Polat Şaşmaz
Favori Üye
Oguz saldiramaz uyusturucu vermişlerYok be agalar bence büyük ihtimal ya oğuz yada oğuzun sevgilisi saldıracak ibrahime.
Oguz saldiramaz uyusturucu vermişlerYok be agalar bence büyük ihtimal ya oğuz yada oğuzun sevgilisi saldıracak ibrahime.
Shamir kim ?? olabilir bu da başka teori ama kolay kolay o psikopat ç.ıkmaz gibi belkide ibrahim çelikkol gerçekten çıkmıştır..Bence bitis sahnesinde silah patlayacak orada bitecek haftaya da İbrahimin vurulduğunu görürüz Shamir tarafindnlan
Reaksiyon da ki adini bilmiyorum ama Oguza yakinShamir kim ?? olabilir bu da başka teori ama kolay kolay o psikopat ç.ıkmaz gibi belkide ibrahim çelikkol gerçekten çıkmıştır..
şaka gibi başrol gitti 1-Duygu 2-oğuzAha dedigim gibi öldü
Aga ben kaçırdım son sahneyi sıktı mı ne oldu?Aha dedigim gibi öldü
Abdulhey gelirse dizi uçarşaka gibi başrol gitti 1-Duygu 2-oğuz![]()
Abdulhey'i pek bilmiyorum girsin de bi izleyip görürüzAbdulhey gelirse dizi uçar
Sıktı İbrahim tam psikopatAga ben kaçırdım son sahneyi sıktı mı ne oldu?
Fena sıktı sonra kahkaha atti bölüm bittiAga ben kaçırdım son sahneyi sıktı mı ne oldu?
Ben de izliyorum gerçekten çok durağan geçiyor. İbrahim keşke yine birilerini kesse.Bu aksam ki bölüm bayagi duragan geciyor. Son 2 bölüm diye baya birakmislar artik. Ilk kismini izledim, gerisini yarin netten izlerim.
Valla ya. Adam herkesi katletti oyuncu birakmadi dizide. Ama iyi aksiyon yapiyormus. Belki Tekin yapar bir seyler.Ben de izliyorum gerçekten çok durağan geçiyor. İbrahim keşke yine birilerini kesse.
Ben en kısa zamanda izleyeceğim ama verebilirsin yine, ben yine izlerim.Şimdi açtım kimse izlemiyor finali anlaşılan o yüzden spoiler vermeyeyim![]()