Showtime Ray Donovan 3. Sezon Yorumları

3x11. Bölüm

muhteşemdi, olaylar olaylar

ray tam gitti gidecek diyorduk direkten döndü
aslında lena ile avi nin katkısını unutmaması lazım onlar olmasa gidişat hiç hoş olmayan yerlere doğru gidiyordu ray için

paige in babasının aleyhine dönüşü güzel oldu yalnız ray le paige bu birlikteliğinin fazla bir ömrü olacağını sanmıyorum

ray in ilginç bir özelliği var adam dünyayla başı belada olsa dahi telefonu açmamazlık etmiyor o dertlerin arasında kızının yanına babasının yanına koşturmaya fırsat buluyor bu zamanlamayı nasıl denk getiriyor hayret

terry nin abby i destekleme çabaları boyut değiştirdi gibi öpüşmeyle sonuçlanan konuşma pekde hoş olmadı insan yengesine bunu yapar mı
)
ed cochran hakettiğini buldu sonunda onca işkenceden geçirip cesedin yanında yatırdıktan sonra adamı it gibi sokağa attılar

mickey yine bölümün yıldızıydı adamın yapmayacağı fırlamalık yok ? aleyhine olan raporu çocuklarının duygusallığını kullanarak lehine çevirmesini bildi
son sahnede ray in artık babasını göndermek için zorlayacak kozu kalmamıştı elinde
ama mickey in şehirden ayrılmamış olmasına sevindim onsuz dizi olmaz zaten

güzeller güzeli michelle ,morcivert oğul daryll ın parası çalıp çekip gitti, zaten yakışmıyorlardı birbirlerine

ergen conor un peşinde koşturduğu sarışın cindy nin arkadan görünüşü fenaydı diyip bölüm yorumunu noktalayalım

3x12. Bölüm ve Sezon Finali

harika bir sonla sezona noktayı koyduk genel anlamda çok çok iyiydi bazı mantığa sığmayan yerler olsada oyunculara ve karakterlere olan saygımdan fazla kurcalamamayı tercih ediyorum

terry nin vurulduğu ve mickey in moruk patroniçe minasiann ın mekanını bastığı sahneler ve ona eşlik eden ray ve avi li çatışmalı sahneler görüntü olarak harikaydı fakat (burda güpegündüz işlenen baskın sahnesinde onca çatışma sesine ve cesede rağmen hiçbir polisin arayıp sormaması soruşturmaması ray ,mickey ve avi nin sanki 1800 lü yıllardaki amerikada yaşıyormuşçasına rahatlığını andıran olay mantığa pek sığmıyordu ama olsun
)
ray in kızını anlamadan dinlemeden direk öğretmene kafa göz dalışını , veya kardeşi terry, abby i savununca ona karşı sergilediği agresif tavrı onaylamamakla birlikte yine de çocukluğunda yaşadığı travmaya bağlayıp ray i affedebiliriz

mickey zenci oğlu daryll ın da desteğini kaybedince son çareyi şehri terketmekte buldu
bu arada michell in ölümüne üzüldüm
bunch ve teresanın fantazik sevişme sahnelerini görmek ilginç oldu
birde müjde aldık nurtopu gibi yavruları olacak kutluyoruz ikiliyi

bridge evi terketti ama dönecektir yaşı tutmuyor kızın bir yerlerde üç beş gün kafa dinleyip geleceğine eminim
babasına karşı söylediği sözlerden dolayı yargılamıyorum kızı hak veriyorum hatta

gelelim ray in imana geldiği kilisedeki sahneye , ray in çocukken yaşadığı travmayı ve şu an içinde bulunduğu çaresizliği ve kardeşini kaybetme korkusununda verdiği iç dünyasındaki dalgalanmaları görmek açısından kilisedeki sahne harikaydı? eğer vatandaş imana geldide iyi bir vatandaş olarak bundan sonra hayatına devam edecekse önümüzdeki sezon diziyi izlemek benim açımdan sıkıntılı olacaktır

yorumumu abby ile bitireyim kadın çolak terry nin başında güzel bir şarkı söylüyordu, onca patırtılı ve gürültülü bölümden sonra abby nin şarkısıyla ruhuma bir dinginlik geldi diyebilirim

vee sezon bitti.. birkaç günlüğüne de olsa, uzun sayılacak yorumlarımla kafanızı şişirdiysem affola @sürgünüm @OzaN
)

Ayıpsın. Daha çok yorum yapıp sana eşlik etmek isterdim ama Cumartesi ve Pazar izledin neredeyse sezonun tamamını. Ben de hafta içi forumda full aktif oluyorum ama hafta sonları iş güç oluyor maalesef. Umarım anlayışla karşılamıştırsın.

sorun değil başka dizilerde yorum yaparız
daha izleyeceğimiz yüzlerce dizi var