'Racon' Dizisinin Kanalı Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1417011608.jpg

Racon dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu!

TMC Film - Erol Avcı imzalı, başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir'in baba-kızı oynayacağı Racon'un senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut kaleme alacak.

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturacağı dizinin tam kadrosu önümüzdeki hafta netleşip açıklanacak ve Ocak ayında çekimlerine başlanacak dizi atv'de ekrana gelecek.

Racon, yakında atv'de!

FOX daha iyiydi, hem kanal için de önemli bir atılım olurdu. Yine de hayırlısı olsun diyelim, diziyi izleyeceğim kısmetse. Daha başlamadan 3 kanal gezen bir yapımı kaçırmak olmaz hem... :)

İnşallah perşembe falan olmaz da oturur izlerim mesela cuma çok güzel olur boş bi gün

ismi beni izle diye bağırıyor zaten :D

Atv olması iyi oldu tv8 veya fox olsa denk gelip izleyemedzim şimdi bir ihtimal var en azından.

Dizi için FOX daha iyi olurdu. Neyse, hayırlı olsun. Hem, ATV'de dizi tutturmalı artık. Çoktandır Karadayı ve Kara Para Aşk'tan başka tutan dizisi yok -ki iki dizinin de reytingleri düşüyor.-

en başında olması gereken şeydi butür aksiyon dizilerinin adresi hep atv olmuştur
seneye atv kanalında izlicek dizim jalmıcağı için üzülüyordum raconuda tv8 olucak diye bakmıcağımdan dolayı üzülüyorum
şimdi ise çok sevindim ayyy doğru yolu buldular sonunda :Z:Z:Z:Z

Cuma olur, eğer devam ederse Karadayı'nın yerine Pazartesi'ye alırlar yeni sezonda.

Mehmet Aslantuğ'u mafya babası olarak görmek güzel olacak.

ben günlerdir diyorum racon atv de olacak siz hala devam ediyor bu kanal o kanal
atv ocak ayında bomba dizler geliyor dur daha dur cok bombalar patlayacak
benden söylemesi

atv de yeniıl bomaları
eve dönüş
racon
kara ekmek
alabora
kumar

ATV pek beğendiğim bir kanal değil. Reklam düzeni ve dizilerine verdiği önem-tanıtım yönünden çok başarısız. Yine de Kerem Deren yazdıysa 4-5 bölüm izleriz, bağlarsa devam tabii ki :)