Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tuvananin rolu azaldi reyting düştü

Nehirin öldüğu bölüm en düşük oranlari aldi dizi çünkü nehirin kitlesi vardi ve öleceğini duyunca biraktilar diziyi
ya ne kitlesinden bahsediyorsun yapma gözünü sevim kitleymiş
gerçketen kitlesi olsa bu bölüm uçardı ki kitlenin k si bile yok

son dizisi 0 reyting alıyordu hatırlarmısın bilmem
öyle ezbere konuşmayın beyler kitlesi mitlesi yok

Bir türlü fırsatım olmadı çok bomba dizi diyorlar çevremdekiler ve eminimdir böyledir .Hissediyorum bende ki eski vadi özlemini giderecek .

Bir türlü fırsatım olmadı çok bomba dizi diyorlar çevremdekiler ve eminimdir böyledir .Hissediyorum bende ki eski vadi özlemini giderecek .
sağlam dizi ama vadinin flan yanından geçemez o kadar da değil
ki yakında biter aga reytingleri çok düşük

sağlam dizi ama vadinin flan yanından geçemez o kadar da değil
ki yakında biter aga reytingleri çok düşük
Ab reytingleri 5 üzeri olduktan sonra totalde 1 reyting alsa bile dizi 5 sene gider
.Hiç bakmadım bir türlü fırsatım olmadı bügünlerde çok yoğunum

Ama begenirsin sana tavsiyem konuyu saglam okumaya calis konu su an karman corman kimin ne icin calistigi ne yaptigi belli değil
Zaten beğenirsem hacı Kurtlar Vadisi Pusunun önüne geçecektir tabi ki benim gözümde ve geçecek gibi çünkü harbiden çevremde izleyen çok sağlam diyorlar .

Ab reytingleri 5 üzeri olduktan sonra totalde 1 reyting alsa bile dizi 5 sene gider
Bilmiyorsun herhalde aga diziye su an ki en yüksek bütçeli dizi diyorlar az bütçeyle cekilse dediğin gibi de dizi asiri pahaliymis öyle diyorlar

hey gidi hey
aga 1 reyting alsın daha bölüm bitmeden yayından kaldırırlar neden bahsediyosun

total olmadıktan sonra devam etme şansı yok örnek yalan dünya işte
diğer bir örnekte arka sokaklar totalde 4-5 alıyo da devam ediyo yoksa toz ederlerdi

reaksiyon biter yakında görürsün

Zaten beğenirsem hacı Kurtlar Vadisi Pusunun önüne geçecektir tabi ki benim gözümde ve geçecek gibi çünkü harbiden çevremde izleyen çok sağlam diyorlar .
yok deve naptın aga sen çakma vadi bile olamayacak bir diziden bahsediyoruz yok artık
çevren fazla uçmuş yakında yayından kaldırılacak ve tarihe karışacak
vadinin iskolu bölümlerde işlediği konuların çakmasını senaryo yapmışlar hepsi o

Yalan Dünyanın kaçıncı senesi ? ve son zamanların AB reytinglerini göze alırsak doğal yani
.Arka Sokaklar totalde 4-5 reyting aldığı için devam etmedi uzun zaman 7 reyting altına inmedi ve 10 reytingleri gördü yani 4-5 reyting alıp devam etmedi
.Ben izlemedim diyorum sana Reaksiyonu, onun için tam yorum yapamıyorum sadece tahmin .Kurtlar Vadisi Pusu dan hala eski havayı almış değilim tabi bunlar bana göre artık eskisi gibi gel artık Perşembe gel demiyorum
,

Aga Vadinin yeni sezonu iyi ya en azından son yıllara göre iyi

kaçıncı senesi olursa olsun senin dediğin gibi rtg alıyordu ama totalde dip yapınca kaldırdı kanal d
izlenmeyen bi yapıma kimse tahammül edemez ab falan hikaye
reaksiyon 1 tık daha düşerse kaldırılır kimse babasının hayrına devam ettirmez
arka sokaklar ab de dip hep ama totalde kaç haftadır 4-5 alıyo arada bir yükselse de düşüyo hep
bu eski havada nasıl bi havaymış çok klişe yorumlar hava aynı hava
her şeyin heo aynı olmasını beklemeyin değişim her zaman olacak olacak olmasa vad, hala en tepede olamazdı

bir şeyin orjinali devam ederken çakmalarını kimse izlemez aga unutma bunu