Showtime Ray Donovan 4. Sezon Yorumları

4x11

Bu sezon beklentilerin altında kaldı malesef. Yine pek bir yavan bölümdü.

Avi'nin suratını Perşembe Pazarı'na çevirmişler. Rus mafyası ile olan mevzu baydı. Tam her şey bitti derken Belikov dosyası yeniden açıldı. :(

Masa tenisi - Forrest Gump göndermesi güzeldi. Mickey'nin striptizci kadın ve arkadaşlarıyla başı belaya girmeden kurtuldu çok şükür. :)

7/10

S04B12 sezon finali

Üzerinde çok yorum yapılacak bir sezon finali değildi. Sadece huzura kavuşan Donovan ailesi izlesi izledik ilkkez. Dizi çok iyi güzel karakterli izlemeyi seviyorum ama 2 sezondur senaryo olarak çok iyi değiller. Ne bileyim Ray gitsin her bölüm ünlüşerin g**tünü beladan kurtarsın filan :T: ilk sezon çok hoştu bu sezon pvasattı. İzlenir yani da var izlenmeyecek yanı da:T:

7/10

4x12 (Sezon Finali)

Son 10 dakikası dışında tırt bir bölümdü.

Ailecek Rusları haklayabiliyorsunuz da madem, bu zaman kadar niye beklediniz diye insanın sorası geliyor? Koca 1 sezonu Rusların peşinde heba ettik. :(
7/10

4x12 (Sezon Finali)

Maalesef bu sezonun ilk büyük hayal kırıklığını Ray Donovan ile yaşadık. Önceki sezonların çok altındaydı. Bu bölüm de aşırı ağırlıktan öldürecekti. İyiden iyiye Rectify'a bağladı dizi.

Anlamıyorum bu kadar çok karakterin var senin ama hiçbirine yan hikaye yazamıyorsun. Es kaza yazdıklarını da (Bunchy olayı gibi) batırıyorsun...

5. sezonu izlemeyi düşünmüyorum. Anca 5. veya 6. sezonda final kararı alırlarsa tamamlarım izlemediğim sezonları. :)

6- /10