hahahahaahha aaaaaaaaaa nekadar terbiyesiz bir çocuksun sen öyle 😱😱😱anca beraber kanca beraber afedersin yalnız zıçmaya bile gitmem arkadaşsız çok sıkılıyorum
hahahahaahha aaaaaaaaaa nekadar terbiyesiz bir çocuksun sen öyle 😱😱😱anca beraber kanca beraber afedersin yalnız zıçmaya bile gitmem arkadaşsız çok sıkılıyorum
ama afedersin kelimesini kullandım orda dikkatini çekerim yani kaba saba söylemedim çok kibar bir şekilde söyledim çok nazik bir beyefendi olduğum ordan anlaşılıyor zatenhahahahaahha aaaaaaaaaa nekadar terbiyesiz bir çocuksun sen öyle 😱😱😱
12.bölümü izledimjacob bu bölüm ölüyor @Çiğdem-
12.bölümü izledim
jacop falan ölmüyor @destere ama ben seni öldürücem bu gidişle
@sürgünüm @yatutarsa @destere
ben sizin kadar sıkılmıyorum vlla yanı öyle mecburiyetten izlemiyorum bazı sahneler hariç sıkılmadan izliyorum ben açıkcası
bu yeni gelen rahibi çok sevdim ben açıkcası ama aklımı karıştırdı bebeğin diğer dünyadan gelme olduğunu söylüyor yanı rachael diğer dünyada hamile kalmış çocuk ya tanrının ya şeytanın diyor töbee estafurullah brakalım izlemeyi çabuk çarpılıcaz vlla 😱
racheel ölünce hamile kalmıs falan diyorda racheel ölemden hamileydi zaten bebeğin bası ölen papaz değilmiydi şimdi şeytanın falan çocuk demek senaryoyu çok başka yerlere çekiyorlar bebek doğunca şeytani güçleri olursa birde konu oraya doğru gidiyor şeytan bebek
izlemekte geç kalanı spoiler vermekle tehtit ediyorum ona görebu gece izlerim belki bölümü
rachael dışında aksiyonu olan bişey göremedim maggie yede yazık ediyorlar o kız öyle boş bölümlerle harcanacak kızmı bari soyunsa o bile yeterli benim için
papaz la kurbağa gözlü belamy birbirleriyle evlense renk gelecek diziye
izlemekte geç kalanı spoiler vermekle tehtit ediyorum ona göre
benimde hoşuma gider yeterki aksiyon artsın konu bir yere bağlansın sanırım senaristte şaşkın konuyu nereye doğru sürükleyeceğini bölüm bölüm düşünüyor öyle olunca baştaki gidişat sonra değişmiş oluyor adam veya kadam(bayan olan ) kendiside hatırlamıyor başta ne yazdığınıeğer bebek doğarsa özel güçleri falan olucak sanırım 3.sezonda işin içine daha yüksek bir fntastik katıcaklar bu benim hoşuma gider ama sizin gitmeyecektir bence
3. sezon mu hangi 3. sezon?bir türlü elim varmıyor. son iki bölüm kalmış onları da artık 3. sezona doğru izlerim )))))))
Kim demiş? Bence olmaması kesin gibi.3. sezonu da olacakmış.
Kim demiş? Bence olmaması kesin gibi.
Sezon finali demiş iptali kesin olmadığı için?
Reytingleri yerlerde zaten bitecek olsaydı final derlerdi.Sezon finali demiş iptali kesin olmadığı için?
Yok resmi karar çıkmadan kimse final diyemez. Resmi kararın çıkması da birkaç ayı bulabilir. Amerika'daki televizyondaki asıl problemlerden biri de bu işte. Biteceği belli olan diziyi göz göre göre yarım kalmaya sürüklüyorlar. İnşallah sezon finali saçma sapan bir yerde kalmıyordur yoksa öyle kaldığıyla kalır.Reytingleri yerlerde zaten bitecek olsaydı final derlerdi.
Değişik bir sistem.Yok resmi karar çıkmadan kimse final diyemez. Resmi kararın çıkması da birkaç ayı bulabilir. Amerika'daki televizyondaki asıl problemlerden biri de bu işte. Biteceği belli olan diziyi göz göre göre yarım kalmaya sürüklüyorlar. İnşallah sezon finali saçma sapan bir yerde kalmıyordur yoksa öyle kaldığıyla kalır.