Revenge-İntikam Dizisine Yakından Bakış

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,297
Puanı
1,061
Ocak ayında Beren Saat'in başrollüğünde İntikam adıyla çekilicek dizide ne nedir?

Dizi babası David Clarke oyuna getirilip terörist bir saldırı gerçekleştirmiş gibi gösterilen Emily Thorne'un intikam hikayesini anlatıyor.Her şey Emily'nin Grayson ailesine komşu olan ve çocukluğunun geçtiği evi satın almasıyla başlar.Emily aileye girmek için Daniel'i kendine aşık eder.Bu süreçte babasını aklayacak pek çok kanıt elde eder.Ama hesaplayamayacağı olaylar da olur Daniel'e karşı olan hisleri ve en önemlisi Graysonlar adınna çalışan Frank Stevens'ın Emily'i araştırırken Emily'nin kimliğini değiiştirdiği Amanda'yı bulması gibi...

Emily Thorne:Gerçek adı Amanda olan dizinin ana karakteri.Annesi için öldüğü babası için terörist olduğu söylenmektedir.Lydia Davis'den babasını evini satın alarak Grayson'lara yakınlaşır.Ailenin özellikle Daniel ve babası ile Victoria'nın kızı yani öz kız kardeşini etkisi altına alır.

Victoria Grayson:Yıllar önce DavidClarke'ın üzerine suç kalması için onunla birlikte olmuş ve kendine aşık etmiştir.David hapse girdikten sonra ne kadar pişman olsa ve çabalasa da onu kurtaramamıştır.Çocukları ile arası bir iyi bir kötü olan bir annedir.Eşi Conrad'dan ise nefret etmektedir ama strateji olarak da ondan asla vazgeçememektedir.

Nolan Ross:
Emily'nin en yakın arkadaşı.Emily'nin babasının ölmeden önce kendisine yazdığı çek ile şirket kurmuş ve çok zengin olmuştur.Emily'nin intikamını alması konusunda en büyük yardımcısıdır.

Conrad Grayson:
İnitiative(Girişim)'e hizmet etmek adına karısını David Clarke'a göndermekten çekinmeyen hırslı bir işadamı.Charlotte'ın kendi kızı olmadığını öğrendiğinde yıkılmıştır ama gene de en sevdiği varlığı Charlotte'dır.

Ashley Davenport:Emily'nin arkadaşıdır.Victoria'nın yardımcısı oalrka başladığı işe oğlu Daniel'ın sevgilisi ve Grayson Global'da yönetici olarak devam eder.Hırslıdır ve hırsı ile Daniel ve Emily'i ayırıp Daniel'ın kendisinden etkilenmesini sağlamıştır.

Jack Porter:Emily'nin çocukluk aşkı ve arkadaşı.Emily herkes gibi ondan da kimliğini gizlemektedir.Babası ve kardeşi ile birlikte bir bar işletmektedirler.Her ne kadar Emily'e aşık olsa da Amanda sandığı kişi ile olan bağları ve çocukları duygularını bastırmaktadır.

Daniel Grayson:Conrad ve Victoria'nın oğlu.Geçmişte yaşadığı kaza ve sonuçları yüzünden hayatı kontrol altına alınmıştır.Ama Emily ile birlikte bu kontorl azalmaya başlamıştır.Emily ile nişianlıdır ama Emily'nin kendini aldattığını düşünüp ondan ayrılmıştır ve Ashley ile birlikte olmaya başlamıştır.

Amanda Clarke:Emily ile ıslahevinde tanışmıştır.Ona kendi kimliğin vererek Emily olmasını sağlamıştır.Uzun yıllar gizlenmeyi başarmıştır ancak Frank Stevens'ın kendini bulması ile onu öldürmüş ve Emily'nin yanına gelmiştir.Jack'a aşık olmuştur.Tüm tehlikelere rağmen Jack ve bebeği ile bir aile olmaya çalışmaktadır.

