Showtime Ray Donovan 3. Sezon Yorumları

Ben de benzer bir tepki vermişim 4. bölüm için. Sonra az çok toparlanıyor ama. :)
evet biraz önce yorumunu okumuştum böyle giderse bırakırım demişsin :) devamında düzelmesi güzel :) ilk üç bölüm gerçekten çok çok iyiydi benim açımdan, bu bölümde ki düşüş neden acaba ?hanı bizim diziler olsa kesin derdim diziyi yetiştiremediler o yüzden böyle saçma bir bölümle geçiştirdiler derdim ama bunlar yılda topu topu 12 bölüm yapıyor belli bir kaliteyi korumaları şarttı :)

evet biraz önce yorumunu okumuştum böyle giderse bırakırım demişsin :) devamında düzelmesi güzel :) ilk üç bölüm gerçekten çok çok iyiydi benim açımdan, bu bölümde ki düşüş neden acaba ?hanı bizim diziler olsa kesin derdim diziyi yetiştiremediler o yüzden böyle saçma bir bölümle geçiştirdiler derdim ama bunlar yılda topu topu 12 bölüm yapıyor belli bir kaliteyi korumaları şarttı :)
Ray Donovan senaristleri pek çalışkan değil ya zaman zaman tökezliyorlar. Bence bu aileden, bu karakterlerden çok daha iyi senaryo çıkarılır. :)

3x5. Bölüm

lena yı görmek güzeldi bu kadını seviyorum her bölüm olsa keşke :)
bates motel in şerif romerosu nu görmekde sürpriz oldu .. birde teresanın boobsları :)
onun dışında bölüm yine durgundu.....
ray in finley ile anlaşmış olması gidişatı sıkıcılaştırdı gibi oysa tek başına çalışırken aksiyon daha fazlaydı.. şimdi paige le babası arasında gidip geldiği sahnelerden sıkılıyorum
paige in valiyle kırıştırdığınıda öğrenmiş olduk ray ses kaydını ne babaya ne kıza verdi anlaşmadan yüzde 3 pay kopardı bu arada ..
bunch salağı ilk kez güzel bişey bulmuştu onuda terry çolağı yüzünden kaybetti? bunch a üzülmedim teresayı göremeyecek olmak üzdü beni :)
mick dede ise ergen torunu conor u milli yaptı :)

Son düzenleme:
3x5. Bölüm

lena yı görmek güzeldi bu kadını seviyorum her bölüm olsa keşke :)
bates motel in şerif romerosu nu görmekde sürpriz oldu .. birde teresanın boobsları :)
onun dışında bölüm yine durgundu.....
ray in finley ile anlaşmış olması gidişatı sıkıcılaştırdı gibi oysa tek başına çalışırken aksiyon daha fazlaydı.. şimdi paige le babası arasında gidip geldiği sahnelerden sıkılıyorum
paige in valiyle kırıştırdığınıda öğrenmiş olduk ray ses kaydını ne babaya ne kıza verdi anlaşmadan yüzde 3 pay kopardı bu arada ..
bunch salağı ilk kez güzel bişey bulmuştu onuda terry çolağı yüzünden kaybetti? bunch a üzülmedim teresayı göremeyecek olmak üzdü beni :)
mick dede ise ergen torunu conor u milli yaptı :)
Sezonun sonlarına doğru müthiş bölümler seni bekliyor. Böyle bir dramanın eksikliğini çok hissediyorum. The Affair'e bile muhtaç kaldım ama onunda sezon finali bölümü hâlâ yayınlanmamış.

3x6. Bölüm

Ray in hayal kırıklığıyla sonuçlanan güzel bir bölümdü
ray karısı abby i de alıp hayallere doğru koşarken yüzde üçün yerine üçün birini alıverdi :) valinin seçimleri kaybetmesi planları altüst etti ..
terry peşindeki aryanlar yüzünden sanırım kafayı sıyırma aşamasında nerdeyse mickey i öldürecekti :) o sahnenin sonunda terry nin keşke elim titremeseydi demesiyle kahkaha attım :)
bunch yeni ismiyle brandon:) gidip rahip kılıklı vatandaşa tacizci papazı nasıl vurduğunu ray inde nasıl alnında vurduğunu tek tek anlattı zaten adamın amacıda sanırım bunch ın ağzından laf almaktı umalım bunch salağı başına bela almamıştır :)
bu arada paige in babasıyla kocası topsal ilişki yaşıyormuş sanırım:) onuda paige den duyduk ne güzel bir aile valla :) kör tuttuğunu misali:)
bunch ın teresaya evlilik teklif ettiği sahne güzeldi ..
lena yine harikaydı kadın bölümde bir dakika çıkıyor ama o kadarı bile beni mutlu etmeye yetiyor :)
paige in keşke diş telleri olmasaydı daha güzel olacaktı:) kadın muhteşem ama gülünce moralim sıfıra iniyor :)

