Ramazan(Şeker) Bayramınız Mübarek Olsun!

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
37,244
Puanı
1,060
1743283094490.png

Tüm Forum Ailesinin Ramazan(Şeker) Bayramını kutlar,ailelerinizle birlikte daha nice sağlık dolu,huzur dolu,neşeli bayramlar dilerim.

Özgür,barış içinde günler bizim olsun...!

Herşey Gönlünüzce Olsun!

1743283241841.png

Babasız ilk bayramım. Bizim eve uğramıyor artık bayramlar, son olduğunu bilmeden öpmüşüm geçen bayram elini. Kıymetini bilememişiz insan kaybedince anlıyor ne şansmış, ne güzelmiş...

İyi bayramlarınız olsun, hepinizin.

Babasız ilk bayramım. Bizim eve uğramıyor artık bayramlar, son olduğunu bilmeden öpmüşüm geçen bayram elini. Kıymetini bilememişiz insan kaybedince anlıyor ne şansmış, ne güzelmiş...

Aynen bende de aynı durum mevcut kardeşim :(
Ramazan bayramın kutlu olsun :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Her bayram aynı oluyor her bayram arıyorsun..

Benim 23 sene oldu be @serhatt çım ilk bayram gibi hala yokluğunu ve boşluğunu hissediyorum, hep kalbimde biliyor ve inanıyorum onlar daima bizimle mekanları cennet olsun inşallah 🙁

Benim 23 sene oldu be @serhatt çım ilk bayram gibi hala yokluğunu ve boşluğunu hissediyorum, hep kalbimde biliyor ve inanıyorum onlar daima bizimle mekanları cennet olsun inşallah 🙁
Ah canım ne de çok olmuş. Bu acının tarifi yok, yeri asla dolmayacak bir kayıp. Nurlarda uyusun babalarımız. :(

• Üzücü
Reactions: Zeyno