Declan Porter:
Jack'ın kardeşidir.Charlotte'dan hoşlanmaktadır.Ama Victoria'nın onu istememesi önlerinde büyük bir engeldir.

Charlotte Grayson:
Victoria-David in kızıdır ama bu durumu öğrendiğinde haytı değişir.Aşırı dozda ilaç ilaç kullanmaktan gözetim altına alınır.

Kara Clarke:Daivid'in eşi ve Amanda'nın annesidir.Neden öldü dendiği ve 20 yıl boyunca ne yaptığı bilinmemektedir.Kocasının katili Gordon Murhpy'e nasıl aşık olduğu ve birlikte yaşamaya başaldığı ileride anlaşılacaktır.

Satoshi Takeda:Japon işadamı Emily'i intikamını alması için eğitmiştir.Ancak Emily'e güveninin azalması sonucu Aiden'ı Emily'nin yanına gönderir.

Mason Treadwell:David'in terörist saldırısı ile ilgili kitap yazan ve onun mahkum olmasında pay sahibi olan bir yazar.En başlarda yanında yer aldığı Graysonlar ile arası sonradan bozlumuştur.

Lydia Davis:Conrad'ın sevgilisi.Birinci sezonun sonunda Victoria ile bindiği uçağın Conrad tarafından düşürülmesiyle öldüğü düşünülmektedir.

Gordon Murphy:David Clarke'ı hapishanede öldüren kişi.İnitiative(Girişim)in adamıdır.Ölümü Girişim ile Conrad'ın arasını açar.

Frank Stevens:Graysonlar'ın en önemli adamıdır.Victoria tarafından Emily'i araştırması için görevlendirildiği sırada Amanda tarafından öldürülmüştür.

Tyler Barrol:Daniel'ın üniversiteden arkadaşıdır.Onu kullanarak yükselmeye çalışır.Psikolojik sorunları nedeniyle takıntılı bir tiptir.Daniel'ı öldürmeye çalışırken öldürülmüştür.

Aiden Mathis:Takeda tarafından Emily ile birlikte eğitilmiştir.Emily'e aşıktır.Geçmişte onu terketmiştir şimdi ise onun kalbini kazanmaya çalışmaktadır.

Padma Lahari:Nolan'ın şirketinde çalışmaktadır.Nolan'dan hoşlanmaktadır.Ama şirketin David Clarke tarafından kurulduğunu araştırırarak Nolan'ın şirketi kaybetmesine yol aça
r.

uyarı:haber FF'nin biricik üyesixemrexxx'in özel haberidir.Çalıntılanamaz ve habersiz yayınlanamaz.

bu da editörün imzası::
😀F

Son düzenleme:
destere konuyu iyi ezberle ocak ayına kadar pratik yap vadici saldırılara karşıcevap yazarsın

konu çakma ezel gibi

ezel zaten çakma olduğundan problem değil

- - - Ekleme - - -

takas hemen beğenmiş koskoca abc ezel i taklit edecek sanki
her şey şu monte cristodan oldu kşke adam yazmasamış intikam konulu hikaye her hikayeye çakma deniyor onun yüzünden

seyircicini mihenk taşı ezel olcaktır isterse ezel çakma olsun

konu intikam değil ki. .ntikam alsında hep suçu başkasına kakalayıp tanımaz bir kılıkta gelip suçluları alt edilmesi..

bnm mihenk taşı kara melek hem aşk ı memnu entrikaları hem ezel intikamı vardı

nasıl konu intikam değl işte tüm sorumluları yasal ya yasal olmayan şekilde haklıyor kız

konuyu baştan sona okudum karakterler muhteşem hemde yan roller çok renkli bu dizinin hakkıyla çevrileceğini ve berenin bir kez daha efsane olacağına eminim ocağı şimdiden dörtgözle bekliyorum ..

bnm mihenk taşı kara melek hem aşk ı memnu entrikaları hem ezel intikamı vardı

nasıl konu intikam değl işte tüm sorumluları yasal ya yasal olmayan şekilde haklıyor kız

mihenkine saglık
)))))))))))))))))

konuyu baştan sona okudum karakterler muhteşem hemde yan roller çok renkli bu dizinin hakkıyla çevrileceğini ve berenin bir kez daha efsane olacağına eminim ocağı şimdiden dörtgözle bekliyorum ..

