ABC Resurrection 2. Sezon Yorumları

2x11

Bu diziyi yazan yöneten her kimse ataist değilse bende bişey bilmiyorum. :)

İşin ucunda kaç para olursa olsun kim kendisini vurdururda öteki taraftan insan almaya gider, geri döneceğinin garantisimi var. Madem böyle bir gücün var Tom'u da getireydin, Rachael'in çocuğu babasız büyüyecek günah değil mi? :)

Dizide iki tane güler yüzlü Rachael ve Maggie gibi karakter var sahne yazmıyorlar. Bölümün tamamı Bellamy ve Fred arasında geçti. Margaret'dan kurtulduğumuza sevinirken onu arar olduk. :)

Geçen bölüm Jacob ve Margaret'ın kayboluşuyla geçmişti bu bölümde Henry'i ölüp geri dönmesiyle geçti. Madem geri dönecekti niye öldürüyorsunuz. Tamamen saçmalık. :)
7/10

2x11. Bölüm

oww harikaydı :)
yalandan kim ölmüş :)

rahip james artık siparişleri kabul ediyor
ölenler rahibe başvuruyor rahip james ile marty kurbağası ortak çiftleşerek ölenleri geri getiriyorlar bu dünyaya ??
adamlar büyük bir görev üstlenmiş bugüne kadar 90 milyar insan ölmüş ikisini getirdiler, geriye kaldı 89 milyar 999 milyon 999 bin 998 kişi ? :)

@Çiğdem- bu sahneyi kaçırmamalısın henry ile marty soyunarak
hiç alakası yok soyunan olmadı :)

henry karısı lucille ile barışmak için bara gidiyordu kalp krizinden öldü sonra rahip yumurtasıyla marty kurbağası geri döndürdü henry moruğunu :)

@xemrexxx bu sahnede tam senlikti izlemen lazım:) rahip james, dedektif marty e atlayıp
yine konuyla alakasız atlaşan olmadı :)

margaret in geri dönenler kampüsündeki bekleyişi devam ediyor margaret e ikide bir haber getiren keltoş hipopatam kılıklı randy ile diyaloğları sıkıcıydı :)

@sürgünüm @yatutarsa sizlik sahnelerde çoktu dizide :)
rachael doğurmak üzere :) janine kayıplarda , maggie hiçbişey yapmadı , elaine salınarak gezişir falan filan işte hepsi bu kadardı :))
hahahha allah canını almasın @destere sırf o yazın için sabah izledim ama boş çıktı işi:F
@sürgünüm senin adamın şerif yine bölümün yıldızıydı bence :kiki::kiki::kiki:
ayy siz beğenmeyin ben son 2 bölümüde beğendim
12.bölüm yorumum @xemrexxx @yatutarsa
yeni gelen papaz çok sevdim gerçekten braz ölen papazada benziyor 🙂🙂
kendisi ölüp diğer dünyadan ölenleri getirebiliyor hahah artıkk kimse ölümden korkmaz bence papaz tutup getirir onları dünyaya :F:F:F

hahahha allah canını almasın @destere sırf o yazın için sabah izledim ama boş çıktı işi:F
kendisi ölüp diğer dünyadan ölenleri getirebiliyor hahah artıkk kimse ölümden korkmaz bence papaz tutup getirir onları dünyaya :F:F:F
ben son 4 bölümdür izlemiyim :F

2x11

Şu dizi ne kadar gereksiz ya. Biz niye izliyoruz bunu @sürgünüm @destere @Çiğdem-

Ölmek işe yaramıyor dizide ölen geliyor ölen geliyor. Bir rahat durun :)) Henry de geldi yakında rahip Tom gelir yeni rahip gider. Bu arada Richard diriltiveriyor insanları adama sorarlar hayırdır kardeş sen İsa mısın diye :F
7.5/10

2x11

Şu dizi ne kadar gereksiz ya. Biz niye izliyoruz bunu @sürgünüm @destere @Çiğdem-

Ölmek işe yaramıyor dizide ölen geliyor ölen geliyor. Bir rahat durun :)) Henry de geldi yakında rahip Tom gelir yeni rahip gider. Bu arada Richard diriltiveriyor insanları adama sorarlar hayırdır kardeş sen İsa mısın diye :F
7.5/10
Diziye en düşük puanı veren benim. Bu hafta Amerika'da reytingleride çakıldı. İptal olmayla karşı karşıya, inşallah olur. :)

2x11

Bu diziyi yazan yöneten her kimse ataist değilse bende bişey bilmiyorum. :)

İşin ucunda kaç para olursa olsun kim kendisini vurdururda öteki taraftan insan almaya gider, geri döneceğinin garantisimi var. Madem böyle bir gücün var Tom'u da getireydin, Rachael'in çocuğu babasız büyüyecek günah değil mi? :)

Dizide iki tane güler yüzlü Rachael ve Maggie gibi karakter var sahne yazmıyorlar. Bölümün tamamı Bellamy ve Fred arasında geçti. Margaret'dan kurtulduğumuza sevinirken onu arar olduk. :)

Geçen bölüm Jacob ve Margaret'ın kayboluşuyla geçmişti bu bölümde Henry'i ölüp geri dönmesiyle geçti. Madem geri dönecekti niye öldürüyorsunuz. Tamamen saçmalık. :)
7/10
2x11

7.5/10
artık ölenin ardından doğru dürüst üzülemiyoruz bile :) ölümün bile bir güzelliği vardı insan duygusallaşıyordu, şimdi o da mümkün değil, işin çivisi çıktı.. ölen lastik top misali gittiği gibi geri dönüyor :)

Diziye en düşük puanı veren benim. Bu hafta Amerika'da reytingleride çakıldı. İptal olmayla karşı karşıya, inşallah olur. :)
zaten iptal olmasa bizim bırakacağımız yok :)

içimizde hala severek izleyen bir sen kaldın sanırım :) ama bizde seni yalnız bırakmıyoruz gördüğün gibi her hafta bölümü izleyip küfrediyoruz, ama bırakmakda imkansız.. dizinin ilginç bir çekim kuvveti var :)

artık ölenin ardından doğru dürüst üzülemiyoruz bile :) ölümün bile bir güzelliği vardı insan duygusallaşıyordu, şimdi o da mümkün değil, işin çivisi çıktı.. ölen lastik top misali gittiği gibi geri dönüyor :)

içimizde hala severek izleyen bir sen kaldın sanırım :) ama bizde seni yalnız bırakmıyoruz gördüğün gibi her hafta bölümü izleyip küfrediyoruz, ama bırakmakda imkansız.. dizinin ilginç bir çekim kuvveti var :)
ben bu kadar izledik bari finaline kadar devam edelim diye izliyorum. :))

11 bölüm yorumu olmasın? :)

11 bölüm yorumu olmasın? :)

@sürgünüm kafamı braktınız insanda :F:F:F:F:F

@destere @yatutarsa ayoll zaten bu izi finale yakınlastı bu sezon biticek
ve 13 bölümde final olabilir büyük hitimalle şurda 2 bölüm daha dişinizi sıkın bence :F

@sürgünüm kafamı braktınız insanda :F:F:F:F:F

@destere @yatutarsa ayoll zaten bu izi finale yakınlastı bu sezon biticek
ve 13 bölümde final olabilir büyük hitimalle şurda 2 bölüm daha dişinizi sıkın bence :F
zaten bu sezonu atlattık:) diyoruz bizim gibi katkı sağlayanların desteğiyle diziye bir üçüncü sezon yaparlar o zaman yanarız :))

2x12. Bölüm ..

