NOW Rüzgarın Kalbi - Dizi Yorumları

Sevdiğim oyuncular var savunurum

Bu sene zaten hiçbir diziyi izlemeyecem.
Okul açıldığında televizyon sosyal medya her şeyi bırakacam şimdi de tadını çıkarıyorum ondandır.
Ay neyse sana iyi seyirler dizide eksik bir şeyler var kendimi bulamadım içinde kapatıyorum yeter eğer çok beğenildi yorumları duyarsam kalanına netten bakarım
Şu güvercin pırıltı aletini çok beğendim

Zaten ben ilk LYS çalışmaya başladım
Lys Edebiyat ölüm gibi

YGS Türkçe ve Coğrafya bitti bile ama LYS fena.ss

Sen yine de iyi yapmışsın ya

Senin kendini bulman için içinde yangın, uçurumdan atlama, ölüm - cenaze vs olması gerekiyor

Zaten ben ilk LYS çalışmaya başladım
Lys Edebiyat ölüm gibi

YGS Türkçe ve Coğrafya bitti bile ama LYS fena.ss

Sen yine de iyi yapmışsın ya

Aa edebiyatmısın sen.O daha zor çünkü artık edebiyatı kolaylaştırdılar mflerin hepsi iyi yapıyor girip bide matımızda yüksek oluyor pat 20 bindeyiz.Ben edebiyata girmedim ve tmde 250 bininciyim

Matamatiğe ful konsantre olman lazım galiba tam olarak bilmiyorum tmyi ama matta 40 geodada 20 yaparsan istediğin her yere girersin bence

Ne alakası var canım mesela Bodrum Masalı ikinci bölüme de bakacağım.
Orda da kesin totalik birşeyler olmuştur

Evet TM'ciyim
Oha mattan 40 yapsam zirvede bırakırım ben

@ozgur2113 izliyomusun bilmyirom izliyosan söylesene bu çocuk ndn şirkete kadar gitti

Eski kız arkadaşın kalbini almak mı ne kadar klişe en son Gurbet Kadınında kızın sevdiği çocuk annesinin gözlerini öldükten sonra takıp körlükten kurtulmuştu.

Kafede otururken ilk sahnelerini gördüm Bosna Hersek'de bar sahnesi vardı görünce Bir Aşk Hikayesi geldi aklıma orda da Almanya'da bar sahnesi vardı dövüş sahnesiydi tabi Bah'da ki daha iyiydi.
Bi bakıcam diziye sahneler güzel gözüktü gözüme.