NOW Rüzgarın Kalbi - Dizi Yorumları

Sevdiğim oyuncular var savunurum :D

Bu sene zaten hiçbir diziyi izlemeyecem. :D Okul açıldığında televizyon sosyal medya her şeyi bırakacam şimdi de tadını çıkarıyorum ondandır. :)
Ay neyse sana iyi seyirler dizide eksik bir şeyler var kendimi bulamadım içinde kapatıyorum yeter eğer çok beğenildi yorumları duyarsam kalanına netten bakarım :D Şu güvercin pırıltı aletini çok beğendim :A

Ygsye son 1.5 ay yada 2 ay çalış diğer zamanlarda full lys çalış yoks yanarsın ben bu yıl okula kandım son 2.5 ay lys çalıştım ve 29 bininci oldum eğer o gerizekalı okula dünyanın parasını vermeseydim ve oraya uymasaydım şu an ilk 20 bindeydim .ss
Zaten ben ilk LYS çalışmaya başladım :A Lys Edebiyat ölüm gibi :F

YGS Türkçe ve Coğrafya bitti bile ama LYS fena.ss

Sen yine de iyi yapmışsın ya :D

Ay neyse sana iyi seyirler dizide eksik bir şeyler var kendimi bulamadım içinde kapatıyorum yeter eğer çok beğenildi yorumları duyarsam kalanına netten bakarım :D Şu güvercin pırıltı aletini çok beğendim :A
Senin kendini bulman için içinde yangın, uçurumdan atlama, ölüm - cenaze vs olması gerekiyor :A

Zaten ben ilk LYS çalışmaya başladım :A Lys Edebiyat ölüm gibi :F

YGS Türkçe ve Coğrafya bitti bile ama LYS fena.ss

Sen yine de iyi yapmışsın ya :D

Aa edebiyatmısın sen.O daha zor çünkü artık edebiyatı kolaylaştırdılar mflerin hepsi iyi yapıyor girip bide matımızda yüksek oluyor pat 20 bindeyiz.Ben edebiyata girmedim ve tmde 250 bininciyim :F

Matamatiğe ful konsantre olman lazım galiba tam olarak bilmiyorum tmyi ama matta 40 geodada 20 yaparsan istediğin her yere girersin bence :)

Ne alakası var canım mesela Bodrum Masalı ikinci bölüme de bakacağım. :A
Orda da kesin totalik birşeyler olmuştur :A
Aa edebiyatmısın sen.O daha zor çünkü artık edebiyatı kolaylaştırdılar mflerin hepsi iyi yapıyor girip bide matımızda yüksek oluyor pat 20 bindeyiz.Ben edebiyata girmedim ve tmde 250 bininciyim :F

Matamatiğe ful konsantre olman lazım galiba tam olarak bilmiyorum tmyi ama matta 40 geodada 20 yaparsan istediğin her yere girersin bence :)
Evet TM'ciyim :D Oha mattan 40 yapsam zirvede bırakırım ben :A

@Çiğdem- çocuk süper odun kırıyor :A
64761f1b6a4114680e76a9c00b7e5a24.jpg
a3d7641a701db11c9974b770f76f564b.jpg
819be7d2a058558ba2f8bff4cc91bf64.jpg
2b2952bcf9093fcc46d05df443024eaa.jpg
a1c49d6d7b903cfc28302708baf47848.jpg
ab02ff5451c3a7bfd819d8e99a0cc428.jpg
2e297a9bb51b99742eb4ae17fe306c1c.jpg

@Çiğdem- @denizz19 @ozgur2113 @destere @vadikızı @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @Aserat ve diziyi izlemesi gereken @Yiğitt :A

Eski kız arkadaşın kalbini almak mı ne kadar klişe en son Gurbet Kadınında kızın sevdiği çocuk annesinin gözlerini öldükten sonra takıp körlükten kurtulmuştu. :A

Kafede otururken ilk sahnelerini gördüm Bosna Hersek'de bar sahnesi vardı görünce Bir Aşk Hikayesi geldi aklıma orda da Almanya'da bar sahnesi vardı dövüş sahnesiydi tabi Bah'da ki daha iyiydi. :D Bi bakıcam diziye sahneler güzel gözüktü gözüme. :D