Bir de @Çiğdem- Bayiktiya Ianin onu kaçırdığini gormeden öldü gitti ona cok üzüldüm![]()
hahahah ayyy siz ne analtıyorsunuz yaa nasıl bir rüyadır bu dizi gibi olmuşWıshh 😱 Tam totallik rüya olmuş bu![]()
somerhalderin beni kaçırması rüyanın en iyi yanıymış
Bir de @Çiğdem- Bayiktiya Ianin onu kaçırdığini gormeden öldü gitti ona cok üzüldüm![]()
hahahah ayyy siz ne analtıyorsunuz yaa nasıl bir rüyadır bu dizi gibi olmuşWıshh 😱 Tam totallik rüya olmuş bu![]()
Ama sen göremeden Ianla tahtali köyü boyladinhahahah ayyy siz ne analtıyorsunuz yaa nasıl bir rüyadır bu dizi gibi olmuş
somerhalderin beni kaçırması rüyanın en iyi yanıymış![]()
aaaaa göremeden öldümmüAma sen göremeden Ianla tahtali köyü boyladin![]()
Tabii gördün parlak çocuğu coştun genehahahah ayyy siz ne analtıyorsunuz yaa nasıl bir rüyadır bu dizi gibi olmuş
somerhalderin beni kaçırması rüyanın en iyi yanıymış![]()
görememişimki göremeden ölmüşüm nasıl bir ruyaysa artıkTabii gördün parlak çocuğu coştun gene,Ama kamyon patlayıp öldün ne yazıkki
![]()
Müstahak sana vallahagörememişimki göremeden ölmüşüm nasıl bir ruyaysa artık![]()
@gözlemci seni bayiltmisti onun yuzunden goremedin Ianini goremeden öldüngörememişimki göremeden ölmüşüm nasıl bir ruyaysa artık![]()
Anaa kabak benim başıma patladı 😳,ben öyle birşey yaptığımı hatırlamıyorum@gözlemci seni bayiltmisti onun yuzunden goremedin Ianini goremeden öldün![]()
Rüyamda yaptin amaAnaa kabak benim başıma patladı 😳,ben öyle birşey yaptığımı hatırlamıyorum![]()
Doğru doğruAyol parlakla öpüsurken @destere bastiya bunlari![]()
@cookies (Bencede yapar mı yapar)hahahah ayy birde pompy senaryolarımı rüyadan yazıyorum derken inanmıyordunuz cookieste bu rüyayı senaryo yapabilir pompy doğru diyormus![]()
Valla [HASHTAG]#CigdeminZorakiEvliligi[/HASHTAG] ne neden olmasinhahahah ayy birde pompy senaryolarımı rüyadan yazıyorum derken inanmıyordunuz cookieste bu rüyayı senaryo yapabilir pompy doğru diyormus![]()
Doğru doğruhatırladım şimdi ,eee bu sırada baygında değildi aynı zamanda 😉
hahahah ayy birde pompy senaryolarımı rüyadan yazıyorum derken inanmıyordunuz cookieste bu rüyayı senaryo yapabilir pompy doğru diyormus![]()
Evet o yokmu oDoğru doğruhatırladım şimdi ,eee bu sırada baygında değildi aynı zamanda 😉
hahahahah o nerden geldi ayoll aklına örümcek adammı izlemiştinBu arada dün rüyamda beni örümcke adam 2 deki ahtopot adam kovalıyordu bende ise ateş püskürtme özelliği vardı hayra yoralım artıkdaha sonra ise beni kıskaçlarıyla yakaladı o sırada yatakdan düştüm ve uyandım
![]()
Bu arada dün rüyamda beni örümcke adam 2 deki ahtopot adam kovalıyordu bende ise ateş püskürtme özelliği vardı hayra yoralım artıkdaha sonra ise beni kıskaçlarıyla yakaladı o sırada yatakdan düştüm ve uyandım
![]()
İzleyeli baya olmuştu,ne bilim nerden geldihahahahah o nerden geldi ayoll aklına örümcek adammı izlemiştin![]()
Rüyalaırm çok fena aslında sana anlatsam tek tek oohoovalla çok fena şeyler görüyorumHahhahahahsenin Rüyalarıninda benden aşağı kalir yani yok yani
Ne cektin senahtapot adami Çığlık dizisine ekleyebilirsin
![]()
Anladimİzleyeli baya olmuştu,ne bilim nerden geldirüya işte bir arada katil kamyonlar filmi vardı o girmişti rüyama
Rüyalaırm çok fena aslında sana anlatsam tek tek oohoovalla çok fena şeyler görüyorum
Yok bea bir o eksik kalsın hiç haz etmem ahtopot adamdan![]()