Bir de @Çiğdem- Bayiktiya Ianin onu kaçırdığini gormeden öldü gitti ona cok üzüldüm
hahahah ayyy siz ne analtıyorsunuz yaa nasıl bir rüyadır bu dizi gibi olmuşWıshh 😱 Tam totallik rüya olmuş bu
somerhalderin beni kaçırması rüyanın en iyi yanıymış
Bir de @Çiğdem- Bayiktiya Ianin onu kaçırdığini gormeden öldü gitti ona cok üzüldüm
hahahah ayyy siz ne analtıyorsunuz yaa nasıl bir rüyadır bu dizi gibi olmuşWıshh 😱 Tam totallik rüya olmuş bu
Ama sen göremeden Ianla tahtali köyü boyladinhahahah ayyy siz ne analtıyorsunuz yaa nasıl bir rüyadır bu dizi gibi olmuş
aaaaa göremeden öldümmüAma sen göremeden Ianla tahtali köyü boyladin
Tabii gördün parlak çocuğu coştun genehahahah ayyy siz ne analtıyorsunuz yaa nasıl bir rüyadır bu dizi gibi olmuş
görememişimki göremeden ölmüşüm nasıl bir ruyaysa artıkTabii gördün parlak çocuğu coştun gene,Ama kamyon patlayıp öldün ne yazıkki
Müstahak sana vallahagörememişimki göremeden ölmüşüm nasıl bir ruyaysa artık
@gözlemci seni bayiltmisti onun yuzunden goremedin Ianini goremeden öldüngörememişimki göremeden ölmüşüm nasıl bir ruyaysa artık
Anaa kabak benim başıma patladı 😳,ben öyle birşey yaptığımı hatırlamıyorum@gözlemci seni bayiltmisti onun yuzunden goremedin Ianini goremeden öldün
Rüyamda yaptin amaAnaa kabak benim başıma patladı 😳,ben öyle birşey yaptığımı hatırlamıyorum
Doğru doğruAyol parlakla öpüsurken @destere bastiya bunlari
@cookies (Bencede yapar mı yapar)hahahah ayy birde pompy senaryolarımı rüyadan yazıyorum derken inanmıyordunuz cookieste bu rüyayı senaryo yapabilir pompy doğru diyormus
Valla [HASHTAG]#CigdeminZorakiEvliligi[/HASHTAG] ne neden olmasinhahahah ayy birde pompy senaryolarımı rüyadan yazıyorum derken inanmıyordunuz cookieste bu rüyayı senaryo yapabilir pompy doğru diyormus
Doğru doğruhatırladım şimdi ,eee bu sırada baygında değildi aynı zamanda 😉
hahahah ayy birde pompy senaryolarımı rüyadan yazıyorum derken inanmıyordunuz cookieste bu rüyayı senaryo yapabilir pompy doğru diyormus
Evet o yokmu oDoğru doğruhatırladım şimdi ,eee bu sırada baygında değildi aynı zamanda 😉
hahahahah o nerden geldi ayoll aklına örümcek adammı izlemiştinBu arada dün rüyamda beni örümcke adam 2 deki ahtopot adam kovalıyordu bende ise ateş püskürtme özelliği vardı hayra yoralım artıkdaha sonra ise beni kıskaçlarıyla yakaladı o sırada yatakdan düştüm ve uyandım
Bu arada dün rüyamda beni örümcke adam 2 deki ahtopot adam kovalıyordu bende ise ateş püskürtme özelliği vardı hayra yoralım artıkdaha sonra ise beni kıskaçlarıyla yakaladı o sırada yatakdan düştüm ve uyandım
İzleyeli baya olmuştu,ne bilim nerden geldihahahahah o nerden geldi ayoll aklına örümcek adammı izlemiştin
Rüyalaırm çok fena aslında sana anlatsam tek tek oohoovalla çok fena şeyler görüyorumHahhahahahsenin Rüyalarıninda benden aşağı kalir yani yok yani
Ne cektin senahtapot adami Çığlık dizisine ekleyebilirsin
Anladimİzleyeli baya olmuştu,ne bilim nerden geldirüya işte bir arada katil kamyonlar filmi vardı o girmişti rüyama
Rüyalaırm çok fena aslında sana anlatsam tek tek oohoovalla çok fena şeyler görüyorum
Yok bea bir o eksik kalsın hiç haz etmem ahtopot adamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?