Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırrr bu bölümü en iyi bölümü cnm ben öncekı haftalar karadayıyla dönüşümlü izliyordum
bu akşam karadayıya hiç bakmadım netten izlerim canlı oalrak reaksiyon izliyorum bu akşam🙂
Valla @Çiğdem- simdi sanami inanayim ikizimemi bilemedim ama ikizimle benim zevklerimiz ayni dimi @-potterhead- meryem dışındakiler ayni 😉
Ben izliyim yarin bakalim kimle uyuscak fikrimiz :)

Valla @Çiğdem- simdi sanami inanayim ikizimemi bilemedim ama ikizimle benim zevklerimiz ayni dimi @-potterhead- meryem dışındakiler ayni 😉
ben bu akşam karadayıya bakamadım vlla bu bölüm soluksuz izliyorum çok hoşuma gitti benim
🙂🙂🙂

Ben pek ilgili izlemedim ya @Çiğdem- i dinle sen. Hatta kafam bulanık olduğu için yarın netten izleyeceğim tekrardan :X

ben bu akşam karadayıya bakamadım vlla bu bölüm soluksuz izliyorum çok hoşuma gitti benim
🙂🙂🙂
Boşver karadayiyi.zaten karadayi bu sezon bitecek sen reaksiyona yoğunlas seneye seni o kurtaracak :)
Karadayiyi bosver derken netten izle ha :)

Dünkü bölüm maçtan dolayı düştü üstüne bir haftalık arada etkili oldu yoksa sağlam dizi.

Of of fragman süper olmuş izlerken bile heyecanlandım 🙂 Tekinin serdarı kaçıracağı belliydi zaten ama yavuz da bu bölüm baya etkin görünüyor.

Birazını az önce izledim tek kelime ile süperdi :) geri kalanını yarın izlerim artık.

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak