S04B03
Haftaliğa yetiştim Kendime tebriklerimi sunuyorum
8/10
Haftaliğa yetiştim Kendime tebriklerimi sunuyorum
Mickey sıktı iyice yaa bari sezon sonuna doğru kendini toparlasa. Yine paraları kaptırdı. Kaptirmasının sebebini sonlara doğru tekrar geri alacağı içindir diyip fazla uzatmadan torununu sevdiği halini aklıma getiriyorum ve gönlümü fethediyor dedimiz Yıldızların arasında bir yıldız
Abby ve kızı Kızı izlerken buhran geçirmemk elde değil. Abby böyle amerikan kadın dertleri çekmesin, daha evrensel acılar ceksin böyle hasta olsun cocuguna bişeyler olsun filan. Neydi o geçen seneki Roy omo son bonlo olgolonmoyon demeler filan Ray'le olan son sahnesi güzeldi.
Bunchy garibim yaa zorla sex yaptırdılar cocuga. Karıda nasıl az***şsa artık
Conor hiç gangster rolü filan bekleme ablan 18ine girince arabada iş pişirdiyse sen 18ine girince gay filan olursun Zaten kankan senin gay aktörün biriydi
Abby ve kızı Kızı izlerken buhran geçirmemk elde değil. Abby böyle amerikan kadın dertleri çekmesin, daha evrensel acılar ceksin böyle hasta olsun cocuguna bişeyler olsun filan. Neydi o geçen seneki Roy omo son bonlo olgolonmoyon demeler filan Ray'le olan son sahnesi güzeldi.
Bunchy garibim yaa zorla sex yaptırdılar cocuga. Karıda nasıl az***şsa artık
Conor hiç gangster rolü filan bekleme ablan 18ine girince arabada iş pişirdiyse sen 18ine girince gay filan olursun Zaten kankan senin gay aktörün biriydi