ABC Resurrection 2. Sezon Yorumları

hahahahaahha aaaaaaaaaa nekadar terbiyesiz bir çocuksun sen öyle 😱😱😱
ama afedersin kelimesini kullandım orda dikkatini çekerim :) yani kaba saba söylemedim çok kibar bir şekilde söyledim çok nazik bir beyefendi olduğum ordan anlaşılıyor zaten :)

neyse bölümü bir an önce izle yoksa spoiler vereceğim kendimi zor tutuyorum :)

jacob bu bölüm ölüyor @Çiğdem- :)
12.bölümü izledim
jacop falan ölmüyor @destere ama ben seni öldürücem bu gidişle :F:F:F
@sürgünüm @yatutarsa @destere
ben sizin kadar sıkılmıyorum vlla yanı öyle mecburiyetten izlemiyorum bazı sahneler hariç sıkılmadan izliyorum ben açıkcası :kiki::kiki::kiki:
bu yeni gelen rahibi çok sevdim ben açıkcası ama aklımı karıştırdı bebeğin diğer dünyadan gelme olduğunu söylüyor yanı rachael diğer dünyada hamile kalmış çocuk ya tanrının ya şeytanın diyor töbee estafurullah brakalım izlemeyi çabuk çarpılıcaz vlla 😱:F
racheel ölünce hamile kalmıs falan diyorda racheel ölemden hamileydi zaten bebeğin bası ölen papaz değilmiydi şimdi şeytanın falan çocuk demek senaryoyu çok başka yerlere çekiyorlar bebek doğunca şeytani güçleri olursa birde konu oraya doğru gidiyor şeytan bebek :F:F

12.bölümü izledim
jacop falan ölmüyor @destere ama ben seni öldürücem bu gidişle :F:F:F
@sürgünüm @yatutarsa @destere
ben sizin kadar sıkılmıyorum vlla yanı öyle mecburiyetten izlemiyorum bazı sahneler hariç sıkılmadan izliyorum ben açıkcası :kiki::kiki::kiki:
bu yeni gelen rahibi çok sevdim ben açıkcası ama aklımı karıştırdı bebeğin diğer dünyadan gelme olduğunu söylüyor yanı rachael diğer dünyada hamile kalmış çocuk ya tanrının ya şeytanın diyor töbee estafurullah brakalım izlemeyi çabuk çarpılıcaz vlla 😱:F
racheel ölünce hamile kalmıs falan diyorda racheel ölemden hamileydi zaten bebeğin bası ölen papaz değilmiydi şimdi şeytanın falan çocuk demek senaryoyu çok başka yerlere çekiyorlar bebek doğunca şeytani güçleri olursa birde konu oraya doğru gidiyor şeytan bebek :F:F
rachael dışında aksiyonu olan bişey göremedim maggie yede yazık ediyorlar :) o kız öyle boş bölümlerle harcanacak kızmı bari soyunsa o bile yeterli benim için :)

papaz la kurbağa gözlü belamy birbirleriyle evlense renk gelecek diziye :)

bu gece izlerim belki bölümü :D
izlemekte geç kalanı spoiler vermekle tehtit ediyorum ona göre :)

rachael dışında aksiyonu olan bişey göremedim maggie yede yazık ediyorlar :) o kız öyle boş bölümlerle harcanacak kızmı bari soyunsa o bile yeterli benim için :)

papaz la kurbağa gözlü belamy birbirleriyle evlense renk gelecek diziye :)

izlemekte geç kalanı spoiler vermekle tehtit ediyorum ona göre :)
eğer bebek doğarsa özel güçleri falan olucak sanırım 3.sezonda işin içine daha yüksek bir fntastik katıcaklar bu benim hoşuma gider ama sizin gitmeyecektir bence:F:F

eğer bebek doğarsa özel güçleri falan olucak sanırım 3.sezonda işin içine daha yüksek bir fntastik katıcaklar bu benim hoşuma gider ama sizin gitmeyecektir bence:F:F
benimde hoşuma gider yeterki aksiyon artsın konu bir yere bağlansın sanırım senaristte şaşkın konuyu nereye doğru sürükleyeceğini bölüm bölüm düşünüyor öyle olunca baştaki gidişat sonra değişmiş oluyor adam veya kadam(bayan olan:) ) kendiside hatırlamıyor başta ne yazdığını :)

2x12

Bu diziyi uyuyamıyorum diyenlere bütün doktorlar önermeli.
Uyku için bire bir. Yine uyuklaya uyuklaya izledim. :)

Uyumadan önce herkes çocuğumun anası Rachael'in penceresinin önünde toplanmışlardı o arada uykuya dalmışım ben. Uyandığımda Rachael'i Fred, Bellamy ve Maggie üçlüsü Rahip James ve Margaret'dan korumak için Henry'lerin evine yerleştirdi. Meger bunlar benim yavrumu öldürmeye çalışıyorlarmış Jacob'ta ağzından kaçırdı Rachael'lerin kendi evlerinde kaldığını. Daha sonra ne oldu bilmiyorum tekrar uyumuşum. :)
7/10

bir türlü elim varmıyor. :( son iki bölüm kalmış onları da artık 3. sezona doğru izlerim )))))))

