Bende kardesi diye dusundum arkadaslarimda oyle dedi ama Tekin ndn kardesinin yatak sahnelerini gordukten sonra kardesini arayip onla mutlu mutlu konustu ben olaydim demedigimi birakmazdim gidip oldururdum kızıKardesi sanırım![]()
Bende kardesi diye dusundum arkadaslarimda oyle dedi ama Tekin ndn kardesinin yatak sahnelerini gordukten sonra kardesini arayip onla mutlu mutlu konustu ben olaydim demedigimi birakmazdim gidip oldururdum kızıKardesi sanırım![]()
Kurt Seyid Şura bitiş tarihi belli olsada geçen sezon sanki çok iyidi ya, yine aynı oranlar alıyordu.Kurt Seyid Şura daha final yapmamış...Ne alakası var? Kurt Seyit Ve Şura nın bitiş tarihi belli. Yapımcıları farklı
Haberin doğruluğuna inanmıyorum.
Sanki 6 reyting aliyormuş gibi konuşmanKurt Seyid Şura bitiş tarihi belli olsada geçen sezon sanki çok iyidi ya, yine aynı oranlar alıyordu.Reytingleri takip ettiğin çok belli![]()
Ab 'de 2.5 reyting civarında biliyordum.[emoji2]Geçen hafta 1.5-2 aldı geçen sezon 3.5-4 alıyordu. Az mı?? @eros
Rusya'nın soğuğuna reyting çanakları dayanamadı !Ab 'de 2.5 reyting civarında biliyordum.[emoji2]Aslında dizi bu sezon çok güzel oldu ya
En çok' ta Fahriye Evcen'e yazık oldu.[emoji20]Ben Fahriyemin katıldığını öğrenince izledim tüm bölümleri o kadar soğuk ki zor katlandım
![]()
Ayol ne 2.5 i 1.4 e 1.9 aldi son bolumde dizi çok kötü fahriye bile kurtaramadiSanki 6 reyting aliyormuş gibi konuşman
Geçen sezon: 3-3.5 reyting.
Bu sezon: 2.5-2.8 reyting.
Ayol ne 2.5 i 1.4 e 1.9 aldi son bolumde dizi çok kötü fahriye bile kurtaramadi![]()
o diz<iyi izlemem daha çok kötü oyunculuklarKaderinin yazildigi gune gecmis olsun o zaman)))
Yahu senin takip ettiğin dizilerde problem var bir bolum izleyip bıraktıklarında sorun yok. Bak hayat yolu ... Yoluna gitti))) my laneti devam ediyor hayat yolu iki kez lanetli))o diz<iyi izlemem daha çok kötü oyunculuklarama bak iyi başladı dizi sorun bende değil demek ki geçen hafta ben izleyince aramızda kalsın da yükselmişti
son cümleden pompy anlamı çıkardımYahu senin takip ettiğin dizilerde problem var bir bolum izleyip bıraktıklarında sorun yok. Bak hayat yolu ... Yoluna gitti))) my laneti devam ediyor hayat yolu iki kez lanetli))
Selen Soyder de açıklama yapmış.diziyi böyle satmışlar yurtdışına demek ki bitmici@ABAY_06 @sokak sanati @ozgur2113 @Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @Forumdash @*YıldırıM* @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 40374