Reis 1.Bölüm Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,840
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Geçen seneki geleneği devam ettirelip forumdaki popüler dizilerin bölümlerini yorumlayalım :)

Ben Reis'in ilk 15-20 dakikasını izledim ama beni bağlayan bir şey olmadı :)

bende izledim ama daha öncede dediğim gibi çok iyi de değil çok kötü de değil normal bir dizi olmuş bir + sı yok yani.

Adminim bende bu konuyu açmaya girdim benden önce açmışsın.

Yorumum: Ben beğendim çok güzel bir dizi olacak...

Reis dizisinin 1.Bölüm Yorumlarim:

Diziyi 15 dakika'ya yakin izliyorum. Çok sevdim diyemem ama çok da kötü buldum diyemem. Dizinin sesli çekilmesinden üzüldüm, böylece görüntü kalitesi düsük oluyor. Keske dizideki oyuncular kendi sesleriyle dublaj yapsalardi. Oyuncular dizinin sivrelerini bazi yerlerde iyi söylüyorlar ama bazi yerlerde söyleyemiyorlar. Ben kendi kendime diyordum bu sivreyi çok iyi konusan birisi var o da Nurhayat Boz.. Ve Nurhayat Boz'un sahnesi çikti.. Nurhayat Boz'u tanimayanlar için: Kendisi "Tövbeler Tövbesi"'nde oynamisti rolü 1.bölümde bitmisti ve "Küçük Kadinlar" dizisinde Ali Il'in yani 'Ali'nin annesini oynamisti. Dizi umarim iyi reytingler alir. Ilk 5'te yer alir muhtemelen. Bakalim ilerleyen dakikalarda neler olacak..

maraz aliye bu rol yakışmamış ve kendi sesi iğrenç bu dizi atvde reytingler kötü giderse sonu yakın görünüyor

Dizinin tutma ihtimali büyük 5-6 bölümde final yapacagini hiç sanmiyorum. Yani dizinin oyunculari için yazik olur.

Dizi büyük ihtimal ortalama/düsük reytingleri alirsa Ekim ayin sonunu görebilir.
Ama bu acidan bakmamak gerek.. Dizinin gelecegini iyi görüyorum ben.

maraz aliye bu rol yakışmamış ve kendi sesi iğrenç bu dizi atvde reytingler kötü giderse sonu yakın görünüyor

Bir oyuncunun bir role yakismis ve yakismamis hiç önemli degil. Önemli olan rolü iyi oynamak ve rolün hakkini vermek.

Mehmet Akif Alakurt en çok "Adanali" dizisinden taniliyor ama Adanali artik bitti.. Oyuncular baska rolleri de oynamak gerek. :)

diziye 20 dakikadan fazla baktım ama benim tarzım bir dizi değil yani ben ekran başına kilitleyemez. Ayrıca az önce aşağı yukarı yemişlilerin fragmaninı gördüm biraz değişik geldi ama bakıcaz

Reis normal bir giriş yapar reyting sonuçlarına... İlerleyen bölümlerde bakalım neler olacak bekliyoruz :)

Dizinin ilk bölümü bitti şuan tekrarı başladı...Bence güzel bir dizi inşallah reyting kurbanı olmaz...