Reaksiyon Tanıtım Fragmanları

Fragman süper olmuş :X Turgut'cuğumuz süper de hala bana Turgut'muş gibi geliyor:X O saçı yaparken keşke bıyığıda kesseymiş. Bi kaç bölüm sonra saçlar yine Turgut gibi arkaya jölelenir:A

İbrahim hariç karakter güzel olmuş.Behzat Ç hani sakalı boyamişti? Ben pek fark edemedim:X
nehiri 2.kadın yapacaklar gibi boyları devrilesiceler .ss

Koskaca yapımcılar hala anlamadı mı türkiye böyle geniş prodüksiyonlu konusu ağır diziler tutmuyor... Bu dizi tutarsa da oldukça şaşırırım.

Fragman bir film fragmanı olsaydı güzeldi ama türkiyede halk böyle dizilere prim vermiyor...

Vadi bundan farklı... Vadi'deki aksiyon bu dizideki gibi insanın gözüne gözüne sokulmuyor daha dengeli. :)

En çok merak ettiğim vadiye çamur atan kanal d tayfası bu sene nasıl yorumlar yapacak? :F:F

Dizi genel olarak kayıp dizisine benzetilmiş.Alakası yok kayıpta bir çocuğun bulunması anlatılıyor sır yani ama bu dizi tamamen aksiyon dizisi.
Fragman dehşet olmuş acaba ne zaman böyle bir fragman yapıldı türkiyede dur baykayım hiçbir zaman:d

@*YıldırıM* bak afiş :)
10635982_631245970321914_4693791928670296792_n.jpg

Büyük bir özen gösteriyorlar.. tebrik etmek lazım. Vadi'den hala bir çıt yok.

Bahadır Özdener: Reaksiyonumuz sert olacak
Taptalk 2

Kurtlar vadisnii iki bölmüşlerd olmuş. Kurtların siyasi yönünü reaksiyon yapmışlar . mafya ayağını da beyaz karanfil yapmışlar kurtların kadrosunu da beyaz karanfile dağıtmışlar güçsüz kalmasın diye. Ama ikisindeki tum kadroyu toplasaniz bir polat cikmaZ

Fragmanlar çok iyi ama kurt seidde çok iyiydi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919