unutmadan bu bölümde bridge in okuldaki kız arkadaşı hanı esmer olan çukulata renkli :) hanı tuvalette birlikte kafayı çektiği kız ? yani o kız işte çok güzeldi ya ismini bir türlü duyamadım :)

Son düzenleme:
3x6. Bölüm

Ray in hayal kırıklığıyla sonuçlanan güzel bir bölümdü
ray karısı abby i de alıp hayallere doğru koşarken yüzde üçün yerine üçün birini alıverdi :) valinin seçimleri kaybetmesi planları altüst etti ..
terry peşindeki aryanlar yüzünden sanırım kafayı sıyırma aşamasında nerdeyse mickey i öldürecekti :) o sahnenin sonunda terry nin keşke elim titremeseydi demesiyle kahkaha attım :)
bunch yeni ismiyle brandon:) gidip rahip kılıklı vatandaşa tacizci papazı nasıl vurduğunu ray inde nasıl alnında vurduğunu tek tek anlattı zaten adamın amacıda sanırım bunch ın ağzından laf almaktı umalım bunch salağı başına bela almamıştır :)
bu arada paige in babasıyla kocası topsal ilişki yaşıyormuş sanırım:) onuda paige den duyduk ne güzel bir aile valla :) kör tuttuğunu misali:)
lena yine harikaydı kadın bölümde bir dakika çıkıyor ama o kadarı bile beni mutlu etmeye yetiyor :)
paige in keşke diş telleri olmasaydı daha güzel olacaktı:) kadın muhteşem ama gülünce moralim sıfıra iniyor :)

unutmadan bu bölümde bridge in okuldaki kız arkadaşı hanı esmer olan çukulata renkli :) hanı tuvalette birlikte kafayı çektiği kız ? yani o kız işte çok güzeldi ya ismini bir türlü duyamadım :)
Ed Cochran'ın Paige için söylediği "Görünmeyen diş tellerinden haberi yok mu bu kadının ?" sözü hâlâ aklımda. Kendi adıma bu haliyle de bayılıyorum kendisine. :)

Ed Cochran'ın Paige için söylediği "Görünmeyen diş tellerinden haberi yok mu bu kadının ?" sözü hâlâ aklımda. Kendi adıma bu haliyle de bayılıyorum kendisine. :)

benim ismini aradığım bridg in arkadaşı dediğim kız janet mış :))
yani
Alisha Boe
harbiden çok güzel kız:)
Alisha-Boe.jpg

3x7. Bölüm

harikaydı,
geçen sıkıcı iki bölümden sonra ilaç gibi geldi olaylar donovan kardeşlerin içine yönelince çok daha zevkli finneyli bölümler sıkıcı geçiyor bunu anlamış olduk :)
bölümün yıldızı bunch ve ray di
bunch meksikalı teresa yı ne zorla buldu bu sefer parasını vermiyor ray ? ray a küfrettim orda, ya ver parayı isterse bunch götürüp çöpe atsın bir nefes aldırın adama :)
mick ve daryll dayak yerken bunch ın durumu görülmeye değerdi :) orda daryll bizim saftiriğe engel olmasa kesin üçünüde sopayla öldürecekti heralde :) adamda deli kuvveti var :)
rahip romeronun bir haltlar çevirdiğini daha ilk bölümde anlamıştım ama vatandaş polise ihbar etmeyecekmiş sadece günah çıkartma derdindeymiş ? orda ray in coşup rahibi evire çevire dövdüğü sahnelerde muhteşemdi.. orda da terry olmasa ray rahibi öldürüyordu her ortamda demekki sağduyulu biri şart :)
terry şimdilik ray in yanına taşınmayı kabul etmedi ama ilerleyen bölümlerde ikna olma ihtimali var zaten başkada çaresi yok sağlığı elvermiyor..
bridge e aşık olmak yaramış ilk defa kız gözüme sempatik geldi bölüm sonunda söylediği şarkıda güzeldi :)
son sahnede paige ve ray yattı sanırım :) en heyecanlı yerinden kestiler:)

