NOW Rüzgarın Kalbi - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,614
Puanı
1,061
a-810x470.png

FOX'un yeni ve iddialı dizisi "Rüzgarın Kalbi" bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Filmevi’nin üstlendiği, hikayesini ve senaryosunu Özge Efendioğlu’nun yazdığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı dizinin oyuncu kadrosunda Deniz Baysal, Burak Serdar Şanal, Başak Daşman, Mehmetcan Mincinozlu, Funda Şirinkal, Batuhan Begimgil, Cezmi Baskın ve Ahmet Saraçoğlu yer alıyor.

''Rüzgarın Kalbi'' yeni bölümleriyle her cumartesi 20.00'da FOX'ta!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Çok klişe bir hikayesi var. Umarım senaryo adam akıllıdır. Şu an için çok da cezbetmedi ama bakalım devamında neler olacak.

Güzel ilerliyor dizi. Burak Serdar olmuş. Ama Deniz Baysal sanki her projesinde aynı gibi.

@denizz19 cum klişe diziler tutabilitesi yüksek diziler :A

Dizide favori şarkım işte gidiyorum çaldı vuhuu rüzgarın kalbi beni çaldı .ss

Valla şuan ekranda daha klişe diziler var yani ekranda farklı bir iş yok ki :) Bence şarkı iyi sahneye olmuş çünkü kız gidiyor :A
Her gidilen sahnede bu şarkı kullanılsaydı ohoo. Ben şahsen çok tesadüf zinciri olarak gördüm hikayeyi. Araba bozulur tam da Rüzgar'ın gittiği yere gider. :D Araabdan telefon fırlatmakta ayrı bir komik :A

Her gidilen sahnede bu şarkı kullanılsaydı ohoo. Ben şahsen çok tesadüf zinciri olarak gördüm hikayeyi. Araba bozulur tam da Rüzgar'ın gittiği yere gider. :D Araabdan telefon fırlatmakta ayrı bir komik :A
Cnm zenginlerin depresyonu o oluyor sen zengin olmadığın için bilemezsin artık moda telefonu fırlatmak :A

Bana içinde tesadüfler ziniciri geçmeyen dizi saysana :A Ay neyse çerezlik bir dizi olmuş bence.

Sen nerden biliyon onların depresyonunu sen zenginsin zaar :A
Telefonu fırlatıp duruyom bende ama benimki sony olduğu için bişi olmuyor :F
Sony alın kafanız rahatlasın :F
Bana içinde tesadüfler ziniciri geçmeyen dizi saysana :A Ay neyse çerezlik bir dizi olmuş bence.
Ben ilk fragmandaki üstü çıplak odun kırma sahnesini bekliyorum @Çiğdem- e o videoyu bi yerlerden bulup izlettircem ve bam o da diziye başlıycak :A

Sen nerden biliyon onların depresyonunu sen zenginsin zaar :A

Ne çok savundun :D iki bölüm sonra terk edersin :
Sevdiğim oyuncular var savunurum :D

Bu sene zaten hiçbir diziyi izlemeyecem. :D Okul açıldığında televizyon sosyal medya her şeyi bırakacam şimdi de tadını çıkarıyorum ondandır. :)

Ygs lsy is coming :A
Ygsye son 1.5 ay yada 2 ay çalış diğer zamanlarda full lys çalış yoks yanarsın ben bu yıl okula kandım son 2.5 ay lys çalıştım ve 29 bininci oldum eğer o gerizekalı okula dünyanın parasını vermeseydim ve oraya uymasaydım şu an ilk 20 bindeydim .ss