ben beğenmedim mi dedim melun .ssAy sonun da yaBir kişi de beğendi yani.Ben de diyorum bende mi sorun var diye
Diziyi çekemeyen arkadaşlar var hep
Elem tere fiş bir daha kikirdersen şiş
![]()
ben beğenmedim mi dedim melun .ssAy sonun da yaBir kişi de beğendi yani.Ben de diyorum bende mi sorun var diye
![]()
Dalga geçiyorsun ya şopar sarsıldım gibisindenben beğenmedim mi dedim melun .ss
dedikleri gibi sallayacak bir fragman değildi dizinin knousu biliniyor ona uygun olmuşDalga geçiyorsun ya şopar sarsıldım gibisinden![]()
Kaçak dizisi o haliyle 5 üstü alıyorsa bu dizidedikleri gibi sallayacak bir fragman değildi dizinin knousu biliniyor ona uygun olmuş![]()
ne ka üzüldüm ne ka üzüldüm![]()
Önemli konulara deginilmis bence, senaristler yine kendini cok iyi belli etmis, cok iyi olmus. Ama gel gelelim Carsamba günü Kara Para Ask var, Kizilelma var, var da var.Ay sonun da yaBir kişi de beğendi yani.Ben de diyorum bende mi sorun var diye
Medcezire de aynısı yapılmıştı 21.i bekleyin diye ama oranları gayet iyi.
kaçak total dizi totali herkes izlerKaçak dizisi o haliyle 5 üstü alıyorsa bu diziooooooo kırar reyting rekorlarını
![]()
Sallayacak değilmiş sen tanıtımdan ne anlarsın melundedikleri gibi sallayacak bir fragman değildi dizinin knousu biliniyor ona uygun olmuş![]()
O halde bu dizi de totalde 7 üstü alır ama bu dizide selen gibi ablik kadın varkaçak total dizi totali herkes izler![]()
Sallayacak değilmiş sen tanıtımdan ne anlarsın melun@Çiğdem- oklavanı alabilir miyim
Şu ya da ben uğraşmayayım sen hallet şunu
Döv
O halde bu dizi de totalde 7 üstü alır ama bu dizide selen gibi ablik kadın var![]()
ayoll boşuna sitres yapma bence yıldırım emre tutmaz diyorsa reyting rekorları kırıcaktır bu dizi kesinliklekaçak total dizi totali herkes izler![]()
ben tutmaz demedimayoll boşuna sitres yapma bence yıldırım emre tutmaz diyorsa reyting rekorları kırıcaktır bu dizi kesinlikle![]()
Eeeee nede olsa kaliteOha o tanıtımdaki TCG Oruç Reis mi 😱 Oha diyorum ya, über süper bütçeli diziler fotoşok gemiler yaparken Reaksiyon gerçek savaş gemisiyle çekim yapmış.
Bu cümleyi yazdıysan yani senin star için eh kelimen harikadırSon tanıtım eh işte diyeyim fena olmamış.![]()
Doğru tahmin ettin melun.Eeeee nede olsa kalite
Bu cümleyi yazdıysan yani senin star için eh kelimen harikadır![]()
Doğru söyle bu dizinin kanal d de olmasını ister miydin..?Doğru tahmin ettin melun.![]()
![]()
Bilmem ki dizi kesin tutar diyemiyorum hala yine de.Doğru söyle bu dizinin kanal d de olmasını ister miydin..?
Vayyy ciddileşti hemen hani sen tüm cümlelerin sonunda gülücük koyardınBilmem ki dizi kesin tutar diyemiyorum hala yine de.
Arada ciddiyet iyidir Yıldırım.Vayyy ciddileşti hemen hani sen tüm cümlelerin sonunda gülücük koyardın![]()