evet biraz önce yorumunu okumuştum böyle giderse bırakırım demişsinBen de benzer bir tepki vermişim 4. bölüm için. Sonra az çok toparlanıyor ama.
evet biraz önce yorumunu okumuştum böyle giderse bırakırım demişsinBen de benzer bir tepki vermişim 4. bölüm için. Sonra az çok toparlanıyor ama.
Ray Donovan senaristleri pek çalışkan değil ya zaman zaman tökezliyorlar. Bence bu aileden, bu karakterlerden çok daha iyi senaryo çıkarılır.evet biraz önce yorumunu okumuştum böyle giderse bırakırım demişsindevamında düzelmesi güzelilk üç bölüm gerçekten çok çok iyiydi benim açımdan, bu bölümde ki düşüş neden acaba ?hanı bizim diziler olsa kesin derdim diziyi yetiştiremediler o yüzden böyle saçma bir bölümle geçiştirdiler derdim ama bunlar yılda topu topu 12 bölüm yapıyor belli bir kaliteyi korumaları şarttı
Sezonun sonlarına doğru müthiş bölümler seni bekliyor. Böyle bir dramanın eksikliğini çok hissediyorum. The Affair'e bile muhtaç kaldım ama onunda sezon finali bölümü hâlâ yayınlanmamış.3x5. Bölüm
lena yı görmek güzeldi bu kadını seviyorum her bölüm olsa keşke
bates motel in şerif romerosu nu görmekde sürpriz oldu .. birde teresanın boobsları
onun dışında bölüm yine durgundu.....
ray in finley ile anlaşmış olması gidişatı sıkıcılaştırdı gibi oysa tek başına çalışırken aksiyon daha fazlaydı.. şimdi paige le babası arasında gidip geldiği sahnelerden sıkılıyorum
paige in valiyle kırıştırdığınıda öğrenmiş olduk ray ses kaydını ne babaya ne kıza verdi anlaşmadan yüzde 3 pay kopardı bu arada ..
bunch salağı ilk kez güzel bişey bulmuştu onuda terry çolağı yüzünden kaybetti? bunch a üzülmedim teresayı göremeyecek olmak üzdü beni
mick dede ise ergen torunu conor u milli yaptı
Ed Cochran'ın Paige için söylediği "Görünmeyen diş tellerinden haberi yok mu bu kadının ?" sözü hâlâ aklımda. Kendi adıma bu haliyle de bayılıyorum kendisine.3x6. Bölüm
Ray in hayal kırıklığıyla sonuçlanan güzel bir bölümdü
paige in keşke diş telleri olmasaydı daha güzel olacaktıray karısı abby i de alıp hayallere doğru koşarken yüzde üçün yerine üçün birini alıverdivalinin seçimleri kaybetmesi planları altüst etti ..
terry peşindeki aryanlar yüzünden sanırım kafayı sıyırma aşamasında nerdeyse mickey i öldürecektio sahnenin sonunda terry nin keşke elim titremeseydi demesiyle kahkaha attım
bunch yeni ismiyle brandongidip rahip kılıklı vatandaşa tacizci papazı nasıl vurduğunu ray inde nasıl alnında vurduğunu tek tek anlattı zaten adamın amacıda sanırım bunch ın ağzından laf almaktı umalım bunch salağı başına bela almamıştır
bu arada paige in babasıyla kocası topsal ilişki yaşıyormuş sanırımonuda paige den duyduk ne güzel bir aile vallakör tuttuğunu misali
bunch ın teresaya evlilik teklif ettiği sahne güzeldi ..
lena yine harikaydı kadın bölümde bir dakika çıkıyor ama o kadarı bile beni mutlu etmeye yetiyorkadın muhteşem ama gülünce moralim sıfıra iniyor
unutmadan bu bölümde bridge in okuldaki kız arkadaşı hanı esmer olan çukulata renklihanı tuvalette birlikte kafayı çektiği kız ? yani o kız işte çok güzeldi ya ismini bir türlü duyamadım
Ed Cochran'ın Paige için söylediği "Görünmeyen diş tellerinden haberi yok mu bu kadının ?" sözü hâlâ aklımda. Kendi adıma bu haliyle de bayılıyorum kendisine.
