Showtime Ray Donovan 4. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Showtime'ın sevilen dizilerinden Ray Donovan geri döndü. Liev Schreiber ve Jon Voight'a Emmy adaylıkları getiren dizinin Temmuz'da başlayacak 4. sezonunun ilk bölümü erkenden yayınlandı.

Dizinin dördüncü sezonuyla ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

bizim bloodline a böyle özel başlık açılmıyor @sürgünüm ? bu durumu protesto etmekle birlikte ray donovan için yeni başlık açılmasına sevindim diyebilirim
)

bizim bloodline a böyle özel başlık açılmıyor @sürgünüm ? bu durumu protesto etmekle birlikte ray donovan için yeni başlık açılmasına sevindim diyebilirim
)
Ayrı başlık açılınca ne oluyor? Eski yorum konusuna yazmışsın ya da yeni yorum konusuna fark eden ne?
Bi de tabi Bloodline'ın izleyici sayısı 2, Ray Donovan'ın ise 4. Yani yeni yorum sayfasını bu durumda hak eden Ray Donovan oluyor.

sen hemen durumu kurtarmaya uğraş ama öyle değil tek bir insanla 100 insan arasında fark yoktur her bir insan çok değerlidir
)
aynı başlıkta yeni başlayacak arkadaşlar yorumları ayırmakta bulmakta zorluk çeker farklı başlıklarda yeni başlayacak arkadaşlar adresi daha kolay bulur ve yorumlar karışmaz

mesela şimdi @MEnes bloodline a başlayacaktı sırf başlık taze değil diye izlemekten vazgeçti bunun sebebi kim ? tabiki sebep olanlar diziye yeni konu açmayanlardır ?
) bu nedenle belki çok rağbet görecek bloodline kalitesindeki bir dizi seyirci açısından gün geçtikçe eriyor

Yine ne dizisi öneriyorsun değişik.
O kadar dolu programıma işim gücüm yok Bloodline mı ekleyeceğim.

Tek insanla 100 insan arasında fark seçim sandığında olmaz. Ben durumu niye kurtarmaya çalışayım?
Ray Donovan'da olduğu gibi Bloodline'da da OzaN'a yorum başlığı açması yönünde istek de bulunabilirdim. Fakat bu bana gereksiz geldi ne bileyim. Yukarıda konu takip butonu var ona basıp işimi görüyorum. Ayrıca senin her isteğine destek olurum, yeni konu açıldı da açmayın mı dedik?

Yaz ayları benim için şimdi anlam kazandı

Yaz ayları benim için şimdi anlam kazandı
niye bloodline başlayınca anlamlaşmadında bunumu bekledin ?

senin the misssipiden bin kez daha akıcı ve heyecanlı gidiyor dizi
)

Yine ne dizisi öneriyorsun değişik.
O kadar dolu programıma işim gücüm yok Bloodline mı ekleyeceğim.
zaten ilk bölüme baksan bırakamazsın o yüzden zamanın varsa bak zamanın yoksa tüm önemli işlerini yarıda kesip bloodline a devam edersin o da senin açından hoş olmaz reeli boşlamamk lazım

neyse gelecek hafta tekrar hatırlatırım

Bloodline izlemedim ki
bana burdan gelme
Hala missingdemisin? Daha dizi önermiyorum işte
daha ortak dizilerimiz var ama tamamen ayrı gayrı düşmedik mesela got , lucifer , gotham (senin ördek fish diziye katılmışmıydı ben daha yarıdayım
) the strain diye bişeyde izliyorduk ona noldu şimdi unuttum onun yeni sezonu varmı yokmu bilgimde yok

Aha Ray de var
Empire var,Outlander var...Şuan aklıma gelenler. Oğlum en kötüsü de ne biliyormusun hala outlander'a başlayamaman
Git ona başla bloodline reklamı yapacan diye

Strain'i bıraktım ben yaa. Depresyonlu halime geldi 2.sezon bıraktım ilk bölümde hala başlayamadım

outlanderda vardı bak ?? ben bir ay inzivaya çekilsem anca eksiklerimi tamamlarım aslında bir ay boyu forumdan elimi ayağımı çekmem lazım
@Çiğdem- jüri başkanlığını bana verip aklımı çeldi dizilere zaman ayıramıyorum
bir süre başkanlığı rölantiye almam şart? zaten orda bir foka yaradığımda yok yine kötüler şampiyon oluyor
)

Ne alaka foruma ara verme? 24 saat aralıksız yorum yazmıyorsun ya.. igtiyaç giderme vaktinde aç bir bölüm izle tine foruma geri ben mi söylim bu yaştan sonra
ara filan vereyim deme...
Neyse yarın devam ederik. Gözüm söndü iyice

4x1

Güzel bir geri dönüş bölümü oldu.

