Teşekkür ederim.. @CervantesYine bir çırpıda bitti. Merakla 3. bölümü bekliyorum.
Gördüm 3-4. bölümde toplu okumayı düşünüyorum.@Emre Ozansoy , @haluk792 , @Özgür , @Gerekli24 , @seyfullXh , @Doğan , @slhttnmtl @pompy yeni bölüm nasıldı arkadaşlar..(Dün gece etiketlemiştim ama görmemişsinizdir diye bir kere daha etiketledim.)
Tamam sen bilirsin teşekkür ederim..Gördüm 3-4. bölümde toplu okumayı düşünüyorum.
Ben sana onu demedim ki. benimkini okumuyorsun. üzdün çokCuma yazınca merak ettim. Haftada iki bölüm falan değilse iyi olmuş.
Okuyunca yorum yaparım.
ben de sinir oldum!Harikaydı ayy Nurun ailesine sinir oldum he
ben de sinir oldum!
Hikaye nereye varacak acaba ve kaçıranlar kim ya merak ettim
emeğine sağlık @Staran
Güzel buldum bölümü kalemine sağlık her zaman dediğim gibi seni bizim diziye senarist diye aldıralım sefirin Kızı dizisine 😅 şaka şaka sen daha iyi dizilere layıksın@seyfullXh bölümü nasıl buldun.
Teşekkür ederim @seyfullXhGüzel buldum bölümü kalemine sağlık her zaman dediğim gibi seni bizim diziye senarist diye aldıralım sefirin Kızı dizisine 😅 şaka şaka sen daha iyi dizilere layıksın
Valla ben yazmış olsam bi bölümde hepsini öldürürdüm o derece gıcık kapıyorum karakterlereTeşekkür ederim @seyfullXh
Ben daha acemiyim...Ben sefirin Kızını yazsam 1 haftaya kalmaz final yapar...Ben en iyisi fav10 da devam edeyim