Rüyanız Hayrolsun :D

Bu arada dün rüyamda beni örümcke adam 2 deki ahtopot adam kovalıyordu bende ise ateş püskürtme özelliği vardı hayra yoralım artık :kiki:daha sonra ise beni kıskaçlarıyla yakaladı o sırada yatakdan düştüm ve uyandım :D

Ayol parlakla öpüsurken @destere bastiya bunlari :kiki:
Doğru doğru :D hatırladım şimdi ,eee bu sırada baygında değildi aynı zamanda 😉

hahahah ayy birde pompy senaryolarımı rüyadan yazıyorum derken inanmıyordunuz cookieste bu rüyayı senaryo yapabilir pompy doğru diyormus :kiki::kiki::kiki:
@cookies (Bencede yapar mı yapar) :F iyi de bir konu çıkar @Çiğdem- hadi iyisin gene başroldesin biz arka plandayız sayende :F

hahahah ayy birde pompy senaryolarımı rüyadan yazıyorum derken inanmıyordunuz cookieste bu rüyayı senaryo yapabilir pompy doğru diyormus :kiki::kiki::kiki:
Valla [HASHTAG]#CigdeminZorakiEvliligi[/HASHTAG] ne neden olmasin :A zaten bu gidisle @destere @EnveR ve @kvp-medya senin icin yariscaklar :kiki:

Evet o yokmu o :kiki:

Bu arada dün rüyamda beni örümcke adam 2 deki ahtopot adam kovalıyordu bende ise ateş püskürtme özelliği vardı hayra yoralım artık :kiki:daha sonra ise beni kıskaçlarıyla yakaladı o sırada yatakdan düştüm ve uyandım :D
hahahahah o nerden geldi ayoll aklına örümcek adammı izlemiştin :F

Hahhahahah :kiki: senin Rüyalarıninda benden aşağı kalir yani yok yani :)
Ne cektin sen :kiki: ahtapot adami Çığlık dizisine ekleyebilirsin :kiki:

hahahahah o nerden geldi ayoll aklına örümcek adammı izlemiştin :F
İzleyeli baya olmuştu,ne bilim nerden geldi :D rüya işte bir arada katil kamyonlar filmi vardı o girmişti rüyama :A
Hahhahahah :kiki: senin Rüyalarıninda benden aşağı kalir yani yok yani :)
Ne cektin sen :kiki: ahtapot adami Çığlık dizisine ekleyebilirsin :kiki:
Rüyalaırm çok fena aslında sana anlatsam tek tek oohoovalla çok fena şeyler görüyorum :D

Yok bea bir o eksik kalsın hiç haz etmem ahtopot adamdan :F

İzleyeli baya olmuştu,ne bilim nerden geldi :D rüya işte bir arada katil kamyonlar filmi vardı o girmişti rüyama :A

Rüyalaırm çok fena aslında sana anlatsam tek tek oohoovalla çok fena şeyler görüyorum :D

Yok bea bir o eksik kalsın hiç haz etmem ahtopot adamdan :F
Anladim :) :)
Ne guzel aksiyonlu ruyalarin var bnde bu aralar aksiyonlu ruyalar görüyorum sabahlari yorgun kalkıyorum o yuzden. aksiyon bni çok yoruyor :kiki: