ABC Resurrection 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maggie Şerifin kızı.annesi babasını aldatırmış.kilisedeki papazın kardeşi değil.
ben maggie ve papazı şerifin çocukları sanıyordum işte hanı jacop anlatırken 30 yıl öncesini papazla birlikte oynadıklarını analtıyordu orda papaz için kuzenim demişti sanırım öyle bir akrabalık olunca dedim bu heralde maggie nin kardeşi

peki papaz ın ufak çocuk jakop la akrabalığı ne ?

HOC beğenmedin mi 😱 Tamam izlicem. Şu aralar yoğunum
Oprah'taki gibi size bi çırpıda yetişirim yine
Hoc beğendim tabiki beğenmez olurmuyum ama konusu bana çok yabancıydı ısrar etmeseniz izlemeyecektim
işte bazen insan bir oyuncuya yada senaryoya kıl kapıyor gül gibi diziyi kaçırıyor sen benim düştüğüm hataya düşme resurrection u mutlaka izle ilk bölümü izle zaten devamı gelir
)

Çocukluk arkadaşı
Jocob 1982'de ölmeseydi bugün Papaz'la ayını yaşta olacaktı.

Bencede dizide hem uzaylılar var hemde ölüp dönenler.3'üncü kişi döndü bakalım kaç kişi daha dönecek?

ben demiştim mezarlarda çocuk olucak diye öyle dizinin heyecanı daha iyi yerlerde olucak roy uzaylıları kattı ama babasına uzaylı dedi
maggienin kardeşi değil papaz maggienin babası sandığı adama baba demiyor ayrıca maggienin gerçek babası o kel adamdı papazın ilgisi yok onlarla maggienin akrabasıdır oda kuzeni falan 🙂🙂

Çocukluk arkadaşı
Jocob 1982'de ölmeseydi bugün Papaz'la ayını yaşta olacaktı.
ben işte o kısımda çocukluk arkadaşı diye değilde kuzen gibi bişey duydum sanki yanılmışım demekki

yani maggie ile kuzen kardeş değil akraba diyorsun

öyle olsun yeterki maggie ye bişey olmasın maggie candır her dizinin maggie si çok güzel ilerde evlenirsem karımın ismini maggie diye değiştireceğim tipsizse bile afat bişeye döner
))

Bencede dizide hem uzaylılar var hemde ölüp dönenler.3'üncü kişi döndü bakalım kaç kişi daha dönecek?
rachel iyiki yaşlanmamış cillop gibi döndü dönenler öyle dönsün razıyız

@Forumdash birinci bölümü izledinmi???

her gün soracağım bu soruyu taaki izletene kadar

ne olduğunu bilmem ama kardeş değiller cnm maggie jacobun kuzeni ama papaz jacobun sadece arkadası yanı akrabası falanda değil çocukluk arkadaşı ayrıca benim kocam bana gevur ismi takmaya çalısıcak gebertirim vlla önce mahkemede donuna kadar soyar öyle gebertirim

Sınav haftasını atlatayım da üçüncü bölümü izlerim.

maggie ler bir başka sen ne dersen de kaç dizide kaç maggie ye rastladıysam hepsi cillop gibi

Yok bu aralar ypgunum dedim ya
2 hftaya (sen 5-6.bölümdeyken ) ben sana yetişirim ki
Senin hatrın olmasa yüzüne bakmazdim yaza atardım diziyi
zaten unutmazsın hatırlatırım ikide bir

3. bölümü izledim.

Son iki dakikayı saymazsak aşırı durağan bir bölümdü izlemesem de olurmuş

senaristler her bölüm birini diriltiyor hadi hayırlısı bakalım nereye bağlayacaklar
7.5/10

4.bölümü izledim

senaristler çok acndırıyor jacoba
son bölüm tom a da acıdım bu arada maggienin annesi ne zaman dönecek acaba o dönünce işler çözülecek gibi

1*4

Sonunda "olaylar olaylar" başladı
Hareketli bir bölümdü geçen bölüme göre çok iyiydi.

8.4/10

4. bölümü izledim

Çoğu sürükleyici dizinin ilk bölümleri vasattır. birkaç bölümde kötü diye kenara atmamak gerekir.

Her bölümde gizem artarak devam ediyor...Zaten boş bir dizi olsa koskoca Brad Pitt bu dizinin yapımcısı olmazdı...

Supernatural'den bildiğim kadarıyla böyle geri dönen insanlar katil ruhlu oluyor çok yiyorlar ve uyumuyorlardı Zombi demişlerdi o zaman onlara bence öyle bir şey olacak.

Caleb'in yakalanmadan önce " dünyaya karşı ikimiziz laney" demesi beni merak içinde bıraktı.

7.5/10

Dördüncü bölüm güzeldi izlemeni tavsiye ederim.
@OzaN

İzlerim belki ama şu ara diğer sevdiğim dizileri bile izleyemiyorum. Altıncı bölümden sonra anca vaktim olur herhalde.

Yalnız dizinin reytingleri çok yüksek başlamıştı ama sürekli çok sert bir şekilde düşüyor. Beklendiği gibi fenomen bir dizi olamayacak gibi.

5. bölümü izledim

Bunlar in midir cin midir neyin nesidir.

Senaryo her bölümden sonra yazılıyor gibi ya tutarsaya geldik konu ilgi çekici ama yönlendirme yanlış..
haftaya ne olacak siz ne isterseniz mi?

Tom ve Rachel'in hikayesi daha bir ilgimi çeker oldu.

Hala bir sürü sorular var dizide bence gizem devam ediyor..

Sanki gelme durumu aydınlanmış gibi birde başımıza gidenleri eklediler çöz çözebilirsen.

Bence yok olmasının sebebi artık dünyada ona sevgi duyan kimsenin kalmamasıydı son olarak kızı onu terketti.

7.5/10

5.bölümü izledim bende
jasobun bukadar az gösterildiği ilk bölümdü sanırım hoşuma gitmedi birde daha kimler dönücek acaba herkes hortlamaya basladı benim aklımı karıstıran maggienin annesi neden geri dönmüyor maggienin annesinin geri dönmemesi ilginç bence onun harici herkes döndü

Meggie'nin annesi döndü
Şu anda sevgilisin evinde gizleniyor. Şerifin durumu öğrendiği bölümün sonunda adam evine yiyeceklerle gitti ve odaya girdiğinde sanırım kızın durumu biliyor dedi ve bölüm orada bitti.

aaa maggienin annesimiydi ooo hiç aklımın ucundan bil geçmemişti 🙂🙂 şuan düşününce olabilir aslında ilerki bölümlerde açıklığa kavusur umarım 😵😵

Daha sonraki bölümlere ortaya çıkacak..,

5.bölümü izledim

caleb nereye kayboldu öyle 😱 bence sürekli yemek yedikleri ve o yiyemediği için oldu
tom un sevgilisinin hamileliği ilginç oldu lostta da bebek olayı vardı