Tüm Forum Ailesinin Ramazan(Şeker) Bayramını kutlar,ailelerinizle birlikte daha nice sağlık dolu,huzur dolu,neşeli bayramlar dilerim.
Özgür,barış içinde günler bizim olsun...!
Herşey Gönlünüzce Olsun!
Aynen bende de aynı durum mevcut kardeşimBabasız ilk bayramım. Bizim eve uğramıyor artık bayramlar, son olduğunu bilmeden öpmüşüm geçen bayram elini. Kıymetini bilememişiz insan kaybedince anlıyor ne şansmış, ne güzelmiş...
İyi bayramlarınız olsun, hepinizin.
Allah kolaylık versin, sizlerin de kutlu olsun.Aynen bende de aynı durum mevcut kardeşim
Ramazan bayramın kutlu olsun![]()
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Her bayram aynı oluyor her bayram arıyorsun..Babasız ilk bayramım. Bizim eve uğramıyor artık bayramlar, son olduğunu bilmeden öpmüşüm geçen bayram elini. Kıymetini bilememişiz insan kaybedince anlıyor ne şansmış, ne güzelmiş...
Benim 23 sene oldu be @serhatt çım ilk bayram gibi hala yokluğunu ve boşluğunu hissediyorum, hep kalbimde biliyor ve inanıyorum onlar daima bizimle mekanları cennet olsun inşallah 🙁Babasız ilk bayramım. Bizim eve uğramıyor artık bayramlar, son olduğunu bilmeden öpmüşüm geçen bayram elini. Kıymetini bilememişiz insan kaybedince anlıyor ne şansmış, ne güzelmiş...
Ah canım ne de çok olmuş. Bu acının tarifi yok, yeri asla dolmayacak bir kayıp. Nurlarda uyusun babalarımız.Benim 23 sene oldu be @serhatt çım ilk bayram gibi hala yokluğunu ve boşluğunu hissediyorum, hep kalbimde biliyor ve inanıyorum onlar daima bizimle mekanları cennet olsun inşallah 🙁
Amin inşallah 🤲🏼Ah canım ne de çok olmuş. Bu acının tarifi yok, yeri asla dolmayacak bir kayıp. Nurlarda uyusun babalarımız.![]()