la @destere bak çikinella @Çiğdem- çok kararsız kalmış furkanı mı seçsem burakı mı diye düşünüyormuş en iyisi birin sen alıp kullan çikinellayı bu dertten kurtarbeğenmezsen @Yiğitt e gönder defolularla o ilgileniyor
@cookies @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 51584
![]()
hahahah allah iyiliğini vermesin kalbim ağrıdı gülmekteneskiden olsa köylüler bunlardan iki tane yakalasa bayram ederlerdi o zamanlar traktör yok bişey yok tarlaya öküz yerine bunları sürerlerdi adamlar günde 40 dönüm araziyi rahat sürer banamısın demez ver arpasını bin sırtına gezdir dur
![]()
Bu diziyi izlesenehahahah allah iyiliğini vermesin kalbim ağrıdı gülmekten![]()
![]()
![]()
yazık çocuklara ayolll nasıl kıyıcaksın![]()
![]()
![]()
ohaaa bu sahneleri izlesem bölümü izlemiş oluyorum zatenBu diziyi izlesene
Hele bi şu sahnelere bak ne kadan kaliteli
Cnm ilk sahneyi izle o zaman dizinin konusu oohaaa bu sahneleri izlesem bölümü izlemiş oluyorum zaten![]()
ayy yok cnm izlemem yüksek sosyete ve seviyor sevmiyor izledim sadece bu yaz![]()
Bu haftasını başlamayı planlıyorum. İzlediğimde seni bu konudan etiketlerimöncelikle başlığı uplattığım için özür dilerim.
@Dosi
size hediye vermiştim kutlama başlığında.diziyi izleyebildiniz mi?zaten 9 bölüm sürdü.geçen gün sosyal medyada dolaşırken neşeli bir video gördüm sizinle paylaşmak isterim.sibel karekterini canlandıran zeynep hanım çok güzel çıkmış videoda.
rica ederim beğenmenize sevindim.kasaba yeri izmir foça.kutay karekteri çok yanlış yaptı zeynep e .benim favori karekterim sibel.ama dediğiniz gibi tüm kızlar iyiydi.Dizi baya sardı teşekkürler öneri için @fredbalotellifanny
Bugün tamamlarım gibi. Kasabaya bayıldım, insanın içini açıyor.
Kutay bir yakınıma çok aşırı benziyor. İzlerken onu görüyor gibiyim
Ekranlarda yer almadı pek galiba sonrası. Yakışıklı, iş bulmadı anlaşılan.
Kızlar hepsi birbirinden güzeller.
Şu an 8. bölüm sonlarındayım. Kendimi kaptırınca tamamlamadan bırakamıyorum. Geç yatarım bundan dolayı. Bitiririm.rica ederim beğenmenize sevindim.kasaba yeri izmir foça.kutay karekteri çok yanlış yaptı zeynep e .benim favori karekterim sibel.ama dediğiniz gibi tüm kızlar iyiydi.