hakkıdırNehir'in adı ilk yazılmış, doğru yolu bulmuşlar![]()
şimdi içim rahatladı destere de tutmaz desin de garanti olsunKurtlar vadisnii iki bölmüşlerd olmuş. Kurtların siyasi yönünü reaksiyon yapmışlar . mafya ayağını da beyaz karanfil yapmışlar kurtların kadrosunu da beyaz karanfile dağıtmışlar güçsüz kalmasın diye. Ama ikisindeki tum kadroyu toplasaniz bir polat cikmaZ
Fragmanlar çok iyi ama kurt seidde çok iyiydi.
kesinlikle katılıyorum tam söylemek ve anlatmak istediğim buyduKurtlar vadisnii iki bölmüşlerd olmuş. Kurtların siyasi yönünü reaksiyon yapmışlar . mafya ayağını da beyaz karanfil yapmışlar kurtların kadrosunu da beyaz karanfile dağıtmışlar güçsüz kalmasın diye. Ama ikisindeki tum kadroyu toplasaniz bir polat cikmaZ
Fragmanlar çok iyi ama kurt seidde çok iyiydi.
Ben tutmaz demedim . ilk bolümü ve hatta artik ikinci bolumu izlemeden bir diziye kolay kolay tutmaz demem ayrica @destere dizi tutar der ))) o dizide güzel kız var mi yok mu onun tek kreteri))))şimdi içim rahatladı destere de tutmaz desin de garanti olsun![]()
senin kriter de dizi hüloğğğ diyor mu demiyor muBen tutmaz demedim . ilk bolümü ve hatta artik ikinci bolumu izlemeden bir diziye kolay kolay tutmaz demem ayrica @destere için dizi tutar ))) o dizide güzel kız var mi yok mu onun tek kreteri))))
Beyaz karanfili ve reaksiyonun fragmanı yeni izledim hadi bu neyse de beyaz karanfil kurtlar kadrosunu tamamını toplamışlar o çok garipkesinlikle katılıyorum tam söylemek ve anlatmak istediğim buydu
aga vadi oyuncularını ayartmışlar amaçları vadiyi bitirmekBeyaz karanfili ve reaksiyonun fragmanı yeni izledim hadi bu neyse de beyaz karanfil kurtlar kadrosunu tamamını toplamışlar o çok garip
Sbt varken reytinge bakıp konusuyon diyondum simdi huloggg))) benim için krter var. İyi senaryo ve uyumlu kadro. Burada kadro iyi ama tek sorunu çakma kurtlar vadisi damgasi yemesi dizininsenin kriter de dizi hüloğğğ diyor mu demiyor mu))
bekleyip görelim vadi gibi yandaş mı olacak farklı bir senaryo mu olacakSbt varken reytinge bakıp konusuyon diyondum simdi huloggg))) benim için krter var. İyi senaryo ve uyumlu kadro. Burada kadro iyi ama tek sorunu çakma kurtlar vadisi damgasi yemesi dizinin
O kadar da değil))) dizi başlamadan bitecek desene))))aga vadi oyuncularını ayartmışlar amaçları vadiyi bitirmek
beyaz karanfili büyük ihtimal perşembeye koyacaklar
Tabi siyasetle ilgilenmediğini için fragmandan anlamadin. Dizi davutoglunun dış politika tezlerini dinlendiriyor. Kurtlar da öyleydi. Kurtlar son zamanda iç siyasete girince yandaş gözüktü o kadar.bekleyip görelim vadi gibi yandaş mı olacak farklı bir senaryo mu olacak![]()
son 4-5 yıldır açı seçik belliydi yandaşlıkTabi siyasetle ilgilenmediğini için fragmandan anlamadin. Dizi davutoglunun dış politika tezlerini dinlendiriyor. Kurtlar da öyleydi. Kurtlar son zamanda iç siyasete girince yandaş gözüktü o kadar.
hacı sende amma çok taktın çelikkolaSon fragman iyi olmasada fena değil .Bu dizi tutmazsa İbrahim Çelikkol yüzünden tutmaz![]()
Öyle olduhacı sende amma çok taktın çelikkola)))
İzle tabi kalite ne de olsaBence de fragman muhtesem olmus, dizi baya iddali geliyor bakalim ne olacak izleyebilirim![]()