Ucuza veriyor işte ben de iPhone kullanıyorum mesela. TOTAL'e dönük yine.Ne alaka be.Bak mesela BİM cuma günü Apple'ın 799 TL'lik kulaklığı bizde diye reklam yapıyor bunu Total alabilir mi bir de öyle düşün.
Ucuza veriyor işte ben de iPhone kullanıyorum mesela. TOTAL'e dönük yine.Ne alaka be.Bak mesela BİM cuma günü Apple'ın 799 TL'lik kulaklığı bizde diye reklam yapıyor bunu Total alabilir mi bir de öyle düşün.
Asgari ücretin 2 bin küsür TL olduğu ülkede 800 TL'lik kulaklık alacak Total varsa haber ver.Ucuza veriyor işte ben de iPhone kullanıyorum mesela. TOTAL'e dönük yine.
Benim gelirim 2000 binin altında ama taksitle iphone aldım olabilir.Asgari ücretin 2 bin küsür TL olduğu ülkede 800 TL'lik kulaklık alacak Total varsa haber ver.
Hahahaha
Şimdi de Murat Yıldırım mı.
Durduramıyoruz seni
Piyasaya çıktığından beri gözüm üstündeHahahahaRamo'ya da mı göz koydun
Hahahaha napiyim baksana o kadar kişi arasından Sibel çıktımŞimdi de Murat Yıldırım mı.
Etraf yakışıklılarla dolu hepsinin tadına bakmak istiyorumDurduramıyoruz seni
İçin içini yerken, sen de bir şeyler yemek istiyorsun di miEtraf yakışıklılarla dolu hepsinin tadına bakmak istiyorum
Diziyi niye izlemiyorsun o zamanPiyasaya çıktığından beri gözüm üstünde
Hahaahah aynen öyleİçin içini yerken, sen de bir şeyler yemek istiyorsun di mi
Dizide sadece Ramo olsa izlerim ancakDiziyi niye izlemiyorsun o zaman
Rota yeniden oluşturuluyor.Hahahaha napiyim baksana o kadar kişi arasından Sibel çıktım
Benim rotam hep sana çıkıyorRota yeniden oluşturuluyor.
Hiçbir erkek benim cazibemden kaçamaz bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?