Star Reaksiyon - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırrr bu bölümü en iyi bölümü cnm ben öncekı haftalar karadayıyla dönüşümlü izliyordum
bu akşam karadayıya hiç bakmadım netten izlerim canlı oalrak reaksiyon izliyorum bu akşam🙂
Valla @Çiğdem- simdi sanami inanayim ikizimemi bilemedim ama ikizimle benim zevklerimiz ayni dimi @-potterhead- meryem dışındakiler ayni 😉
Ben izliyim yarin bakalim kimle uyuscak fikrimiz

Valla @Çiğdem- simdi sanami inanayim ikizimemi bilemedim ama ikizimle benim zevklerimiz ayni dimi @-potterhead- meryem dışındakiler ayni 😉
ben bu akşam karadayıya bakamadım vlla bu bölüm soluksuz izliyorum çok hoşuma gitti benim
🙂🙂🙂

Ben pek ilgili izlemedim ya @Çiğdem- i dinle sen. Hatta kafam bulanık olduğu için yarın netten izleyeceğim tekrardan

ben bu akşam karadayıya bakamadım vlla bu bölüm soluksuz izliyorum çok hoşuma gitti benim
🙂🙂🙂
Boşver karadayiyi.zaten karadayi bu sezon bitecek sen reaksiyona yoğunlas seneye seni o kurtaracak

Karadayiyi bosver derken netten izle ha

Dünkü bölüm maçtan dolayı düştü üstüne bir haftalık arada etkili oldu yoksa sağlam dizi.

Dizi istediğim yönde ilerlemiyor. Çabuk sıkıldım. O Ses Türkiye'ye takılıp gidiyorum artık

Of of fragman süper olmuş izlerken bile heyecanlandım 🙂 Tekinin serdarı kaçıracağı belliydi zaten ama yavuz da bu bölüm baya etkin görünüyor.

Su ana kadar full aksiyon be hic dur durak bilmiyor
Yarin ab yi kesin alirda totalde de yükselir
bencede çok iyi bir bölüm izliyoruz
bende ab gurubunda karadayıyı geçeceğini düşünüyorum
toteldede ulan istanbulu geçmesini bekliyorum 🙂🙂

Birazını az önce izledim tek kelime ile süperdi
geri kalanını yarın izlerim artık.