Zenci kardeşin kevaşe sevgilisi gözüktü mü? :)
kevaşelerden bol var ama gözüme ilişen yok yani öyle çarpıcı bişey daha görmedim :)

3x8. Bölüm

işlerin rayına oturduğu güzel bir bölümdü
ray le avinin mezar kazdığı sahnede kim ölebilir diye tahminler yürüttüm yalnız orda beklemediğim oldu be rahip veya helen miller ya da napier öldürüldü sandım ama ölen dopkek varick miş :)
varick in tek hamlede demir çubukla nakavt edildiği sahne güzeldi , cesedi ortadan kaldıran ray bu işten bayağı kazançlı çıktı, nappier olayını çözdü.. arazi artık paige de, ve de ray in yüzde 3 ü sağlam artık :)
özellikle bu bölüm abby e kimse laf söyleyemez terry titreğiyle ilgilenmesi eve getirmesi güzel sahnelerdi .
bridge de öğretmeni gregle işi bayağı ilerletti gibi artık okulla yetinmiyor eve kadar gidiyor şimdilik o iş olmadı ama böyle devam ederse o iş! yakında olacaktır :)

@sürgünüm @OzaN bu bölümü izleyince sekizinci bölüm yorumlarınıza baktımda daha önceki bölümleri pekde dikkatli izlemediğinizi anlamış oldum :) şöyleki
iki bölüm önce 6. bölümde, ray paige e ''babana verdiğin mektup neyin nesiydi'' diye sorduğunda, paige ''babamdan kocama aşk mektubuydu '' diyerek yanıtlamıştı.. yani baba finney ile damat varick arasındaki dopsal ilişki orda ortaya çıkmıştı :) oysa siz iki bölüm sonra olayı çözmüşsünüz ? atlatarakmı izliyorsunuz napıyorsunuz? :)

Son düzenleme:
3x8. Bölüm

işlerin rayına oturduğu güzel bir bölümdü
ray le avinin mezar kazdığı sahnede kim ölebilir diye tahminler yürüttüm yalnız orda beklemediğim oldu be rahip veya helen miller ya da napier öldürüldü sandım ama ölen dopkek varick miş :)
varick in tek hamlede demir çubukla nakavt edildiği sahne güzeldi , cesedi ortadan kaldıran ray bu işten bayağı kazançlı çıktı, nappier olayını çözdü.. arazi artık paige de, ve de ray in yüzde 3 ü sağlam artık :)
özellikle bu bölüm abby e kimse laf söyleyemez terry titreğiyle ilgilenmesi eve getirmesi güzel sahnelerdi .
bridge de öğretmeni gregle işi bayağı ilerletti gibi artık okulla yetinmiyor eve kadar gidiyor şimdilik o iş olmadı ama böyle devam ederse o iş! yakında olacaktır :)

@sürgünüm @OzaN bu bölümü izleyince sekizinci bölüm yorumlarınıza baktımda daha önceki bölümleri pekde dikkatli izlemediğinizi anlamış oldum :) şöyleki
iki bölüm önce 6. bölümde, ray paige e ''babana verdiğin mektup neyin nesiydi'' diye sorduğunda, paige ''babamdan kocama aşk mektubuydu '' diyerek yanıtlamıştı.. yani baba finney ile damat varick arasındaki dopsal ilişki orda ortaya çıkmıştı :) oysa siz iki bölüm sonra olayı çözmüşsünüz ? atlatarakmı izliyorsunuz napıyorsunuz? :)
Ben hayatımda ne kadar sıkıcı olursa olsun 1 dakika bile dizi-film ileri sardırdığımı hatırlamıyorum. Paige'nin öyle bir söz söylediğini bilsem o sahneden ben de aynı çıkarımı sağlardım herhalde. Ama sen 6. bölüm yorumunda böyle bir olaydan bahsetmemişsin ne iş? :) Bu arada Teresa ve Bunchy sahnelerini nasıl buluyorsun? :)

