ATV Racon - Dizi Yorumları

başak [HASHTAG]#12Mart[/HASHTAG] @bskery_ · 4 sa.4 saat önce
Iyyy atv yeni dizisi için takipçi kasmis inşallah elinde patlar da batarsın
1f612.png
1f625.png

fankafalar ço ksinirlenmiş racon sosyal medyada coşunca:F @destere @Çiğdem- @cookies @vadikızı

Diziyi izledim basit anlatım dilini seçmişler keren deren klasik olarak hikayenin anlatilmasi için dış ses kullanılmış. ama ilk bölümde hikaye ne anlatıyor konu nedir bir içerik yok. Baba vurulur falan filan biz neyi izleyeceğiz bilmiyoruz. İlk başlarda belki tutunur hafiften ama sonra düşme olasılığı yüksek

bitirdim ilk bölümü :) sezinciğim döktürmüş hem güldürdü hem ağlattı kahvedeki sahnede döktürdü
ekin türkmen yokidi bakalım o nasıl olacak
@Çiğdem- izlemez bu diziyi seezin-ekin-hande 3 güzeel kadın var:F

bitirdim ilk bölümü :) sezinciğim döktürmüş hem güldürdü hem ağlattı kahvedeki sahnede döktürdü
ekin türkmen yokidi bakalım o nasıl olacak
@Çiğdem- izlemez bu diziyi seezin-ekin-hande 3 güzeel kadın var:F
dün 2 yeni diziyede baktım cnm karakutuya devam etmicem beğenmedim
aslında raconda çok üst düzey olmamış reytingleride çok kötü başlamış ama racon daha anlaşılır bir dizi bitene kadar devam edicem izlemeye
racon ve filinta izlerim salı günleri artık gerçi raconunda ömrü karakutu gibi çok erken biticek gibi görünüyor 🙂🙂🙂

Bölümü bitirdim sonunda. :)

Diziyi tek başına Barış Arduç kaldırıyor resmen. Adam her sahnede vardı resmen, yakında Hande ile sevgili olacaklar. :bhr: Çok yakışırlar. :Z

Seçkin Özdemir'i de beğendim. Oyunculuğu çok iyiydi, ilk başlarda pek sevmesemde sonradan rolü oturdu gibi geldi.

Hande Doğandemir'e kısa saçta olmuş. :bhr: Fazla göremedik ama olduğu sahneler güzellik akıyordu. :bhr:

Çok güzel ve kaliteli oyuncular var, tek tek değerlendirmeye üşendim ama diziyi beğendim. Bundan sonra takip ederim. :Z

Fragman güzel ama ben daha 2. bölümü izleyemedim, yarın izleyeyim 2. bölümü. :Z

Umarım reytingler yükselir. :(

2. BÖLÜM

Müthiş bir bölümdü yine. Öncelikle dizinin müziklerini çok beğeniyorum. Dizi iyice açılmaya başladı. Barış Arduç döktürüyor resmen, dizinin yarısında o var zaten. :Z :bhr: Seçkin Özdemir'de çok iyi oyunculuk sergiliyor, ilk bölümün ilk başında sevmesem bile. Azra yada Yağmur diyelim o çirkin oğlanda ne buluyor. :T: Tekin ne güzel gel kaçalım diyecekti. :T:

Neyse çok iyi bölümdü, çok beğendim yine. Umarım reytingler yükselir ve dizi uzun süre en azından sezon sonuna kadar devam eder. Fragmanlarda çok iyi. :Z