14 gözle bekliyosun sen 4 gözle revan bekliyordur

çakma ezeller bir bir dökülüyo suskunların durumu ortada
bu dizi 5 i bile geçemez eğer kadınlara hitap ederse 6 belki ama erkeklere de hitap ederse 5 i geçemez perşembe hiçbir erkek dizisinin şansı yok

mihenkine saglık

dalga mı geçti ciddi mi anlaşılmıyo ama neyse

- - - Ekleme - - -

çakma ezeller bir bir dökülüyo suskunların durumu ortada
bu dizi 5 i bile geçemez eğer kadınlara hitap ederse 6 belki ama erkeklere de hitap ederse 5 i geçemez perşembe hiçbir erkek dizisinin şansı yok

.
takas tan beklenen cevap intikam dizisinin kaynağı monte cristo suskunlarınki yabancı bir film ikisi de ezel den önce

konu intikam değil ki. .ntikam alsında hep suçu başkasına kakalayıp tanımaz bir kılıkta gelip suçluları alt edilmesi..

beyazsoy konuyu bir daha oku tam anlayamamışsın sanırım tekrar okuyunca biraz daha anlaşılıyor kimin ne yaptığı herşeye olumsuz yaklaşma sonunda kaybediyorsun iddiayı
)

- - - Ekleme - - -

dalga mı geçti ciddi mi anlaşılmıyo ama neyse

- - - Ekleme - - -

.
takas tan beklenen cevap intikam dizisinin kaynağı monte cristo suskunlarınki yabancı bir film ikisi de ezel den önce

zaten takas diziyi savunsa ben izlemekten vazgeçip vadiye geçerdim
))))))))))

şimdi destere ilk 5 bölümü izleme sen senn izlediklerin tutmuyor
ilk 5bölüme dizi tutsun sonra izlemeye başla

- - - Ekleme - - -

kıyamet alameti olurdu o Allah korusun kafana vur

bu dizi vadinin özetini geçerse helal olsun derim

şimdi destere ilk 5 bölümü izleme sen senn izlediklerin tutmuyor
ilk 5bölüme dizi tutsun sonra izlemeye başla

- - - Ekleme - - -

kıyamet alameti olurdu o Allah korusun kafana vur

fatmagülle aşk-ı menuyuda baştan sona izledim bişey olmadı demekki bende kabahat yok kabahat oyuncularda kimse beren gibi olamıyor
)

bu dizi vadinin özetini geçerse helal olsun derim

bu sayfayı sık kullanılanlara ekledim vakti gelince bu mesajı koyucam reyting konusuna

- - - Ekleme - - -

fatmagülle aşk-ı menuyuda baştan sona izledim bişey olmadı demekki bende kabahat yok kabahat oyuncularda kimse beren gibi olamıyor
)

konudan da anlaşılacağı üzere bu dizide sıradan oyuncuya yer yok herkes yeri gelince öne çıkacak ona göre seçilmeli bazıalrı ölecek 1.sezon dolmadan

bu sayfayı sık kullanılanlara ekledim vakti gelince bu mesajı koyucam reyting konusuna

iy,i yaptın bakalım o gün geldiğinde takas helal olsun diyecekmi yoksa yeni bahanelermi arayacak
)

mesela bizde fragman şampiyonuyuz demeye hazırlanıyordur şimdiden
)

ben unutmam zaten özeti geçerse helal olsun diyecem amma asıl siz hazır olun ocak ta yapacaklarıma tüm yorumlarınızı kaydettim ocak ayını bekliyorum foruma girmeye korkacaksınız