Reytingleri yerlerde zaten bitecek olsaydı final derlerdi. :):)
Yok resmi karar çıkmadan kimse final diyemez. Resmi kararın çıkması da birkaç ayı bulabilir. Amerika'daki televizyondaki asıl problemlerden biri de bu işte. Biteceği belli olan diziyi göz göre göre yarım kalmaya sürüklüyorlar. İnşallah sezon finali saçma sapan bir yerde kalmıyordur yoksa öyle kaldığıyla kalır. :(

Yok resmi karar çıkmadan kimse final diyemez. Resmi kararın çıkması da birkaç ayı bulabilir. Amerika'daki televizyondaki asıl problemlerden biri de bu işte. Biteceği belli olan diziyi göz göre göre yarım kalmaya sürüklüyorlar. İnşallah sezon finali saçma sapan bir yerde kalmıyordur yoksa öyle kaldığıyla kalır. :(
Değişik bir sistem. :D

2x13 (Sezon Finali)

Şüphesiz sezonun en güzel bölümüydü. Keşke final yapsalarmış gerçekten müthiş bölümdü.
Soluksuz izledim diyebilirim. Demek ki beklentiyi düşük tutup izlenmeye başlanmalı. Bu kadar güzel bölüm beklemiyordum, şaşırdım doğrusu. 😱

Devam ederse gelecek sezonun ilk bölümüne bakmak şart oldu çünkü finali acayip merakta bıraktı. :)

Bütün mahalleli Rahip James önderliğinde yavrim ve anası Rachael'in kapısına dayandılar o arada da Margaret içeriye gizlice girmiş ve çocuğun şeytan olduğunu düşündüğü için Rachael'in beynini yıkıyordu. :)

Fred, Bellamy, Maggie ve Henry dörtlüsü Rachael'i vermemek için direnişe geçsede başarılı olamadılar ve Rahip James önderliğinde mahalleliye alıkonuldular. :)

Rahip James, Rachael'i geri dönmesi için (yani ölmesi) palavralar uydurmaya başladı. Tom'un onu beklediğini, çocuklarının ismini koyduğunu falan filan. Rachael'de ikna olmuştu, ölmeye hazırlanırken beklenmedik oyunu Margaret bozdu. :) Margaret elleri bağlı olan ev ahalalisini serbest bıraktı ve onlarda son anada Rachael'in ölümüne engel oldular. Sonuç olarak Rachael nur top gibi bir çocuk dünyaya getirdi. :)

Rahip James'ın şarlatan olduğunu düşünmeme sebep olan açıklaması şu oldu. ''Beni Tanrı gönderdi dedi.'' Sen peygambermisin ki yaratan ile konuşabiliyorsun? :)

Kafama takılan sorular var tabii. (b)

- Herkes gibi bende çocuğun sağlıklı doğduğu andan itibaren şeytan olmadığına inanacaktım. Kaldı ki sağlıklı dünya ya geldiği andan itibaren öyle düşünmeye başladım. Mahallelide öyle düşünmüş olmalı ki evin kapısından ayrılmışlar. :)

- Margaret baştan beri Jacob'un çocuktan rahatsız olduğunu söyleyip duruyordu, yoksa haklımıydı? Jacob'un da burnu kanadı.(b)

- En sondaki şey neydi? Rachael'in çocuğu yatırmaya götürdüğünde cama yapışanlar. Çocuk şeytan olmasın. (b) bunun için bileizlenir üçüncü sezon. :)
8.5/10

2x13. Bölüm
sezon fişmekanı :)

süper bir sezon finali (ya da final oldu )

marty nin ölümüne üzüldüm @Çiğdem- yazık oldu adama :)

fred le annesi margaret ın alevler içinde yanarken haykırışları hala kulağımda böyle bir son beklemiyordum:(

yukarda dediklerimin hiçbiri olmadı keşke olsa heyecan gelirdi diziye :))

diğer bölümlere göre biraz daha hareketli olsada pek bir tat alamadım ben , öyle zengin bir konuyu nasıl kadük hale getirdiler orası karışık ..

rahip james in evin etrafına adamları toplayışı , rachael i isterük deyişi orda henry nin dışarı çıkıp boş bir ikna etme çabası sonra içeri dalanların henry fred ve kurbağa gözlü marty i bağlayışları ve de margaret in son anda margaret in pişmaniye oluşu bağcıkları çözüşü ve de marty nin gidip rachael i güya kurtarışı çok çok tırt sahnelerdi çok sıradan hiç bir özelliği olmayan boş sahnelerdi diyebilirim

heleki maggie nin kurbağa gözlü marty i öpmüş olması iğrençti :) hayattan soğudum :)

sonunda milyonlarca ölen geri döndü de bebeğin bu olaydaki katkısı nedir soru işareti ?
son sahnedeki arıların cama çarpışı tipik korku filmleri sonuna eklenen sahneleri çağrıştırdı

ucu açık bir sezon finaliydi? önümüzdeki sezon devam etselerde etmeselerde sıkıntı olmayacaktır..

@sürgünüm @yatutarsa @Forumdash @xemrexxx