Reaksiyon Tanıtım Fragmanları

Afiş PC oyunu kapağı gibi olmuş. :F

Kurtlar vadisnii iki bölmüşlerd olmuş. Kurtların siyasi yönünü reaksiyon yapmışlar . mafya ayağını da beyaz karanfil yapmışlar kurtların kadrosunu da beyaz karanfile dağıtmışlar güçsüz kalmasın diye. Ama ikisindeki tum kadroyu toplasaniz bir polat cikmaZ

Fragmanlar çok iyi ama kurt seidde çok iyiydi.
şimdi içim rahatladı destere de tutmaz desin de garanti olsun :X

Kurtlar vadisnii iki bölmüşlerd olmuş. Kurtların siyasi yönünü reaksiyon yapmışlar . mafya ayağını da beyaz karanfil yapmışlar kurtların kadrosunu da beyaz karanfile dağıtmışlar güçsüz kalmasın diye. Ama ikisindeki tum kadroyu toplasaniz bir polat cikmaZ

Fragmanlar çok iyi ama kurt seidde çok iyiydi.
kesinlikle katılıyorum tam söylemek ve anlatmak istediğim buydu

Beyaz karanfili ve reaksiyonun fragmanı yeni izledim hadi bu neyse de beyaz karanfil kurtlar kadrosunu tamamını toplamışlar o çok garip
aga vadi oyuncularını ayartmışlar amaçları vadiyi bitirmek
beyaz karanfili büyük ihtimal perşembeye koyacaklar

bekleyip görelim vadi gibi yandaş mı olacak farklı bir senaryo mu olacak :X
Tabi siyasetle ilgilenmediğini için fragmandan anlamadin. Dizi davutoglunun dış politika tezlerini dinlendiriyor. Kurtlar da öyleydi. Kurtlar son zamanda iç siyasete girince yandaş gözüktü o kadar.

Tabi siyasetle ilgilenmediğini için fragmandan anlamadin. Dizi davutoglunun dış politika tezlerini dinlendiriyor. Kurtlar da öyleydi. Kurtlar son zamanda iç siyasete girince yandaş gözüktü o kadar.
son 4-5 yıldır açı seçik belliydi yandaşlık :)
ayrıca o ka hazırlanmışlar ilk fragmandan kendini ele vermez bence

wowww ikinci fragman harika..kadin oyuncular disinda tum oyuncular super