Orası beni ilgilendirmiyor.bunun osman Yağmurdereli ile ilişkisi var deniyordu
Orası beni ilgilendirmiyor.bunun osman Yağmurdereli ile ilişkisi var deniyordu
bu kadın yılan hikayesinden sonra oynamaya devam etti, 2 sene beyaz gelincikte oynamıştı sonra kayboldu sanırımOrası beni ilgilendirmiyor.Sektör bildiğin bu kadını yedi. Aynı dizide Kürşat karekterini oynayan oyuncu da öyle. En son onu Aşk Yeniden dizisinde görüp çok sevinmiştim. Şuan yine kayıplarda. Hiç mi bunlara bir/iki rol gelmez. Anlayamıyorum.
Bu kim?Ekli dosyayı görüntüle 132218
Şu güzelliğin dâhi yıllardır ekranda bir projesi yok. Sektörde kimler para kazanıyor belli değil. Reva mı bu şu güzelliğe. Yılan Hikayesi sonrası çok az projesi var. Neden hiç düşünülmez..
O kadarını bende biliyorum 😂 Senelerdir yok ben onu merak ediyorum. Mine Tugay gibi bir kadın, hiç yaşlanmıyor da.bu kadın yılan hikayesinden sonra oynamaya devam etti, 2 sene beyaz gelincikte oynamıştı sonra kayboldu sanırım
Betül Şahin.Bu kim?
Bu kadın estetik harikası olmuş. Beyaz Gelincik zamanlarında daha genç olmasına rağmen 2025 yılında daha genç görünüyor. Doğal güzelliğini nasıl göz göre göre mahvetti anlamış değilim.O kadarını bende biliyorum 😂 Senelerdir yok ben onu merak ediyorum. Mine Tugay gibi bir kadın, hiç yaşlanmıyor da.Mine'ye edilen iltifatlar ortada. Betül de onunla yarışır bu konuda. 🫠
------
Betül Şahin.
Hâlâ güzel bence ya. 😌🔥Bu kadın estetik harikası olmuş. Beyaz Gelincik zamanlarında daha genç olmasına rağmen 2025 yılında daha genç görünüyor. Doğal güzelliğini nasıl göz göre göre mahvetti anlamış değilim.
marziyeye yaptıklarının cezasının çekiyordurO kadarını bende biliyorum 😂 Senelerdir yok ben onu merak ediyorum. Mine Tugay gibi bir kadın, hiç yaşlanmıyor da.Mine'ye edilen iltifatlar ortada. Betül de onunla yarışır bu konuda. 🫠
------
Betül Şahin.
Halinden memnun gibi görünüyor. Fotoğraflara bakacak olursak. 😎marziyeye yaptıklarının cezasının çekiyordur
farah boşa twitterda hak savunuyor. eski sevgilisi görüntü yönetmeniymiş. görüntü yönetmeninin 5 işinde farah başrol oynamış. herkes pastadan pay istiyor. pay için kavga ediyorlar.Ablam komple 50 den fazla banka varken nasıl tekele almış bütün bankacılık sektörünü de tekeline almış
Very hard.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?