En iyi film ödülü Spotlight'ın kazanmasının ardından iyi damar buldular buradan yürüyecekler gibi. Hector Campos'un hikayesinin başlangıcı da kiliseye dayanıyor. (Bir de How to Get Away with Murder izleyenler bilecektir, dizideki olay Catherine ve Caleb kardeşlerin yaşadıklarıyla aynı.)

Marisol'u Lisa Bonet canlandırıyor 48 yaşında. Hector yani Ismael Cruz Cordova ise 29 yaşında. Ciddi yaş farkı var aralarında hikayelerinin devamını merak ediyorum.

Mickey, yine Saul Goodman gibi üç kağıtçılık yaparken başına iş açtı. En sonda da peşindeki kadın dedektife yakalandığını gördük, umarım cezaevine düşmez.

Bu arada Abby meme kanserine yakalanmış, dileğim tez zamanda ölmesi yönünde. (En başından beri sevemedim ablayı.)
7.5/10

hahah hayırr nasıl bir işe yaramıyorsun olurmu öyle şey hem yeni geldin bir yere gidemezsin

fish geldi gotham bu sezonun en kötü 2 bölümünü yayınlandı bu @Forumdash ın fishi yüzünden muhteşem sezon berbat oldu o nasıl çirkin 2 bölümdü öyle

Ben de Çiğdem- diziye başladı heralde övgü dolu yazı yazdı da size yetişecem diyor heralde diye bir anda bildirime bastım

Sus kız Fish sana bi dokunur seni kölesi yapar artık

4x2

Sezonun ilk bölümüne göre daha güzeldi.

Teresa'nın cinsel ihtiyacını gidermek için sex shoptan vipratör alan koca yürekli adam Bunchy.

Mickey zenci dedektifin elinden yine ucuz kurtuldu. Tekrar geri dönmesini sevmedim, umarım yolda otobüsten iner.

Marisol'un sahnelerine bayıldım. Lisa Bonet çok yakıştı diziye. Hector Campos'un başına da bela olmaya devam edecek gibi gözüküyor. Çok da yürekli, Ray'i atlatması gayet güzeldi.
8/10

Biriktirerek gideceğim bu sezon gerçi çoğu sezon zaten öyle yapıyordum da genelde plansız oluyordu. Bu kez şimdiden söylüyorum. Biriktirdiklerimi ne zaman tüketmeye başlayacağıma karar vermedim ama en kötü sezon finalinde yetişmiş olurum.

4x3

Güzel bir bölümdü.

Abby kırk yılın başı bir işe yaradı. Ray'i öldürmeye çalışan Rus mafyasından kişiyi alnından vurdu.

Bu işleri Ray'in başına musallat eden malum kişi Mickey, son işinde duvara tosladı. Zenci karıyı arkasında bırakmasa iyiydi.
8/10

Sezon 04

İlk bölümü
geçenlerde izlemiştim orta hararette başlamişti. Biraz duygusal biraz ekşinlıydı. B02 de aksine durgundu.
Ray Mickey'i yine kurtardı. Şu zenci dedektif karıyı biri öldürsün acayip itici bi karı
ağız şapirdatması bölüme konsantre olamama sebebimdi resmen

Bunchy yaaa
Dildo aldı karısına
Hamileyken cinsel ilişkiye girilmesine ben de karşıyım. Helal olsun Bunchy

Showtime'ın kendi dizisinde kendi reklamını da yapması gözümden kaçmadı

2 bölüm de 7.5/10'luktu. Pazar günü filan da 3.bölümü izlersem sezona yetişmiş olcam