NOW Rüzgarın Kalbi - Dizi Yorumları

la @destere bak çikinella @Çiğdem- çok kararsız kalmış furkanı mı seçsem burakı mı diye düşünüyormuş en iyisi birin sen alıp kullan çikinellayı bu dertten kurtar :A beğenmezsen @Yiğitt e gönder defolularla o ilgileniyor :F @cookies @Harunnn60

Burak-Serdar-Şanal-0003.jpg
proxfurkan-and%C4%B1%C3%A7.jpg

la @destere bak çikinella @Çiğdem- çok kararsız kalmış furkanı mı seçsem burakı mı diye düşünüyormuş en iyisi birin sen alıp kullan çikinellayı bu dertten kurtar :A beğenmezsen @Yiğitt e gönder defolularla o ilgileniyor :F @cookies @Harunnn60

Ekli dosyayı görüntüle 51584
proxfurkan-and%C4%B1%C3%A7.jpg

eskiden olsa köylüler bunlardan iki tane yakalasa bayram ederlerdi o zamanlar traktör yok bişey yok tarlaya öküz yerine bunları sürerlerd:)i adamlar günde 40 dönüm araziyi rahat sürer banamısın demez ver arpasını bin sırtına gezdir dur :)

eskiden olsa köylüler bunlardan iki tane yakalasa bayram ederlerdi o zamanlar traktör yok bişey yok tarlaya öküz yerine bunları sürerlerd:)i adamlar günde 40 dönüm araziyi rahat sürer banamısın demez ver arpasını bin sırtına gezdir dur :)
hahahah allah iyiliğini vermesin kalbim ağrıdı gülmekten :F :F :F

yazık çocuklara ayolll nasıl kıyıcaksın :A :A :A

Bu bölüm çok iyi gidiyor. Müziklerine bayıldım dizinin.

Bu arada Zeynep ve dedesinin sahnesi çok güzeldi :D

Yeni gün uğurlu gelecek inanıyorum, izliyorum kaçmaz! :Z

öncelikle başlığı uplattığım için özür dilerim.

@Dosi

size hediye vermiştim kutlama başlığında.diziyi izleyebildiniz mi?zaten 9 bölüm sürdü.geçen gün sosyal medyada dolaşırken neşeli bir video gördüm sizinle paylaşmak isterim.sibel karekterini canlandıran zeynep hanım çok güzel çıkmış videoda.:)

• Beğendim
Reactions: Dosi
öncelikle başlığı uplattığım için özür dilerim.

@Dosi

size hediye vermiştim kutlama başlığında.diziyi izleyebildiniz mi?zaten 9 bölüm sürdü.geçen gün sosyal medyada dolaşırken neşeli bir video gördüm sizinle paylaşmak isterim.sibel karekterini canlandıran zeynep hanım çok güzel çıkmış videoda.:)

Bu haftasını başlamayı planlıyorum. İzlediğimde seni bu konudan etiketlerim

• Beğendim
Reactions: fredbalotellifanny
Dizi baya sardı teşekkürler öneri için @fredbalotellifanny
Bugün tamamlarım gibi. Kasabaya bayıldım, insanın içini açıyor.

Kutay bir yakınıma çok aşırı benziyor. İzlerken onu görüyor gibiyim :A
Ekranlarda yer almadı pek galiba sonrası. Yakışıklı, iş bulmadı anlaşılan.

Kızlar hepsi birbirinden güzeller.

• Beğendim
Dizi baya sardı teşekkürler öneri için @fredbalotellifanny
Bugün tamamlarım gibi. Kasabaya bayıldım, insanın içini açıyor.

Kutay bir yakınıma çok aşırı benziyor. İzlerken onu görüyor gibiyim :A
Ekranlarda yer almadı pek galiba sonrası. Yakışıklı, iş bulmadı anlaşılan.

Kızlar hepsi birbirinden güzeller.
rica ederim beğenmenize sevindim.kasaba yeri izmir foça.kutay karekteri çok yanlış yaptı zeynep e .benim favori karekterim sibel.ama dediğiniz gibi tüm kızlar iyiydi.

• Beğendim
Reactions: Dosi
rica ederim beğenmenize sevindim.kasaba yeri izmir foça.kutay karekteri çok yanlış yaptı zeynep e .benim favori karekterim sibel.ama dediğiniz gibi tüm kızlar iyiydi.
Şu an 8. bölüm sonlarındayım. Kendimi kaptırınca tamamlamadan bırakamıyorum. Geç yatarım bundan dolayı. Bitiririm.

• Beğendim