Zenci kardeşin kevaşe sevgilisi gözüktü mü?benim ismini aradığım bridg in arkadaşı dediğim kız janet mış)
yani
Alisha Boe
harbiden çok güzel kız
kevaşelerden bol var ama gözüme ilişen yok yani öyle çarpıcı bişey daha görmedimZenci kardeşin kevaşe sevgilisi gözüktü mü?
Ben hayatımda ne kadar sıkıcı olursa olsun 1 dakika bile dizi-film ileri sardırdığımı hatırlamıyorum. Paige'nin öyle bir söz söylediğini bilsem o sahneden ben de aynı çıkarımı sağlardım herhalde. Ama sen 6. bölüm yorumunda böyle bir olaydan bahsetmemişsin ne iş?3x8. Bölüm
işlerin rayına oturduğu güzel bir bölümdü
ray le avinin mezar kazdığı sahnede kim ölebilir diye tahminler yürüttüm yalnız orda beklemediğim oldu be rahip veya helen miller ya da napier öldürüldü sandım ama ölen dopkek varick miş
varick in tek hamlede demir çubukla nakavt edildiği sahne güzeldi , cesedi ortadan kaldıran ray bu işten bayağı kazançlı çıktı, nappier olayını çözdü.. arazi artık paige de, ve de ray in yüzde 3 ü sağlam artık
özellikle bu bölüm abby e kimse laf söyleyemez terry titreğiyle ilgilenmesi eve getirmesi güzel sahnelerdi .
bridge de öğretmeni gregle işi bayağı ilerletti gibi artık okulla yetinmiyor eve kadar gidiyor şimdilik o iş olmadı ama böyle devam ederse o iş! yakında olacaktır
@sürgünüm @OzaN bu bölümü izleyince sekizinci bölüm yorumlarınıza baktımda daha önceki bölümleri pekde dikkatli izlemediğinizi anlamış oldumşöylekiiki bölüm önce 6. bölümde, ray paige e ''babana verdiğin mektup neyin nesiydi'' diye sorduğunda, paige ''babamdan kocama aşk mektubuydu '' diyerek yanıtlamıştı.. yani baba finney ile damat varick arasındaki dopsal ilişki orda ortaya çıkmıştıoysa siz iki bölüm sonra olayı çözmüşsünüz ? atlatarakmı izliyorsunuz napıyorsunuz?
hemen sağlamasını yapalım sen demekki benim yorumlarıda okumuyorsun aha aşağıda 6. bölüm yorumum özellikle o kısmı parantez içine alıyorum şimdi göresin diyeBen hayatımda ne kadar sıkıcı olursa olsun 1 dakika bile dizi-film ileri sardırdığımı hatırlamıyorum. Paige'nin öyle bir söz söylediğini bilsem o sahneden ben de aynı çıkarımı sağlardım herhalde. Ama sen 6. bölüm yorumunda böyle bir olaydan bahsetmemişsin ne iş?Bu arada Teresa ve Bunchy sahnelerini nasıl buluyorsun?
forum erotik forum oldu iyice sayenderay donovan dizisinde bir michelle var öff görseniz neelr kaçırıyorsunuz neler gören erkeklerin bamyası düşer kızlar ise kıskançlıktan kalpten gider
@xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @mrt-06 @Çiğdem-
aha bizim michelle alttaki kutucuktadır
forum erotik forum oldu iyice sayende
Aştın kendini iyice.ray donovan dizisinde bir michelle var öff görseniz neler kaçırıyorsunuz neler? gören erkeklerin bamyası düşer kızlar ise kıskançlıktan kalpten gider
sonrada mesajlarım neden siliniyor diyorsunray donovan dizisinde bir michelle var öff görseniz neler kaçırıyorsunuz neler? gören erkeklerin bamyası düşer kızlar ise kıskançlıktan kalpten gider
artık diziye başlarsın michelle i de gördün bundan sonraki ilk dizin ray donovan olacaktırAştın kendini iyice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?