1x2
İlk bölüme göre daha fazla dram izledik. Ama bölüm yine de çok iyiydi.
Şunu anladım ki hastanede geçen dizileri gerçekten daha çok seviyorum.
Bölüm yorumum:
İlk bölüme göre daha fazla dram izledik. Ama bölüm yine de çok iyiydi.
Şunu anladım ki hastanede geçen dizileri gerçekten daha çok seviyorum.
Bölüm yorumum:
Jordi'ye bu bölüm çok üzüldüm. Bacağı kesilmedi diye sevindi ama Leo için üzüldü. Tüm gün onu bekledi. Ve en sonunda gerçekle karşılaştı.
Leo'ya da çok üzüldüm. Ama bacağının olmamasından dolayı kızdan utanması daha da üzücüydü... Yine de Dash ve hemşire yardım etti ona.
Kara'nın ilk bölümdeki gibi etkili, komik sözleri yoktu bu bölüm. Annelerinin etkisi büyük tabi...
Emma zeki bir kız gerçekten, en sevdiğim karakterlerden biri. Hemşire Jackson onun kilo almış numarasını anladı hemen. Ve genç hemşireyle olan çekişmeleri de güzeldi.
Charlie'nin dış sesi çok hoş oluyor.
Bölümün repliği de Kara'nın annesinden geldi. Şu 48 saat doğum sancısı çektim repliği çok iyiydi.
Leo'ya da çok üzüldüm. Ama bacağının olmamasından dolayı kızdan utanması daha da üzücüydü... Yine de Dash ve hemşire yardım etti ona.
Kara'nın ilk bölümdeki gibi etkili, komik sözleri yoktu bu bölüm. Annelerinin etkisi büyük tabi...
Emma zeki bir kız gerçekten, en sevdiğim karakterlerden biri. Hemşire Jackson onun kilo almış numarasını anladı hemen. Ve genç hemşireyle olan çekişmeleri de güzeldi.
Charlie'nin dış sesi çok hoş oluyor.
Bölümün repliği de Kara'nın annesinden geldi. Şu 48 saat doğum sancısı çektim repliği çok iyiydi.