Ben hayatımda ne kadar sıkıcı olursa olsun 1 dakika bile dizi-film ileri sardırdığımı hatırlamıyorum. Paige'nin öyle bir söz söylediğini bilsem o sahneden ben de aynı çıkarımı sağlardım herhalde. Ama sen 6. bölüm yorumunda böyle bir olaydan bahsetmemişsin ne iş? :) Bu arada Teresa ve Bunchy sahnelerini nasıl buluyorsun? :)
hemen sağlamasını yapalım sen demekki benim yorumlarıda okumuyorsun aha aşağıda 6. bölüm yorumum özellikle o kısmı parantez içine alıyorum şimdi göresin diye :))
[
terry peşindeki aryanlar yüzünden sanırım kafayı sıyırma aşamasında nerdeyse mickey i öldürecekti:) o sahnenin sonunda terry nin keşke elim titremeseydi demesiyle kahkaha attım :)

(bu arada paige in babasıyla kocası topsal ilişki yaşıyormuş sanırım:) onuda paige den duyduk ne güzel bir aile valla :) kör tuttuğunu misali:) )

/SPOILER]

3x9. Bölüm

yine güzel bir bölümdü
özellikle bu son bölümler abby e karşı sempatim artıyor, kadının çolak terry e karşı davranışları harika .. abby e gıcık olan @OzaN a duyrulur :)
daryll ın bulduğu michelle den bahsetmiştin ya @sürgünüm :) bu bölüm kızı gerçekten sevdim demekki daha önce pasifmiş soyununca aktifleşti :)
mick polisle işbirliği yapmaktan son anda vazgeçince kabak buncy e patladı yine işleri rayına sokmak ray donovan a düştü, ray bu tarz sorunları çözmekte ne kadar becerikliyse insani ilişkilerde o kadar başarısız mesela karısı abby yi devamlı suçluyorduk ya kadının yediği önünde yemediği arkasında daha ne istiyor diye bir düşünce oluşmuştu ? demekki yiyip yemediği şeyler fazla bişey ifade etmiyor abby nin terry ile diyaloğlarını görünce ray da bulamadığı insani ilişkileri terry de bulduğunu gördük :) terry de bu durumdan çok memnun hayatında ilk kez kendisiyle ilgilenen biri var bizim çolağın mutluluktan ağzı kulağında :)
mick son anda bunch için geri dönünce oğlunu kurtardıda kendisini bir endişe ve stres aldı şimdi ermeni mafyasından nasıl kurtulurum planları yapıyor ? tabiki yine kurtarıcı olarak ray devreye girecektir :)
bridget öğretmeniyle işi ilerletti gibi artık uyuşturucu hapda kullanıyor
bunch ın evlilik töreni vesaire buch ın mutluluğu görülmeye değerdi
michelle i anlatmaya gerek yok ne güzel şeydir o öyle :) devamlı çıplak dolaşsa keşke
son olarak ed cochran denen vatandaş ray in NSL şirketinde yüzde 3 lük pay sahibi olduğunu gördü ordan bir sorun çıkacak gibi ?

Son düzenleme:
3x10. Bölüm

yine güzel bir bölüm
ermeni kadın hasmig hoş ve güzel bir kadındı:)
ray babası mick i kurtarmak için deli raporu aldığında kahkaha attım:) ihtiyar ölüm korkusuyla deli raporunu kabul etti :) umarım ray in mick i şehirden uzaklaştırma çabası başarılı olmaz , mickey olmadan dizi sıkıcı olacaktır:)
abby kızıyla uğraşıyor öğretmenle konuştu ama sorun çözüldümü tam belli değil, bridget gidip yine bulur öğretmeni ...
hasmig in soykırım la ilgili şarkıyı söyleme çabası ray sayesinde başarılı oldu, kadının azmini kutluyorum, bu arada biraz daha geç gelse ya ray. ya da baba mick gidiciydi sanırım, hasmig tam zamanında yetişti :)

genelev patroniçesi minasian moruğu ise, ray in resimleriyle duvarını süsleyecek sanırım :)
ed cochran ın avi''nin deposuna girmeyi başarmış olması kötü oldu .. tam işler düzelmişken ray gidip oğluna gelecekte kurulacak stadyum manzaralı arsayı gösterirken ed cochran ın depota finley e ait asayı bulması işleri karıştıracak gibi.
paige niye ray in evine kadar gelme teşebbüsünde bulundu amaç neydi onu çözemedim ?