Showtime Ray Donovan 3. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,798
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Liev Schreiber, Paula Malcomson ve Jon Voight gibi ünlü isimleri kadrosunda toplayan Ray Donovan geri döndü.

Showtime'ın sevilen dizilerinden biri olan ve Jon Voight'a Altın Küre ödülü ve Emmy adaylığı kazandıran dizinin üçüncü sezonu bu hafta başladı. Dizinin bu sezonu da tıpkı ilk iki sezonda olduğu gibi 12 bölümden oluşacak ve 27 Eylül'de dizi sezon finali yapacak.

Ray Donovan'ın üçüncü sezonuyla ilgili yorumları sezon boyunca bu başlık altından yapabilirsiniz...

3x1, 3x2

İlk bölümü izleyeli 15 gün oldu aklımda pek fazla şey kalmadı ama ikinci bölüme göre daha güzeldi.

Bu bölümü fazla sevmedim.

Ian McShane ve Katie Holmes'in ilk bölüm itibariyle diziye nasıl bir katkısı olacağını düşünürken, ikinci bölüm itibariyle gidişat hoşuma gitmedi. Malcolm Finney'in oğlunu Ray'e kurtartması anlaşılır bir şey ama Paige'nin pis işlerini yaptırması hoşuma gitmedi.

Mickey reyizin ilk bölümde adamı havuza attığı sahne güzeldi.

Terry'in hapishane de katil olup hücreye düşmesi üzdü.

Lena, Avi ile çalışacak gibi gözüküyor.

Son olarak, diren baza.

İlk bölüm 8/10
İkinci bölüm 7/10 aldı benden.

@OzaN neden haber vermiyorsun? Hadi bi akıbete kapıldım gitti, insan bi hatırlatır[emoji19] bakayım bu hafta

Sen nerelerdeydin @sürgünüm ? Burdan sorayım...

3x1

@Forumdash mesajına cevap yazıyordum internet kesilmişti o zaman kalmış öyle.
Ben başlamadığım için sizi de etiketlemedim ilk bölümü izleyince etiketleyecektim.
(Şimdi etiketlemiş oldum mesela.
)

Diziye geçecek olursam fena değildi ama çok da parlak bir durum yok. Bazı hikayeler çıkmaza girmiş gibi. Yeni karakterlerin bir hayrını da görmedik. Fakat şu sıralar izlediğim başka dizi yok o nedenle izlemeye devam. Elimin altında bir tane böyle dizi bulunması iyidir ama yük olmaya başlarsa bırakabilirim de.

Mickey'nin hikayesi başlanan yere dönmüş ama onun sahneler baya sıkıcıydı.

Ray ve Abby arası ipler kopmuş tamamen. Bu arada Bridget şaşırtıcı derecede mantıklı davrandı bu bölüm.
Abby ise biraz balatayı sıyırmış gibi.

Ezra'yı ilk bölümden harcadılar. Ray tek adam modunda takılıyor...

Terry hapiste, göremedik bile...

Buchy'ye üzülüyorum.
Bence en iyi sahneler onundu bölümde...

7- /10

Ben de sense8 'i bitirip buna başlarım, ben de haftalık gitmem muhtemelen[emoji16]

3x3

Baştan sonuna kadar sıkılmadan izledim, çok güzel bir bölümdü.

Ray adamın dibi resmen. Bir insan ailesi için daha ne yapabilir. Finney'i hiç sevmemesine rağmen kardeşi Terry'in kurtarmak için kendisiyle çalışmayı kabul etti. (Kızıyla da işi pişirir yakında
)

Yer yer güldüğüm sahneler de oldu. Bunlardan ilki, Mickey'in gardiyanlara rüşvet olarak uyuşturucu teklif edecek olması, ikincisi: Abby'i köpeğinin bile terk etmesi.

Ray, hakimin ölümüne sebep olduğu sahnede babasına dalacak sandım.

Mickey reyiz bu arada hem pe*evenklik hem de uyuşturucudan iyi para kaldırmaya başladı.

9/10

@OzaN sakın bırakma diziyi, bu bölüm gerçekten çok güzeldi.

3x4

Bir önceki bölümün altında kalsa da güzel bölümdü yine de.

Ray ile Paige'nin eşleriyle araları yok. Fakat birlikte olmaları da zor. Paige babasıyla kavgalı, Ray ise Finney'e çalışıyor. Ben Ray'in yerinde olsam Finney ile çalışır Paige'yi kaparım.

Dizide Mickey reyiz dışında mutlu olan yok. Mcikey de gam tasa yok, hiçbir şey umrunda değil. Çocuklarına miras olarak kadın satıcılığı ve kokain pazarlamacılığı bırakacak. (pek hayırlı bir baba
)

Abby'e rahatlık batıyor valla. Gittiği yerden bir adam bulsa da keşke geri gelmese.

8/10

3x2

İlk bölümde söylediklerimi yutturan çok iyi bir bölümdü. İlk bölümde tüm karakterlerin hikayesi bitmiş dedim ama bu bölümde hepsinin de ilgi çekiciydi. Hatta en zayıf Ray'in hikaye kaldı.

Terry'nin hapiste başı belaya girdi ama o sahneler baya güzeldi. Sessiz göründüğüne bakıp sataşmayacaklardı Terry'ye.

