 senin asaletten anca asalet mermerci çıkar bebenim asaletim yeter bana
sen ve asalet😱 senin asaletten anca asalet mermerci çıkar bebenim asaletim yeter bana
bana bakkk sen yine kaışmaya başladın koparırım kafanı senin 😵😵😵sen ve asalet😱 senin asaletten anca asalet mermerci çıkar be
çok fazla kurtlar vadisi izlemişsinbana bakkk sen yine kaışmaya başladın koparırım kafanı senin 😵😵😵
kalbimi kırdınçok fazla kurtlar vadisi izlemişsinetkisinden çıkhem kafa koparırım diyor hem asilim diyor çelişkiye bak
kapak resmi tam @Çiğdem- lik
neyse bölüm yorumuna geçelim
stevie graysonın olayı büyükmüşneyse saçmalamadan bağlarlar umarım
emily-jack şeysi yeniden mi alevlenecek diye düşündürttü bölüm
nolan-vicky işbirliği güzeldi
daniel da tam grayson oldu
aiden melunu yine çıktı meydane
@Forumdash @destere
hadi ordan beee karadenizliler doğuştan asil doğarlarama gerçekçi konuştum şimdi
resimlere bakabilirsin tam senlikben geride kaldım bakmıyorum bu sayfaya
sende işe yaramamış karadeniz genihadi ordan beee karadenizliler doğuştan asil doğarlarkıskanççççççç
hiçtee bile buralalarda sevmeyen yoktur beni okul döneminde de şuankı çevremdede en popüler ben olmuşumdur hep ve halada öyleyimresimlere bakabilirsin tam senlik
sende işe yaramamış karadeniz geni
hiçtee bile buralalarda sevmeyen yoktur beni okul döneminde de şuankı çevremdede en popüler ben olmuşumdur hep ve halada öyleyimçekemeyen kıskançlarada alıştım çoktan 😵😵😵
öyleyim evet @destere ve ben çok popülerizay tamam çok popisinen iyi sensin
aaa destere şoparı sendne popi ama forumda en çok aranan üye
hahaha dünkü senaryoyu gördükten sonra neden herkesin destereyi aradığı ortaya çıktı benceaaa destere şoparı sendne popi ama forumda en çok aranan üye
zaten şopar polata bayılırdı ben sadece insanlara aktardım durumuhahaha dünkü senaryoyu gördükten sonra neden herkesin destereyi aradığı ortaya çıktı bence
bu diziyi daha önce hiç izlemedim intikam dizisinin yabancı versionu diye biliyorum eğer karıştırmıyorsam 🙂🙂Yorumuma başlamadan önce bir kaç birşey söylemek istiyorum , bu bölümden sonra anladım ki bazı dizileri bu diziyle karıştırıyoruım onlar gibi olmasını istiyorum , bundan sonra her diziyi ayrı katogorize edicem
3x15 - BÖLÜM YORUMUM
Emily bu psikolojik sorunlarından kurtulmasına sevindim , bu arada babası azda değilmiş
Victoria gelirsek bu bölüm pasif kaldı , sonunda jack annesinin boşuna diziye getirmemişler
son sahnede emily jack annesinden intikam alacağını zannettim ama öyle çıkmadı
acaba o kadının sırrı ne ?
bölümde sıkılmadım ama heyecanlanmadımda , geçen ki bölüm daha iyiydi
6.7
@xemrexxx
@Çiğdem- sen izleyecek misin bu diziyi?
evt bence izle burda ki oyuncular bizimkiler gibi yapmacık değil hem zaten 40 dakikabu diziyi daha önce hiç izlemedim intikam dizisinin yabancı versionu diye biliyorum eğer karıştırmıyorsam 🙂🙂
ozaman bakabilirimevt bence izle burda ki oyuncular bizimkiler gibi yapmacık değil hem zaten 40 dakika
erkeklerde bir o kadar yakışıklı izle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?