ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

kapak resmi tam @Çiğdem- lik :F

neyse bölüm yorumuna geçelim :)
stevie graysonın olayı büyükmüş :F neyse saçmalamadan bağlarlar umarım
emily-jack şeysi yeniden mi alevlenecek diye düşündürttü bölüm
nolan-vicky işbirliği güzeldi
daniel da tam grayson oldu :F
aiden melunu yine çıktı meydane:(

@Forumdash @destere

ben geride kaldım bakmıyorum bu sayfaya :)

resimlere bakabilirsin tam senlik :F

sende işe yaramamış karadeniz geni :F
hiçtee bile buralalarda sevmeyen yoktur beni okul döneminde de şuankı çevremdede en popüler ben olmuşumdur hep ve halada öyleyim :bhr::bhr::bhr: çekemeyen kıskançlarada alıştım çoktan 😵😵😵

Yorumuma başlamadan önce bir kaç birşey söylemek istiyorum , bu bölümden sonra anladım ki bazı dizileri bu diziyle karıştırıyoruım onlar gibi olmasını istiyorum , bundan sonra her diziyi ayrı katogorize edicem

3x15 - BÖLÜM YORUMUM
Emily bu psikolojik sorunlarından kurtulmasına sevindim , bu arada babası azda değilmiş
Victoria gelirsek bu bölüm pasif kaldı , sonunda jack annesinin boşuna diziye getirmemişler
son sahnede emily jack annesinden intikam alacağını zannettim ama öyle çıkmadı
acaba o kadının sırrı ne ?

bölümde sıkılmadım ama heyecanlanmadımda , geçen ki bölüm daha iyiydi

6.7
@xemrexxx

@Çiğdem- sen izleyecek misin bu diziyi?

Son düzenleme:
Yorumuma başlamadan önce bir kaç birşey söylemek istiyorum , bu bölümden sonra anladım ki bazı dizileri bu diziyle karıştırıyoruım onlar gibi olmasını istiyorum , bundan sonra her diziyi ayrı katogorize edicem

3x15 - BÖLÜM YORUMUM
Emily bu psikolojik sorunlarından kurtulmasına sevindim , bu arada babası azda değilmiş
Victoria gelirsek bu bölüm pasif kaldı , sonunda jack annesinin boşuna diziye getirmemişler
son sahnede emily jack annesinden intikam alacağını zannettim ama öyle çıkmadı
acaba o kadının sırrı ne ?

bölümde sıkılmadım ama heyecanlanmadımda , geçen ki bölüm daha iyiydi

6.7
@xemrexxx

@Çiğdem- sen izleyecek misin bu diziyi?
bu diziyi daha önce hiç izlemedim intikam dizisinin yabancı versionu diye biliyorum eğer karıştırmıyorsam 🙂🙂

evt bence izle burda ki oyuncular bizimkiler gibi yapmacık değil hem zaten 40 dakika
erkeklerde bir o kadar yakışıklı izle derim
ozaman bakabilirim :F:F
3.sezona geçmiş ama şu aralar vakit bulamıyorum bazen takip ettiğim dizileri bile yarına brakıyorum sezon finallerine girsinler diziler
ozaman izlenicek dizi arıyorum revenge yazın iyi gidebilir bence benim için :Z:Z

revenge-cast.jpg

@Çiğdem- bece izlemeye nisan ayında başla

Son düzenleme: