Teşekkür ederim.. @CervantesYine bir çırpıda bitti. Merakla 3. bölümü bekliyorum.
Gördüm 3-4. bölümde toplu okumayı düşünüyorum.@Emre Ozansoy , @haluk792 , @Özgür , @Gerekli24 , @seyfullXh , @Doğan , @slhttnmtl @pompy yeni bölüm nasıldı arkadaşlar..(Dün gece etiketlemiştim ama görmemişsinizdir diye bir kere daha etiketledim.)
Tamam sen bilirsin teşekkür ederim..Gördüm 3-4. bölümde toplu okumayı düşünüyorum.
Ben sana onu demedim ki.Cuma yazınca merak ettim. Haftada iki bölüm falan değilse iyi olmuş.
Okuyunca yorum yaparım.![]()
ben de sinir oldum!Harikaydı ayy Nurun ailesine sinir oldum he
ben de sinir oldum!
Hikaye nereye varacak acaba ve kaçıranlar kim ya merak ettim
emeğine sağlık @Staran![]()
Güzel buldum bölümü kalemine sağlık her zaman dediğim gibi seni bizim diziye senarist diye aldıralım sefirin Kızı dizisine 😅 şaka şaka sen daha iyi dizilere layıksın@seyfullXh bölümü nasıl buldun.
Teşekkür ederim @seyfullXhGüzel buldum bölümü kalemine sağlık her zaman dediğim gibi seni bizim diziye senarist diye aldıralım sefirin Kızı dizisine 😅 şaka şaka sen daha iyi dizilere layıksın
Valla ben yazmış olsam bi bölümde hepsini öldürürdüm o derece gıcık kapıyorum karakterlereTeşekkür ederim @seyfullXh
Ben daha acemiyim...Ben sefirin Kızını yazsam 1 haftaya kalmaz final yapar...Ben en iyisi fav10 da devam edeyim