yine çok seksondirik bir bölüm izledik :)

herkes mallaşıp hipnoz edilmiş gibi rachel in bulunduğu pencereye koştu rachel in bebeğinde bir numara var şeytanın yavrusu olabilir :)

rahip james gidip kontrol altındaki hastaları kurtardı asıl amacı kendisine tabi bir cemaat oluşturmak ve rachel in çocuğunu katletmek sanırım ,

rachael e bişey olmasında çocuk ölsede olur :)

barbara hala döner diye ümidim var

margaret ne yapıyor belli değil iyimi kötümü kadın karar veremedi

büzüşük ağızlı geri dönenlerden sorumlu moruk kadın, bilgisayarda milyonlarca geri dönen olacağını teşhis etti.. ortalığı fok götürüyor :)

henry, fred sohbetleri falan boş sahnelerdi

@yatutarsa @xemrexxx @sürgünüm @Çiğdem- @Forumdash

önümüzdeki bölüm fragmanınada baktım sezon finali çok heyecanlı ve hareketli olacak gibi duruyor bekliyoruz sabırsızlıkla :)

2x12. Bölüm ..

yine çok seksondirik bir bölüm izledik :)

herkes mallaşıp hipnoz edilmiş gibi rachel in bulunduğu pencereye koştu rachel in bebeğinde bir numara var şeytanın yavrusu olabilir :)

rahip james gidip kontrol altındaki hastaları kurtardı asıl amacı kendisine tabi bir cemaat oluşturmak ve rachel in çocuğunu katletmek sanırım ,

rachael e bişey olmasında çocuk ölsede olur :)

barbara hala döner diye ümidim var

margaret ne yapıyor belli değil iyimi kötümü kadın karar veremedi

büzüşük ağızlı geri dönenlerden sorumlu moruk kadın, bilgisayarda milyonlarca geri dönen olacağını teşhis etti.. ortalığı fok götürüyor :)

henry, fred sohbetleri falan boş sahnelerdi

@yatutarsa @xemrexxx @sürgünüm @Çiğdem- @Forumdash

önümüzdeki bölüm fragmanınada baktım sezon finali çok heyecanlı ve hareketli olacak gibi duruyor bekliyoruz sabırsızlıkla :)
sezon finali mi :(

Öyleymiş. :(

B7uuJm9IIAIzfd3.jpg

tabiki olacak olmalı:) bu kadar heyecanlı bir diziye son verirlerse burdan los angeles e kadar cıbıl vaziyette yürürüz protesto amaçlı :) kortejin başında @Çiğdem- olacak hemde :)
üçüncü sezon da olacak yani? :)
hahahha @destere senin bir tarafların kızdıysa bu karda yağışta çık istediğin gibi dolaş bencede anca geçer kızgınlığın :F:F:F:F

bölümü henüz izlemedim @sürgünüm @yatutarsa bu dizinin 3.sezonu olması için hiçbir sebebi yoktu senaryo tükenmişti reytingler zaten yerlerde ama sezon finali olan diziler yeni sezonu görücek diye birşey yok iptal olabiliyor benim bir çok dizim sezon finali yaptıktan sonra iptal oldu oyüzden ümidinizi yitirmeyin bu dizinin 3.sezonu olma bir çok dizim sezon finalni gördükten sonra iptal kararı gelmişti buda öyle olur :Z:Z:Z

hahahha @destere senin bir tarafların kızdıysa bu karda yağışta çık istediğin gibi dolaş bencede anca geçer kızgınlığın :F:F:F:F

bölümü henüz izlemedim @sürgünüm @yatutarsa bu dizinin 3.sezonu olması için hiçbir sebebi yoktu senaryo tükenmişti reytingler zaten yerlerde ama sezon finali olan diziler yeni sezonu görücek diye birşey yok iptal olabiliyor benim bir çok dizim sezon finali yaptıktan sonra iptal oldu oyüzden ümidinizi yitirmeyin bu dizinin 3.sezonu olma bir çok dizim sezon finalni gördükten sonra iptal kararı gelmişti buda öyle olur :Z:Z:Z
gurk tavıklar gibi arkamızı buzlu soya sokmamız lazım başka türlü geçmez kızgınlığımız :)