Mickey'nin hikayesi ilk bölüm ilgi çekici gelmemişti ama bu bölümde ilgi çekici olmaya başladı. Oğlunu da ikna etti bir şekilde işe.

Bunchy'nin hikayesi bence en ilgi çekiciydi. Katie Holmes falan hikaye, dövüşçü kız bence bu sezonun en iyi transferi.
Umarım kalıcı olur, o kısmın devamını merakla bekliyorum.

Ray'in işler biraz karışık. Karısı pişman oldu ama iş işten biraz geçti. Ray yine de affedecektir. Yeni karakterler için çalışacak herhalde Ray bundan sonra ama bekleyip görelim.

9- /10

3x5

Bu dizide durgun sahneler bile güzel geliyor bana. Bu yüzden geneli itibariyle beğendim bir bölüm oldu.

Bölümde tanıdık bir yüz, Bates Motel'den Sheriff Alex Romero vardı.

Gudubet suratlı Abby eve geri döndü.

Lena'nın tekrar Ray ile çalışacak olması çok güzel.

Bu Ray ile babasının sahnelerine gülmekten öleceğim bir gün.
Ray, evlerine oturmaya gelen babasına ne işin var burda diye kapıdan giriş yapıyor.

Bunchy tam Teresa ile çıkamaya başlayacaktı, fakat abisi yüzünden kızdan da oldu.

Ve bölümün bombası, Paige'nin ses kaydı çıktı.
8/10

3x6

Bu bölümde üçüncü bölüm gibi çok güzeldi.

Ray duvara tosladı. Vali seçimi kaybedince elindeki %3'lük hisseden oldu.

Paige bu bölümde çok güzeldi, özellikle gözleri ve gülüşü.

Abby görgüsüzlüğünü parti de gösterdi yine. Kızı da öğretmeni ile yakınlaşmakla meşgul, onların arasında kesin bir şey olacak.

Aryan kardeşliği Terry'in izini buldular.

Teresa ve Bunchy sahneleri çok güzeldi.

Teresa'nın ''İsmi Bunchy olan bir beyazla kaçamam. Yavru köpek ismi gibi.'' sözleri sesli güldürdü.
9/10

3x3

Ortalama bölümdü geçen bölüm ilgimi çeken olayların pek devamı gelmedi.

Terry'nin çıkması iyi oldu ama ne senaryo yazacakları önemli. Hapishanede daha çok malzeme vardı sanki.

7x10

3x7

Genel olarak güzel bir bölümdü.

Liev Schreiber sezonun en iyi performansını sergiledi. Rahip ile karşılıklı sahneleri çok iyiydi. Ben günah çıkaracağını düşünmüştüm, rahibe küfür ettiği sahnede sesli güldüm.

Mickey yine çocuklarının başını belaya sokacak. Bunchy, Teresa ile evleneceğini söylüyor ama kime güvense kandırıldığı için yine bir darbe yemesinden korkuyorum.
8/10

3x8

Ben şok, ben iptal, hatta ben wefat. 😱

Vay be. Baba-kız arasındaki husumetin, Finney'in damatını ayartmasıyla oluşacağı kimin aklına gelirdi. 😱

En başta Ray'in mezar kazdığı sahne gösterilirken bir ters köşe bekliyordum. Rahip ölseydi bir sürpriz olmayacaktı.

Gay reyisin Varick'i öldürmesiyle ekip yeniden bir araya geldi sonunda. Avi'yi de özlemişim.
9/10

3x4

Baya sıkıcı bir bölümdü iki seferde tamamladım. Bu ayarda devam ederse bırakırım diziyi ama imdbde sezonun en düşük puan alan bölümüymüş gerçi çok da düşük değil ama olsun bu bir umuttur.

5/10

Dizi 5'inci bölümden sonra açılıyor, sakın bırakma inan çok güzel bölümler var.

3x5

İzleyeli 1-2 gün oldu yorumu atlamışım. Bir önceki bölüme göre güzeldi.

Bunchy'nin kız tekrar gözüktü hem de ne gözükme.
Yalnız Terry bir çuval inciri berbat etti.

Mickey'nin sahneleri fena değil. Ray'in olayları sıkıcı geçiyor.

Bu arada Connor'un bir önceki bölümdeki talihsizliğini atlamışım.

7/10

3x9

Yer yer sıkıcı geçse de genel olarak güzel bir bölümdü.

Ben mi çok art niyetli düşünüyorum bilmiyorum ama Abby ve Terry arasında bir yakınlaşma olabilir.

Mickey hayırsız bir baba olabilir ama merhametli yine de. Bunchy'nin tutuklu kalmasına razı olmayıp kaçmaktan vazgeçti. Ermeni mafyası bu yaptıklarını yanına bırakmayabilir.

Ray'in babasına söylediği ''intihar etmeyi düşündün mü'' sözüne sesli güldüm.

Ve Bunchy ile Teresa evlendi, bakalım mutlulukları daim olacak mı? Çok ümitli değilim.
8/10

3x6

Bunchy'nin sahneleri için izliyorum resmen diğer karakterler çok sıkıcı keşke ölseler.

Bunchy'nin sahneleri yine çok güzeldi. Fakat diğer kısımlar uyku getiriciydi, bir türlü iyi konu yakalayamadı bu dizi...

7+ /10