'Racon' Dizisinin Kanalı Belli Oldu!

thumbnail_1417011608.jpg

Racon dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu!

TMC Film - Erol Avcı imzalı, başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir'in baba-kızı oynayacağı Racon'un senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut kaleme alacak.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı dizinin tam kadrosu önümüzdeki hafta netleşip açıklanacak ve Ocak ayında çekimlerine başlanacak dizi atv'de ekrana gelecek.

Racon, yakında atv'de!
Aciklama hangi internet sitesinde veya hangi kaynaktan yapildi aydinlatir misiniz

acıklama ranini tv sosylam medyada onun söyledikleri yaln cıkmadı
TOKYO ile baslayan hesaptan yapilan aciklamayi kastediyorsaniz -bildigim kadariyla- ibaresi kullanildi. Bundan dolayi dizinin kanali atv seklinde kesinlik ifade eden konu basliklarini dogru bulmuyorum. Resmen aciklandigi takdirde bu sekilde yazilir. Iddialara gore Atv de olacak seklinde acilsa daha uygun olur.

Son düzenleme:
Önümüzdeki hafta [HASHTAG]#Racon[/HASHTAG] kadrosu açıklanacakmış..
Bekle bekle kuruduk kaldık :(
Ama biraz daha bekleyebiliriz değil mi?
Hande için değe

Kanalı neresi olursa olsun TV8 olacak haberleri en başindan beridir bana saçma geliyordu. atv'de olma ihtimalini daha yüksek görüyorum. Kerem Deren atv ile çalişti TMC zaten iki kanalla çalişiyor 2-3 sezondur o da atv. Mehmet Aslantuğ'u atv'den başka kanalda gören varsa beri gelsin:F

bu günü haber gelmese hafatay kalır racon kadrosu ama süpris ismler olacakmış hele erkek oyuncu işallah handeye yakışan bir oyuncu olur
atv racon atvdeyse haberdeki gibi
2015 bomba gibi geliyor
kara ekmek
sevdam alabora
racon
eve dönüş​

hande doğandemir kimdir2.jpg
serkan_tanirgan-34.jpg
atv ve tmc kesinlikle handenin yanına yeni yüz koymalı serkan tınırgan gibi harika olur ocakta atvde

serkan 195 hande 1,70 galiba bir usun serkan yakışır valla cok merak ediyorum handeini partneri bu arada dizimizn kanalı kesinleşti atv olmuş

ufuk-deger1.jpg

İçerik.jpg
nenden oyuncuları hemen acıklanmıoyr dört gözle bekliyoruz
best modellerden
ufuk deger var birde Barış Murat Yağcı bu ikisinden biri olabilir

10561629_817234094974211_6284835686714117847_n.jpg
DSC_0064_edited.jpg

bomba gibi geliyor kulagıma fısıltılar geliyor haftaya oyuncular acıklanıyor haydi hayırlısı

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy