Reaksiyon Bitiyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya demek gormedin :( :( salidan beri bunu dusunuyom @Çiğdem- @-potterhead- @takas cevaplayin sorumu :(
Kardesi sanırım :X
Bende kardesi diye dusundum arkadaslarimda oyle dedi ama Tekin ndn kardesinin yatak sahnelerini gordukten sonra kardesini arayip onla mutlu mutlu konustu ben olaydim demedigimi birakmazdim gidip oldururdum kızı :kiki: @Çiğdem- Valla serdari birakirdim oraya gidip kızı doverdim :kiki:

Kurt Seyid Şura daha final yapmamış...
Haberin doğruluğuna inanmıyorum.​
Ne alakası var? Kurt Seyit Ve Şura nın bitiş tarihi belli. Yapımcıları farklı
Kurt Seyid Şura bitiş tarihi belli olsada geçen sezon sanki çok iyidi ya, yine aynı oranlar alıyordu.

Kurt Seyid Şura bitiş tarihi belli olsada geçen sezon sanki çok iyidi ya, yine aynı oranlar alıyordu.​
Reytingleri takip ettiğin çok belli :F

Kurt Seyid Şura bitiş tarihi belli olsada geçen sezon sanki çok iyidi ya, yine aynı oranlar alıyordu.​
Reytingleri takip ettiğin çok belli :F
Sanki 6 reyting aliyormuş gibi konuşman :F
Geçen sezon: 3-3.5 reyting.
Bu sezon: 2.5-2.8 reyting.

Geçen hafta 1.5-2 aldı geçen sezon 3.5-4 alıyordu. Az mı? :)? @eros

Ab 'de 2.5 reyting civarında biliyordum.[emoji2]
En çok' ta Fahriye Evcen'e yazık oldu.[emoji20]​
Aslında dizi bu sezon çok güzel oldu ya :( Ben Fahriyemin katıldığını öğrenince izledim tüm bölümleri o kadar soğuk ki zor katlandım :F

Ab 'de 2.5 reyting civarında biliyordum.[emoji2]
En çok' ta Fahriye Evcen'e yazık oldu.[emoji20]​
Aslında dizi bu sezon çok güzel oldu ya :( Ben Fahriyemin katıldığını öğrenince izledim tüm bölümleri o kadar soğuk ki zor katlandım :F
Rusya'nın soğuğuna reyting çanakları dayanamadı !

Son düzenleme:
Haftaya yükselemezse tehlike çanları çalmaya başlar. :) Maliyeti çok yüksek. :)

Bitsin çakma vadi

Fahriyeye Kosem sultan rolü gitmez asla hem kaprisli hem dizileri tutmuyor birde yüzü eskidi.Beren yüzünü dinletti ona gider bu rol

o diz<iyi izlemem daha çok kötü oyunculuklar :X ama bak iyi başladı dizi sorun bende değil demek ki geçen hafta ben izleyince aramızda kalsın da yükselmişti
Yahu senin takip ettiğin dizilerde problem var bir bolum izleyip bıraktıklarında sorun yok. Bak hayat yolu ... Yoluna gitti))) my laneti devam ediyor hayat yolu iki kez lanetli))

Yahu senin takip ettiğin dizilerde problem var bir bolum izleyip bıraktıklarında sorun yok. Bak hayat yolu ... Yoluna gitti))) my laneti devam ediyor hayat yolu iki kez lanetli))
son cümleden pompy anlamı çıkardım :F

aha da bugünkü sonuçölar ben izlemeyince aramızda kalsın ne ka düşmüş:)))

diziyi böyle satmışlar yurtdışına demek ki bitmici :X @ABAY_06 @sokak sanati @ozgur2113 @Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @Forumdash @*YıldırıM* @cookies
B0IcT-ACAAA72-j.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...