'Ramo' Oyuncularından RTÜK'ün Paylaşımına Yanıt!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,916
Reaksiyon puanı
57,114
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Ramo' dizisinin oyuncularından RTÜK paylaşımına yanıt!

Başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in paylaştığı, geçtiğimiz Cuma günü yeni sezona başlayan Ramo dizisi, 11 yaşındaki bir çocuk tarafından 'bıçaklanma' sahnesinden dolayı RTÜK'e şikayet edilmişti. RTÜK'ün ise şikayeti yapan çocuğa verdiği cevap ise sosyal medyada eleştirilmişti.

Şikayet görsellerinin yayınlanmasının ardından dizinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç, sosyal medya hesaplarından şikayete tepki gösterildi.


 
Son düzenleme:

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,639
Reaksiyon puanı
62,972
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Murat Yıldırım'dan RTÜK paylaşımına yanıt!

Fırtına, Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar, Gecenin Kraliçesi gibi dizilerde yer alan başarılı ve yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, geçtiğimiz gün yeni sezonuna başlayan Ramo dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Yıldırım, şiddet sahnesi olduğu 11 yaşındaki bir çocuğun 'Ramo' dizisindeki bıçaklanma sahnesinden rahatsız olduğunu bildirmesi ve RTÜK'ün verdiği cevabın görsellerini "Ben bunu çözemedim, çözebilen varsa buyursun! 11 yaşında çocuğun Sosyal Medya kullanmasına mı yanayım, ilk defa RTÜK’ün bir diziyi kamuoyuna şikayet etmesine mi yanayım, ufaklığın Türkçesinin maşallahlığına mı yanayım!" notu ile paylaştı.

Ufaklığın Türkçesinde maşallahlık bir durum yok aslında, "show tv" yazıp sonra büyük harflerle "RAMO" yazmış :A :A
1.90'lık üniversiteliler bile böyle cümle kuramıyor, böylesine düzgün yazamıyor. Noktalama işaretleri eksik ama o da "kurgunun dışkısını çıkarmayalım." diye. :A
Doğru söylemiş valla :D
 

Burak97

Üye
Katılım
3 Eylül 2020
Mesajlar
414
Reaksiyon puanı
248
Puanı
64
Geçtiğimiz Bölümde ne kötülük vardı acaba. O Bıçaklama sahnesini göstermediler bile. Üstüne üstlük 11 yaşında bir çocuğun böyle dizileri izlemesi normal mi. Çünkü böyle dizilerde bazen böyle şeylerin olacağı gayet açık ve net. Aynı zamanda normal. Madem ki 11 yaşında bunları kaldıramıyor, o zaman izlemeyecek. Gidecek TRT Çocuk veya diğer çizgi film kanallarına bakacak. O kadar basit
 

Felon

Favori Üye
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
10,131
Reaksiyon puanı
3,122
Puanı
560
Argo tabirle rtükü 2 ünlü oyuncu kapak yapmışlar resmen :)