Reis 1.Bölüm Yorumları

Dizi ilk bölümüyle gayet iyiydi bence, ilk 15 dakikası sıkıcı olsa da. Sonraki bölümleri daha da güzel olacaktır. A/B de 1.lik bekliyorum. :)

Reis dizisinin 1.Bölümün Genel Yorumu:
[/B]
Diziyi begendim. Çok sicak bir dizi geldi bana, zevkle ve memnuniyetle izledim. Reytingleri merak ediyorum.. Totalde belki birinci olamaz ama ilk 3'te olur diye tahmin ediyorum. A/B'de gelince bence birinci olma sansi var. Birinci olmasa bile ikinci olur diye umut ediyorum. Dizinin oyuncularini da basarili buldum. Özellikle Macit Sonkan'i ve Sebnem Dogruer'i de. Mehmet Akif Alakurt'un rolüne iyicene girmesi lazim. O zaman o'da basarili olacaktir bu dizide.

Reis Dizisinin 1.Bölümünün Kalite Olarak Nasil Gördüm?

Dizi bana göre çok iyi bir kalitede çekilmemis. Daha önceki yorumumda dedigim gibi sesli çekmelerini pek iyi bir tercih bulmadim. Sitcom dizilerde sesli çekmeyi tercih ederim ama "Reis" gibi dizilerde degil.[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Reis dizisi iyi bir başlangıç yaptı. Başları pek güzel değildi ama sonra güzelleşti bence de :) Reyting açısından iyi bir giriş yapar, zirvede olabilir.

Mehmet Akif Alakurt farklı bir tarzda karşımıza çıktı :)

Bazı dikkat çeken hatalar dışında kötü bulmadım. Sonraki bölümlerinde daha iyi olması dileğiyle :)

beyler bu diziyle aynı anda samanyolunda atmacareiz var onu izleyin.
öptüm bye. ::D