Proje Albümü Etkinliği 🎵🎶 - Genel Yorum Konusu

Hayırlı olsun. Yine tam bana göre bir etkinlik geliyor. Etkinlik başlamadan şarkıların Yıldız Tilbe yorumlarını da dinleyeyim.

Reactions: Dosi
Hayırlı olsun. Yine tam bana göre bir etkinlik geliyor. Etkinlik başlamadan şarkıların Yıldız Tilbe yorumlarını da dinleyeyim.
Böyle istekli isimler görmek çok güzel
@dreamy
Perşembe gecesi start veririm ve konularda videolar olur. Dinlersiniz diğer sanatçıların yorumlarını ozaman 😊

gülben ergene de vermişti şarkı

gülben ergene de vermişti şarkı
Bu tüm Yıldız Tilbe şarkıları değil, bir proje albümü yaptı ve kendi seslendirdiği şarkılarını başkalarına okuttu. Albümdekileri seçeceğiz

Reactions: Doğan
Emeğine sağlık etkinlik açısından konu çok başarılı ilgi bulacağını umuyorum 🤗

Proje albüm ne onu bile bilmiyorum spoiler da yazan şarkılar Yıldız Tilbe alakası anlamadım

Kız şarkılara değil, kimin yorumu iyiyse oylarsın

Proje albüm ne onu bile bilmiyorum spoiler da yazan şarkılar Yıldız Tilbe alakası anlamadım
Proje albümü bir sanatçının daha önce seslendirmiş olduğu şarkılarını başka yorumculara okutup bir albümde toplamasına denir. Bir bestecinin tüm şarkılarının bir albüme toplanmasınada diyebiliriz.
O spoi kutusundaki kişiler Yıldız Tilbe'nin şarkılarını yorumlamıştı. Albümün ismide ve kapak fotosuda konuda

Hee tmm şarkı seçecez deyince ben ona dikkat etmemişim tmm

Serdar Ortaç

Benim baya beğendiğim yorumlar var
Benim de var tabii beğendiklerim ama en iyisi belli...
Serdar Ortaç’ın hangi şarkıyı seslendirdiğini bile bilmiyorum bu arada, hatta albümde yer aldığını da unutmuşum.

Anladım gibi biraz neyse başlayınca dinler puan veririm

Son düzenleme: