Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reis dizisinin 1.Bölümün Genel Yorumu:
[/B]
Diziyi begendim. Çok sicak bir dizi geldi bana, zevkle ve memnuniyetle izledim. Reytingleri merak ediyorum.. Totalde belki birinci olamaz ama ilk 3'te olur diye tahmin ediyorum. A/B'de gelince bence birinci olma sansi var. Birinci olmasa bile ikinci olur diye umut ediyorum. Dizinin oyuncularini da basarili buldum. Özellikle Macit Sonkan'i ve Sebnem Dogruer'i de. Mehmet Akif Alakurt'un rolüne iyicene girmesi lazim. O zaman o'da basarili olacaktir bu dizide.
Reis Dizisinin 1.Bölümünün Kalite Olarak Nasil Gördüm?
Dizi bana göre çok iyi bir kalitede çekilmemis. Daha önceki yorumumda dedigim gibi sesli çekmelerini pek iyi bir tercih bulmadim. Sitcom dizilerde sesli çekmeyi tercih ederim ama "Reis" gibi dizilerde degil.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.